• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید سیستم گیمینگ در دو مرحله

mamadpuyol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
با سلام خدمت دوستان من میخوام یه سیستم گیمینگ بگیرم اما به دلیل کمبود بودجه نمیتونم یکجا همه ی سیستم رو تهیه کنم.الان میخوام باتوجه به وضعیت بازار و قطعات راهنماییم کنید.میخوام طوری سیستم رو جمع کنم که طوری نشه که وقتی سیستم کامل شد زیاد افت کیفیتی داشته باشه و مثلا یه نسل عقب بیوفته.
هزینه ای که میخوام بکنم مجموعا چهار تومنه که دومیلیون الان دارم و دو تومن دیگه هم آخر تابستون خوشحال میشم نظرات خودتون رو بدید.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام خدمت دوستان من میخوام یه سیستم گیمینگ بگیرم اما به دلیل کمبود بودجه نمیتونم یکجا همه ی سیستم رو تهیه کنم.الان میخوام باتوجه به وضعیت بازار و قطعات راهنماییم کنید.میخوام طوری سیستم رو جمع کنم که طوری نشه که وقتی سیستم کامل شد زیاد افت کیفیتی داشته باشه و مثلا یه نسل عقب بیوفته.
هزینه ای که میخوام بکنم مجموعا چهار تومنه که دومیلیون الان دارم و دو تومن دیگه هم آخر تابستون خوشحال میشم نظرات خودتون رو بدید.
سلام. عزیز قراره که توی پاییز نسل جدید پردازنده های اینتل یعنی Skylake بیاد. حال اینکه واقعا محقق بشه و توی بازار ایران هم هخمون موقع بیاد یا خیر معلوم نیست. این از این.
مورد دوم اینکه آیا شما فقط کیس می خواین یا مانیتور و کیبورد و اسپیکر هم با این مبلغ می خواین؟
مورد سوم اینکه الان قطعه بگیرید و انبار کنید تا اینکه آخر تابستان مابقی رو بخرید , بهتره که بزارید همون آخر تابستان همه رو یکجا بخرید.
ضمنا مبلغ 4 میلیون هم فکر نکنید واسه یه سیستم حرفه ای گیمینگ آنچنان مبلغی هم نیست. اگر بخواین همین الان سیستم مبتنی بر Broadwell و رم DDR4 و مادربوردی که چیپش X99 باشه بخرید با یه کارت گرافیک تقریبا آخرین رده پولتون کم میاد.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با بودجه شما . پیشنهادم خرید پردازنده corei7 از سری برادول هست با یک برد گیمینگ مثل gigabyte h97-gaming 3
تا آخر این ماه وارد میشوند . میتونید موقتا از پردازنده گرافیکی خود cpu استفاده کنید . بودجتون که تکمیل شد گرافیک هم تهیه کنید .

mamadpuyol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
خرید xbox پیشنهاد میشه ، البته تصمیم با شماست.
ممنون ولی گیم با pc یه چیز دیگست حتی اگه سیستم هم قوی نباشه یه بازی dota می ارزه به تمام کنسول ها.
کسی که نصف روز پای سیستمه بهتره با همونم بازی کنه:O

mamadpuyol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
با بودجه شما . پیشنهادم خرید پردازنده corei7 از سری برادول هست با یک برد گیمینگ مثل gigabyte h97-gaming 3
تا آخر این ماه وارد میشوند . میتونید موقتا از پردازنده گرافیکی خود cpu استفاده کنید . بودجتون که تکمیل شد گرافیک هم تهیه کنید .
ممنون از پیشنهادتون. اگه میتونید لینکی از قطعات رو بزارید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون از پیشنهادتون. اگه میتونید لینکی از قطعات رو بزارید.
مادربرد
20150210095931_big.png

http://br.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5384#ov
----------

cpu
http://ark.intel.com/products/88095/Intel-Core-i5-5675C-Processor-4M-Cache-up-to-3_60-GHz

بالا