• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید سیستم...

leilash

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان میخوام یه سیستم بخرم جایگزین این سیستم... قیمت هم دوروبر 1 میلیون چی بخرم خوبه؟

mainboard = p5kpl
cup = intel e5200
ram = 2gb
hdd = 500
vga = 128 geforce e7300
monitor 19 led
power rimax 600 w
این سی پی یوهای تقریباً یکی هستن ولی چرا اینقدر اختلاف قیمت دارن؟ Intel Pentium G3220 Haswell 1150 Processor و Intel Core i3-4150 Haswell LGA1150 Processor
حدود 180 اختلاف قیمت دارن یعنی ارزش داره؟
راستی این مانیتورهای جدید چرا dvi ندارن؟ 19 یا 20 تو سامسونگ و ال جی dvi دار یا hdmi دار پیدا میشه؟ این aoc من dvi داره ولی این جدیدا چرا ندارن؟ کیفیت تصویر فرق نمیکنه یعنی؟

برد چی خوبه؟ asus یا giga ؟ رم چه مارکی خوبه بگیرم 4 گیگ میخوام... پاور عوض کنم یا همین جواب میده؟
این بردها خوبن کدومشون رو تائید میکنین؟ ASUS H81M-C LGA1150 H81 MB و MB GA-B85M-HD3 این کوچکی بردها ایراد نیستن؟ بعداً مشکلی پیش نیاد؟ گرافیک نمیخوام...

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان میخوام یه سیستم بخرم جایگزین این سیستم... قیمت هم دوروبر 1 میلیون چی بخرم خوبه؟

mainboard = p5kpl
cup = intel e5200
ram = 2gb
hdd = 500
vga = 128 geforce e7300
monitor 19 led
power rimax 600 w
این سی پی یوهای تقریباً یکی هستن ولی چرا اینقدر اختلاف قیمت دارن؟ Intel Pentium G3220 Haswell 1150 Processor و Intel Core i3-4150 Haswell LGA1150 Processor
حدود 180 اختلاف قیمت دارن یعنی ارزش داره؟
راستی این مانیتورهای جدید چرا dvi ندارن؟ 19 یا 20 تو سامسونگ و ال جی dvi دار یا hdmi دار پیدا میشه؟ این aoc من dvi داره ولی این جدیدا چرا ندارن؟ کیفیت تصویر فرق نمیکنه یعنی؟

برد چی خوبه؟ asus یا giga ؟ رم چه مارکی خوبه بگیرم 4 گیگ میخوام... پاور عوض کنم یا همین جواب میده؟
این بردها خوبن کدومشون رو تائید میکنین؟ ASUS H81M-C LGA1150 H81 MB و MB GA-B85M-HD3 این کوچکی بردها ایراد نیستن؟ بعداً مشکلی پیش نیاد؟ گرافیک نمیخوام...
سلام. دو پردازنده هاي كه فرموديد از نظر نسل يكي هستند اما از نظر معماري و كارآيي كاملا متفاوتند. اين لينك مقايسه حدود بين دو پردازنده با مدلهاي مشابه موارد ياد شده:
http://www.anandtech.com/bench/product/1265?vs=1192
اگر با سيستم كارهاي سنگين بخواين انجام بديد ارزش داره حتي بيشترش هزينه كنيد. اما اگر كار آنچناني با سيستم نداريد همون 3220 كفايت مي كنه.
مانيتورهاي ارزان قيمت هر برند كه معمولا توي ايران مونتاژ ميشن اكثرا DVI ندارن. اما اگر محدوديت مالي نداشته باشيد ماينتورهايي هستند كه هم DVI دارند و هم از اون بهتر HDMI. مدلهايي از سامسونگ و ال جي هستند كه DVI دار باشن. اگر محدوديت مالي نداشتيد مي تونستيد با هزينه 700000 تومان به بالا از برند ايسوس مانيتورهاي بسيار خوب با پورتهاي ارتباطي متنوع خريداري كنيد. كيفيت DVI از VGA بهتر و از HDMI پايينتره.
در خصوص مادربورد نميشه كلي گويي كرد كه Asus بهتره يا Gigabyte يا هر برند ديگه. بسته به مدل و هزينه كرد و كاربري فرق مي كنه. اما به نظر من واسه اين پردازنده مادربورد Gigabyte H81M-S2PT با قيمت حدود 220000 تومان كه 3 سال هم گارانتي خوب آواژنگ رو داره انتخاب خوبيه. بزرگي و كوچكي بوردها واسه كاربريهاي مختلف هستند و ايراد محسوب نميشن. اين مادربورد گرافيك Intel آنبورد داره و شما نيازي به خريد كارت گرافيك نداريد.

بالا