• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید ضبط و باند

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
سلام و خسته نباشید

امروز رفتم و برای ماشینم یه جفت باند کنوود 718 و یه ضبط پایونیر 4750 نصب کردم.
فکر می کنم قیمتی که گرفته از من خیلی گرونتر از حد نرمال بود.
دوستانیکه دستی توی این کار دارن میشه بگن چقدر نصب این بلند گو و ضبط برای من هزینه بر خواهد بود؟
لازم به ذکره فروشنده هزینه بابت تخته و برش و سوکت فابریک جداگانه گرفته.

ممنون

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
درود خدمت شما
معمولاً نصب ضبط باید رایگان باشه و اگه هزینه ای هم بخوان بگیرن بین 5 - تا 10 تومن هست . از این بیشتر نیست چون هیچ کاری نداره و اگه سوکت تبدیل هم خریدید که دیگه خودتون هم میتونستید نصب کنید
اما نصب بلندگو و برش زدن طاقچه و نصب هرگونه لوازم اضافه هزینه داره که طبعاً از شما دریافت میکن
شما قبل از خرید و نصب باید چند جا قیمت میگرفتی تا میانگین قیمت دستگاه ها و همچنین خدمات نصب دستتون میومد

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
ممنون از پاسختون
والا از چندین جا قیمت گرفته بودیم. اما این آقایی که پیشش نصب کردیم موقعی که می خواست حساب کنه یکی یکی به هزینه ها اضافه کرد.
یه جفت باند کنوود 718 و یه ضبط پایونیر 4750 رو به قیمت 815 هزار تومان نصب کرد!!! کلی چونه زدیم به 745 راضی شد. اما هنوزم احساس می کنم گرون گرفته.
همشم خرج تراشی می کرد. می گفت سوکت اورجینال گذاشتم 45 تومن!!!!
تخته بهترین مدلشو گذاشتم 40 تومن. برششم 30 تومن!
در صورتی که قبل از نصب این ارقامو نداده بود و گفته بود با 650 جمعش می کنه!!!

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
ممنون از پاسختون
والا از چندین جا قیمت گرفته بودیم. اما این آقایی که پیشش نصب کردیم موقعی که می خواست حساب کنه یکی یکی به هزینه ها اضافه کرد.
یه جفت باند کنوود 718 و یه ضبط پایونیر 4750 رو به قیمت 815 هزار تومان نصب کرد!!! کلی چونه زدیم به 745 راضی شد. اما هنوزم احساس می کنم گرون گرفته.
همشم خرج تراشی می کرد. می گفت سوکت اورجینال گذاشتم 45 تومن!!!!
تخته بهترین مدلشو گذاشتم 40 تومن. برششم 30 تومن!
در صورتی که قبل از نصب این ارقامو نداده بود و گفته بود با 650 جمعش می کنه!!!
سلام .
خب مشخصه که خیلی ازتون زیاد گرفته . فکر کنم شما خانم هستید . اگر تنهایی برای اینکار اقدام کرده بودید که باید بگم اشتباه کردید چون معمولا خانمها از قیمت و دستمزد اینجور کارها آگاهی کامل ندارن و اکثر فروشنده ها هم در کمین همچین مشتری هایی نشستن که حسابی سرکیسه کنن . چه مشتری بهتر از کسی که از قیمت ها و عرف بازار آگاهای کامل نداره !

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
بله من خانم هستم اما با همسرم رفته بودیم. من فقط بیننده بودم!:(

بالا