• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید ضبط

miladtha43

Registered User
لایک‌ها
8
سلام خدمت همه
میخام ضبط بخرم
نمیدونم کدوماشو خواهشن کمکم کنید اون هایی که حرفه ای هستن
پایونیر ۷۶۵۰ یا ۸۸۵۰
کنود x400
میخام دوتا ساب و دوتا۷۱۸کنود ببندم

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
تو این دو مدل پایونیر که معرفی کردی 8850 بهتره . جفتشون خیلی قدیمی هستن اما 7650 دیگه خییییلی قدیمی تره و پیشنهاد نمیکنم . 8850 پانل برقی هست و یه سری آپشن های جالب داره و ضمن اینکه میتونی با نرم افزار خاص خودش توش دمو بریزی .تنظیمات بسیار خوبی هم برای سیستم بازی داره .خروجی هاش هم تکمیله .سه جفت خروجی rca داره . فرانت و ریئر و ساب ووفر . هم میتونی برای بلندگوهات آمپ ببندی و هم برای ساب ووفر . من قدیم 8850 داشتم خیلی ازش راضی بودم .
دو جفت ساب هم زیاده به نظر من . از طرفی هم هزینه ها رو خیلی بالا میبره .بعد از یه مدت هم واقعاً سوهان اعصاب میشه و مجبوری ساب ووفر ها رو خاموش کنی . به نظر من 1 دونه کافیه . عوضش میتونی روی کواک بهتر و با کیفیت تر مانور بدی

miladtha43

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون از راهنماییتون راستش یه گزینه هست امشب مد نظرمه
یه ۹۴۵۰هست دست دو بدون کارتن قیمتشم۴۵۰گرفتم ولی ضمانتش گذشته نمیدونم
کدومو بگیرم
۸۸۵۰ نو یا ۹۴۵۰دست دو
راستی کدوم کاملتره غیراز پنل برقی بودن که

برام مهم نیس
تو این دو مدل پایونیر که معرفی کردی 8850 بهتره . جفتشون خیلی قدیمی هستن اما 7650 دیگه خییییلی قدیمی تره و پیشنهاد نمیکنم . 8850 پانل برقی هست و یه سری آپشن های جالب داره و ضمن اینکه میتونی با نرم افزار خاص خودش توش دمو بریزی .تنظیمات بسیار خوبی هم برای سیستم بازی داره .خروجی هاش هم تکمیله .سه جفت خروجی rca داره . فرانت و ریئر و ساب ووفر . هم میتونی برای بلندگوهات آمپ ببندی و هم برای ساب ووفر . من قدیم 8850 داشتم خیلی ازش راضی بودم .
دو جفت ساب هم زیاده به نظر من . از طرفی هم هزینه ها رو خیلی بالا میبره .بعد از یه مدت هم واقعاً سوهان اعصاب میشه و مجبوری ساب ووفر ها رو خاموش کنی . به نظر من 1 دونه کافیه . عوضش میتونی روی کواک بهتر و با کیفیت تر مانور بدی

Rn Maleki

Registered User
لایک‌ها
42
8850 گزینه ی مناسبیه اما باید یوبی ست بزنی بهش... اون کنوود X400 هم خوبه و خوش صداست

miladtha43

Registered User
لایک‌ها
8
سلام داداش ۸۵۵۰ رو گفتم چطوره
7056 کجا 440 تومن اکش حدود 520 تومن و با x400 کلی تفاوتش 7056 دقیقا همون 8019 که یه مقدار قیافش مدرن تر شده و صفحش کوچیکتر
x400 فیس جدید پخش های 6049 حساب میشه که x700 میشه مدل بلوتوث دارش یعنی مثل

8850 گزینه ی مناسبیه اما باید یوبی ست بزنی بهش... اون کنوود X400 هم خوبه و خوش صداست

بالا