• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید قطعات سیستم برای Game!!!

mehdiaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان و اساتید....
یه چند وقتی هست که بازی های کامپیوتری خیلی جذاب شدن و گرافیک خیره کننده ای پیداکردن و ادم دوست داره اوقات فراغتشو پای این بازی ها بگذرونه...
از اونجایی که دل منم خواست،تصمیم گرفتم سیستم PC مو یه ارتقایی بدم.
سیستمی میخوام که تا یه چند سالی جواب گو باشه.
سیستم حال حاضرمن از این قراره:
M.B: که شرکت مادیران دستکاری کرده Msi
VGA: ATI Radeon HD 4600 series 1Gig
Memory: 2Gig Patriot DDR2 + 512Mb Apacer
Cpu: Intel(R) Pentiume (R) 4 3.40 GHz
Hard: 160 Gig Maxtor
نظرتون درباره کارت گافیکم چیه؟؟؟
به غیر از کارت گرافیک همه قطعات بالا رو میخوام ارتقا بدم.سیستمی که خودم مدنظرمه به شرح زیره:
M.B: ASUS - P8H61-M LX R.2
Memory: CORSAIR - 4GB - 1600
Cpu: Intel Core i5 - 3.1GHz - 2400 / WITHOUT FAN Or Intel Core i3 - 3.3GHz - 3220
Hard: TOSHIBA - 1 TERA - SATA
حدود قیمت ها هم میشه 1 میلیون.
در مورد سی پی یو core i3 بگیرم یا core i 5؟
مموری 4 گیگ کافیه؟
به نظرتون یه مموری 4 گیگ بگیرم یا 2تا 2 گیگ؟اگه بخوام 2 گیگ بگیرم مجبورم DDR3 بگیرم اما مموری من DDR2 هستش آیا باهم مچ میشن؟؟؟
اگه این قطعات انتخابی با هم مچ نیستن شما اساتید یه سری قظعات معرفی کنید.
راستی دوست دارم نظرتونو در مورد تک تک قطعات بدونم.
پیشاپیش از راهنماییاتون ممنونم:D

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
از این سیستمی که میخواین جم کنید انتظار زیادی نباید داشته باشید ... یه سیستم معمولی میشه
چون با قیمتای الان یه کیس گیم که خوب باشه و عالی هم نباشه 3 تومن به بالا در میاد :eek:

با توجه به هزینه مد نظرتون بهترین راه اینه که صبر کنید i3 های جدید اینتل که مبتنی به پلتفرم 1150 هستن توی بازار بیان ... (شایدم اومدن من نمی دونم ... )
اینطور قطعاتتون جدیدتر هست و برای آپگرید سیستم در آینده هم بهتره! در غیر اینصورت میتونید برید سراغ i3 های پلتفرم 1155
رم 4 گیگ 1600 برای این بودجه مناسبه

فقط به شدت توصیه می کنم برای گرافیک فکری بکنید چون توی گیم خیلی مهمه. کارت 7750 شاید برای بودجه شما vga مناسبی باشه
احتمالا پاور هم نیازتون بشه ... این تاپیک رو بخونید.

بالا