javadonline
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 20
- لایکها
- 0
درود
میخوام یک سیستم نسبتا قوی ببندم بودجه برای کل قطعات (بدون مانیتور فقط) 1 میلیون 200 ولی خوب کمتر هم باشه بهتره.
کارم طراحی وب هست و با دریم ویور و فتوشاپ و نرم افزار adobe کار میکنم. حالا شاید یه بارم خواستیم گیمی چیزی بازی کنیم اینم در نظر بگیرید. ولی خوب کار اصلیم طراحیه
رفتم بیرون قطعات خودم رو قیمت کردم به هر کی دادم یه ایرادی گرفت.
خودم این رو بسته بودم :
Hard Disk Western Digital 500 GB SATA Black
MotherBoard ASUS P8B75-V
CPU Intel Core™ i3-3220 - 3.30 GHz 3M Cache
RAM KingSton 4GB KVR DDR3 1600MHz
Power GREEN GP430A-EU
البته گرافیک رو حساب نکردم که شما بسته به نیازی که دارم یه چیز خوب معرفی کنید.
اینا رو که دادم یکی اومد گفت asus دیگه کار نمیکنم چرته !!! بیا به جای این مدل که گفتی B75 Msi G41 بدم از اون هم بهتره قیمتشم کمتره ! ( در این مورد لطفا یک توضیحی بدید که راست میگه یا نه)
بعدش به رم گیر داد گفت کینگستون هم چرته کینگ مکس بگیر!
cpu رو هم اومد intel pentium 2030 کرد !
ممنون میشم راهنمایی کنید که قطعات به هم بخوره چون زیاد از لحاظ اینکه این قطعه با فلانی میخونه یا نه آشنایی ندارم.
(یه سیستمی باشه که فردا از رده کلا خارج نشه و بشه ارتقا داد)
میخوام یک سیستم نسبتا قوی ببندم بودجه برای کل قطعات (بدون مانیتور فقط) 1 میلیون 200 ولی خوب کمتر هم باشه بهتره.
کارم طراحی وب هست و با دریم ویور و فتوشاپ و نرم افزار adobe کار میکنم. حالا شاید یه بارم خواستیم گیمی چیزی بازی کنیم اینم در نظر بگیرید. ولی خوب کار اصلیم طراحیه
رفتم بیرون قطعات خودم رو قیمت کردم به هر کی دادم یه ایرادی گرفت.
خودم این رو بسته بودم :
Hard Disk Western Digital 500 GB SATA Black
MotherBoard ASUS P8B75-V
CPU Intel Core™ i3-3220 - 3.30 GHz 3M Cache
RAM KingSton 4GB KVR DDR3 1600MHz
Power GREEN GP430A-EU
البته گرافیک رو حساب نکردم که شما بسته به نیازی که دارم یه چیز خوب معرفی کنید.
اینا رو که دادم یکی اومد گفت asus دیگه کار نمیکنم چرته !!! بیا به جای این مدل که گفتی B75 Msi G41 بدم از اون هم بهتره قیمتشم کمتره ! ( در این مورد لطفا یک توضیحی بدید که راست میگه یا نه)
بعدش به رم گیر داد گفت کینگستون هم چرته کینگ مکس بگیر!
cpu رو هم اومد intel pentium 2030 کرد !
ممنون میشم راهنمایی کنید که قطعات به هم بخوره چون زیاد از لحاظ اینکه این قطعه با فلانی میخونه یا نه آشنایی ندارم.
(یه سیستمی باشه که فردا از رده کلا خارج نشه و بشه ارتقا داد)