• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید قطعات کیس (به جز هارد و خود کیس) حداکثر تا 1.300.000 تومان

Mosioo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و خسته نباشید دوستان
من برای یه سیستم بازی می خوام ، متاسفانه کل موجودیم برای این کار 1.300.000 تومان هست و هیچ راهی نداره که بیشتر از این بشه.
فقط قطعات داخل کیس رو می خوام هارد و کیس رو هم دارم.

این یه سیستمیه که بهم پیشنهاد شده:
380 CPU: Intel Core™ i3-4130
129 RAM: KingStone 4GB DDR3 1600MHz HyperX
52 ODD: SUMSUNG RW
122 PSU: Green GP380A
370 GPU: Gigabyte GT 640 2GB
MB: ASUS H81M-C 230
نظر شما چیه؟
پ.ن:فقط یه مساله ای که هست هارد رو 4 سال پیش گرفتم(ساتا هست)جوا می ده رو سیستم های جدید یا نه؟
با تشکر
11.gif

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام
خوش اومدی
اگر می خواستی این سیستم رو قبل از فروردین بگیری حدود 75 تومن برات کمتر در میومد.
من پیشنهاد می کنم یه مقدار صبر کنی و یا بری سراغ سوکت 1155. در این صورت می تونی یه رم 4 گیگ دیگه بگیری.
به جای GT 640 من 7770 از برند سافایر رو پیشنهاد می کنم البته اگر هنوز تو بازار موجود باشه.
مدل هارد رو هم باید بنویسی ولی در کل باید اینو بدونی که تا زمانی که به اندازه ی کافی رم داری، دیسک سخت روی فریم بازی تاثیر خاصی نداره حالا میخواد SSD باشه یا یه هارد متوسط ساتا 2 ، ولی روی لودینگ بازی ها مخصوصا لودینگ بازی هایی که به صورت عادی هم طولانی هستن تاثیرگذار هست. یه سری بازی های انگشت شمار هم هستن که بعد از لود و داخل محیط بازی اقدام به بارگذاری بعضی از آبجکت ها و قسمت های بازی میکنن که اگر دیسک سخت قدرت کافی نداشته باشه باعث ایجاد گلوگاه میشه و ممکنه شاهد افت فریم، اون هم به صورت نامنظم بشی.

بالا