• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید لبتاب

saeed.t

Registered User
لایک‌ها
15
سلام بودجه بین 2.5 تا 3 تومن با شرایط زیر
1-برای بازی و دیدن فیلم استفاده نمیشه..
2-نرم افزارهای افیس و فلش و فتوشاپ و برنامه نویسی و طراحی سایت و... کلا نرم افزارهای زیادی قراره روش نصب بشه
3- باتریش قوی باشه و حداقل 4-5 ساعت کار بده
4-سرعتش خوب باشه یعنی موقع کار با نرم افزارها هنگ نکنه و با اعصاب آدم بازی نکنه!:wacko:
5-کیبوردش خوش دست باشه و مانیتورش هم چشم رو اذیت نکنه
چی پیشنهاد میدین؟و ممنون

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
2-نرم افزارهای افیس و فلش و فتوشاپ و برنامه نویسی و طراحی سایت و... کلا نرم افزارهای زیادی قراره روش نصب بشه
4-سرعتش خوب باشه یعنی موقع کار با نرم افزارها هنگ نکنه و با اعصاب آدم بازی نکنه!:wacko:
چی پیشنهاد میدین؟و ممنون
سلام.
بر حسب سلیقه و برند لپتاپ مورد علاقتون، لپتاپای
1. Asus N56VZ(مدل Core i5)
2. Lenovo Z500(مدل core i5)
رو تهیه کنید.
من نظرم بیشتر روی Z500 هست چون با این که گرافیکش ضعیفتره، ولی CPUاوش قویتره. شما هم که میگید برای بازی نمیخواید و برای برنامه نویسی میخواید پس احتمالا CPU قوی براتون مهمتر باشه.
تو باتری هم Asus باتریش قویتر و 6 سلولیه(Z500 4سلولیه) و مهمتر، باتری Z500 قابل جدا شدن نیست که باتری قویتر بذارین یا از باتری دوم استفاده کنین(برعکس Asus).
مقدار برنامه قابل نصب هم که به مقدار هارد بستگی داره و میتونین Upgrade کنین.
سرعت جفتشون عالیه.
مانیتور Asus بهتره از لحاظ کیفیت و روشنایی ولی کیبورد Lenovo عالیه و اصن معروفه که بعد اپل، بهترین کیبردا رو میسازه.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
کلا برند رو ایسوس بهت پیشنهاد می دم
چون نوشتی برنامه زیاد میخوای نصب کنی و کار ازش می کشی سری K رو پیشنهاد می دم چون نسبت به بقیه خنکت تره و کمتر داغ می کنه
در کل k45 با کانفیگ i7 رو بهت پیشنهاد می دم که قیمتش هم حدودای 2600-2700 ـه

فقط می مونه باتری که چون اکثرا باتری 6سل می زارن و با این کانفیگ حدود 3 ساعت جواب میده ولی می تونین به صورت جدا یه باتری 12 سل تهیه کنید که باید حدودای 250 تومن باشه

H.A.M.I

Registered User
لایک‌ها
77
لپ تاپ های لنوو بعد از اپل امسال بهترین شدن
کیفیت خیلی خوبی دارن و نسبت به بقیه نازک تر و سبک ترن
z500-a با اینکه باتریش 4سلولی هست از 6سلولی ها بیشتر نگه میداره
و ویندوز خودش 8هست که جدید تر از ایسوس هست
کلا خیلی قدرتمند و قیمتش هم پایین تره نسبت به ایسوس

saeed.t

Registered User
لایک‌ها
15
سلام.
بر حسب سلیقه و برند لپتاپ مورد علاقتون، لپتاپای
1. Asus N56VZ(مدل Core i5)
2. Lenovo Z500(مدل core i5)
رو تهیه کنید.
من نظرم بیشتر روی Z500 هست چون با این که گرافیکش ضعیفتره، ولی CPUاوش قویتره. شما هم که میگید برای بازی نمیخواید و برای برنامه نویسی میخواید پس احتمالا CPU قوی براتون مهمتر باشه.
تو باتری هم Asus باتریش قویتر و 6 سلولیه(Z500 4سلولیه) و مهمتر، باتری Z500 قابل جدا شدن نیست که باتری قویتر بذارین یا از باتری دوم استفاده کنین(برعکس Asus).
مقدار برنامه قابل نصب هم که به مقدار هارد بستگی داره و میتونین Upgrade کنین.
سرعت جفتشون عالیه.
مانیتور Asus بهتره از لحاظ کیفیت و روشنایی ولی کیبورد Lenovo عالیه و اصن معروفه که بعد اپل، بهترین کیبردا رو میسازه.

ممنون..

saeed.t

Registered User
لایک‌ها
15
کلا برند رو ایسوس بهت پیشنهاد می دم
چون نوشتی برنامه زیاد میخوای نصب کنی و کار ازش می کشی سری K رو پیشنهاد می دم چون نسبت به بقیه خنکت تره و کمتر داغ می کنه
در کل k45 با کانفیگ i7 رو بهت پیشنهاد می دم که قیمتش هم حدودای 2600-2700 ـه

فقط می مونه باتری که چون اکثرا باتری 6سل می زارن و با این کانفیگ حدود 3 ساعت جواب میده ولی می تونین به صورت جدا یه باتری 12 سل تهیه کنید که باید حدودای 250 تومن باشه

ممنون..

saeed.t

Registered User
لایک‌ها
15
لپ تاپ های لنوو بعد از اپل امسال بهترین شدن
کیفیت خیلی خوبی دارن و نسبت به بقیه نازک تر و سبک ترن
z500-a با اینکه باتریش 4سلولی هست از 6سلولی ها بیشتر نگه میداره
و ویندوز خودش 8هست که جدید تر از ایسوس هست
کلا خیلی قدرتمند و قیمتش هم پایین تره نسبت به ایسوس

ممنون..

_lion

Registered User
لایک‌ها
12
چی پیشنهاد میدین؟و ممنون
از من به شما نصیحت ،نه ایسوز بگیر نه ایسر(دیگه لنوو که جای خودش داره!!!)من خودم ایسوز دارم همه چیزش فوله(i7,8Gb ram, GT 2G UP TO 4G) ولی اصن ازش راضی نیستم! شاید کلهم لپتاپها اینجوریه! ولی شاید سونی بهتر باشه ....

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
از من به شما نصیحت ،نه ایسوز بگیر نه ایسر(دیگه لنوو که جای خودش داره!!!)من خودم ایسوز دارم همه چیزش فوله(i7,8Gb ram, GT 2G UP TO 4G) ولی اصن ازش راضی نیستم! شاید کلهم لپتاپها اینجوریه! ولی شاید سونی بهتر باشه ....

دوست گرامی میشه بفرمایین چرا اصن از ایسوس راضی نیستین؟ (طبق گفته خودتون احتمال می دم شما کلا با لپ تاپ مشکل دارین)
خود ِ من، سایر اعضای خانواده و یکسری از دوستانم همه ایسوس داریم و به شدت راضی هستیم (هر کی از من راهنمایی خواسته گفتم ایسوی و نتیجش رو دیده)

این نکته رو توجه داشته باشین که اگه لپ تاپ ایسوس با کانفیگ X قیمتش 2.5 باشه، برای لپ تاپ سونی با همون کانفیگ بلکم پایین تر حد اقل 3.5 باید هزینه کرد

saeed.t

Registered User
لایک‌ها
15

من خودم هم کامپیوتر desktop ترجیح میدم ولی نمیشه همه جا حملش کرد و لب تاب بزرگترین مزیتش همین قابل حمل بودنش هست

saeed.t

Registered User
لایک‌ها
15
دوست گرامی میشه بفرمایین چرا اصن از ایسوس راضی نیستین؟ (طبق گفته خودتون احتمال می دم شما کلا با لپ تاپ مشکل دارین)
خود ِ من، سایر اعضای خانواده و یکسری از دوستانم همه ایسوس داریم و به شدت راضی هستیم (هر کی از من راهنمایی خواسته گفتم ایسوی و نتیجش رو دیده)

این نکته رو توجه داشته باشین که اگه لپ تاپ ایسوس با کانفیگ X قیمتش 2.5 باشه، برای لپ تاپ سونی با همون کانفیگ بلکم پایین تر حد اقل 3.5 باید هزینه کرد

واقعا اینقدر تفاوت قیمت دارن؟چرا؟

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74

کُلش و به خصوص نکته آخر تایید میشه. ممکنه حتی اختلاف قیمتیشون از ۱میلیون هم بیشتر باشه...

saeed.t

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان اگر کسی خودش فروشنده هست یا فروشگاه مناسبی در شیراز یا تهران میشناسه معرفی کنید ممنون میشم(asus سریk)

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
دوستان اگر کسی خودش فروشنده هست یا فروشگاه مناسبی در شیراز یا تهران میشناسه معرفی کنید ممنون میشم(asus سریk)

يكى از كاربران همينجا هست كه كارش فروش لپ تاپه و چند وقت پيش كه باهاش صحبت مى كردم قيمت هاش نسبتا مناسب بود
توى قسمت خريد و فروش لپ تاپ مطرح كن

بالا