• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید لب تاپ بجز مک

soltane7posh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
درود دوستان قصد دارم لب تاپ بخرم دارم تحقیق میکنم چی بهتره و .. خوب
مک و ام اس ای نمیخوام یعنی گرونه و اگه بخوام بخرم قطعا مک 7 تومنی و یا اون ام اس ای 7 تومنی رو میخرم اما حداکثر 5.400 پول دارم

خلاصه ممنون میشم راهنماییم کنیم

فعلا واسه برنامه نویسی و کارهای گرافیکی میخوام میخوام که راحت تا 7 سال دیگه رو ساپورت کنه و بازی های سنگین هم روش بالا بیاد و

خلاصه کم نیاره

cori7
8 - 16 ram
هارد مهم نیست
صفحه نمایش 15 - 15.6

منتظرم نظرات هستم لطفا اسم دقیق لب تاپ رو بگین سپاس یه مقایسه هم توی دیجی کالا کردم بین چند تا که پیشنهاد دادن
برای دیدن مقایسه کلیک کنید

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
درود دوستان قصد دارم لب تاپ بخرم دارم تحقیق میکنم چی بهتره و .. خوب
مک و ام اس ای نمیخوام یعنی گرونه و اگه بخوام بخرم قطعا مک 7 تومنی و یا اون ام اس ای 7 تومنی رو میخرم اما حداکثر 5.400 پول دارم

خلاصه ممنون میشم راهنماییم کنیم

فعلا واسه برنامه نویسی و کارهای گرافیکی میخوام میخوام که راحت تا 7 سال دیگه رو ساپورت کنه و بازی های سنگین هم روش بالا بیاد و

خلاصه کم نیاره

cori7
8 - 16 ram
هارد مهم نیست
صفحه نمایش 15 - 15.6

منتظرم نظرات هستم لطفا اسم دقیق لب تاپ رو بگین سپاس یه مقایسه هم توی دیجی کالا کردم بین چند تا که پیشنهاد دادن
برای دیدن مقایسه کلیک کنید
سلام عزیز. اولا باید خدمتتومن عرض کنم هیچوقت از لپ تاپ توقع اجرای بازی در حد کامپیوتر خانگی(دسک تاپ ) نداشته باشید. دلایلش هم زیاده. اگه خواستید باید وارد جزئیات بشیم. نکته بعدی Core i7 حتما از سری 4x x xHQ باشه که هم بروز باشه و هم سرعتش بالا باشه و الا سری U ارزونتر اما سرعت بسیار پایینتره. در کل به نظر من Asus N550JK انتخاب خوبیه.

soltane7posh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام عزیز. اولا باید خدمتتومن عرض کنم هیچوقت از لپ تاپ توقع اجرای بازی در حد کامپیوتر خانگی(دسک تاپ ) نداشته باشید. دلایلش هم زیاده. اگه خواستید باید وارد جزئیات بشیم. نکته بعدی Core i7 حتما از سری 4x x xHQ باشه که هم بروز باشه و هم سرعتش بالا باشه و الا سری U ارزونتر اما سرعت بسیار پایینتره. در کل به نظر من Asus N550JK انتخاب خوبیه.
سپاس منتظر دیگر نظرات دوستان هستم

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
هرچی می خری HP نخر که گرافیک رو اپ دیت نمی کنه اصل ت.مشم حساب نمی کنه !

گرافیک هم اپدیت نکنه تو خیلی چیزا به مشکل می خوری ! البته به جز بد بودنه اسکرین های HP(ارزون ترین اسکرین با رنگ متمایل به ابی) ، باطری داغون HP و از هم بدتر فن مذخرف و استفاده از ارزونترین خمیر های سیلکونی برای وصل کردن کولینگ به به سیپیو و گرافیک .

البته اینا بخشی از بدبختی یایی که من با HP dv6c66 ام تجربه کردم !

منو دوستم باهم لپ تاب خریدیم اون ایسوز خرید همون قیمت لب تاپ من، 1000، برابر بهتر از مال منه !

soltane7posh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
هرچی می خری HP نخر که گرافیک رو اپ دیت نمی کنه اصل ت.مشم حساب نمی کنه !

گرافیک هم اپدیت نکنه تو خیلی چیزا به مشکل می خوری ! البته به جز بد بودنه اسکرین های HP(ارزون ترین اسکرین با رنگ متمایل به ابی) ، باطری داغون HP و از هم بدتر فن مذخرف و استفاده از ارزونترین خمیر های سیلکونی برای وصل کردن کولینگ به به سیپیو و گرافیک .

البته اینا بخشی از بدبختی یایی که من با HP dv6c66 ام تجربه کردم !

منو دوستم باهم لپ تاب خریدیم اون ایسوز خرید همون قیمت لب تاپ من، 1000، برابر بهتر از مال منه !
سپاس منتظر نظرات دیگر دوستان هستم

بالا