• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید لپتاپ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
سلام
بعد از مدت ها :دی و به دلیل نیاز هایی که دارم باید یه لپتاپ تا رنج قیمت 800 900 هزار تومن برای کارهام تهیه کنم . دوستان اگر لپتاپی با این رنج قیمت میشناسید که بتونه زیر دست یکی مثل خودتون که یه سره کارش وب . . و ایناس کار کنه ممنون میشم بگید.
یه سری فاکتور دارم که لیست میکنم :
1- گرافیک زیاد مهم نیست (با پی سی خونه کلا 10 ساعت استفاده بالا از گرافیکش نشده )
2- قرار نیست با این لپتاپ کارهای خیلی سنگین انجام بشه .
3- ترجیجا زیاد بزرگ نباشه
ممنون

sinadeath

Registered User
لایک‌ها
46
سلام دوست عزیز اگه کیفیت ساخت و قطعات برات مهمه و غیر از وب گردی و موزیک و .. کار دیگه ای انجام نمیدی من این مدل MSI رو پیشنهاد میکنم کیفیت خوبی داره ولی به درد کارای سنگین نمیخوره سایزش هم مناسبه میهن مارکت - قيمت فروش لپ تاپ ، نوت بوک ، Laptop - ام اس آی MSI Wind U270 1.6Ghz-2DD3-500Gb
اگر هم میخوای صفحه اش بزرگتر باشه و کاراییش بهتر باشه این:
Acer Aspire 5750G-N - لپ تاپ ایسر اسپایر 5750

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
سلام دوست عزیز اگه کیفیت ساخت و قطعات برات مهمه و غیر از وب گردی و موزیک و .. کار دیگه ای انجام نمیدی من این مدل MSI رو پیشنهاد میکنم کیفیت خوبی داره ولی به درد کارای سنگین نمیخوره سایزش هم مناسبه میهن مارکت - قيمت فروش لپ تاپ ، نوت بوک ، Laptop - ام اس آی MSI Wind U270 1.6Ghz-2DD3-500Gb
اگر هم میخوای صفحه اش بزرگتر باشه و کاراییش بهتر باشه این:
Acer Aspire 5750G-N - لپ تاپ ایسر اسپایر 5750

ممنون دوست عزیز
از ایسره خوشم اومد ، مخصوصا این که دیجی کالا offer گذاشته . شاید امروز همینو بگیرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا