• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید لپ تاب تا سقف 2.500

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
با سلام خدمت دوستان
برادر خانوم من قصد دارد یک لپ تاپ تا سقف 2.500 خریداری کند با این مشخصات
2 گیگ گرافیک را داشته باشد چون ایشون روی بازی تاکید خاصی دارد
پردازنده ی قوی داشته باشد و ترجیحا 1 ترابایت هارد داشته باشد
گرافیک برای بازی باید بالا باشد وگرنه کارکردهای خاصی نظیر کار سنگین گرافیکی دیگر و یا اوامر دیگر در کار نیست جز کارهای معمولی نظیر اینترنت و فیلم و.... ولی خوب بازی در اولویت قرار دارد تا حدی.
ممنون میشم دوستان نظرات و پیشنهادات خود را بگن
من خودم قبلا دو لپ تاپ با مشورت دوستان از همین فروم برای خودم خریداری کردم که راضی بودم
ایشالا این دفعه هم راضی باشم.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام خدمت دوستان
برادر خانوم من قصد دارد یک لپ تاپ تا سقف 2.500 خریداری کند با این مشخصات
2 گیگ گرافیک را داشته باشد چون ایشون روی بازی تاکید خاصی دارد
پردازنده ی قوی داشته باشد و ترجیحا 1 ترابایت هارد داشته باشد
گرافیک برای بازی باید بالا باشد وگرنه کارکردهای خاصی نظیر کار سنگین گرافیکی دیگر و یا اوامر دیگر در کار نیست جز کارهای معمولی نظیر اینترنت و فیلم و.... ولی خوب بازی در اولویت قرار دارد تا حدی.
ممنون میشم دوستان نظرات و پیشنهادات خود را بگن
من خودم قبلا دو لپ تاپ با مشورت دوستان از همین فروم برای خودم خریداری کردم که راضی بودم
ایشالا این دفعه هم راضی باشم.
سلام. در ابتدا دو نکته باید خدمتتون عرض کنم:
۱) لپ تاپ مثل PC نیست که شما قطعاتشو انتخاب کند و سرهم کنید. لپ تاپی که برای بازی مناسب باشه باید کارت گرافیک بالایی داشته باشه. لپ تاپی که کارت گرافیک بالایی داشته باشه سایر قطعاتشم هم متناسب با آن بالا هستش و قیمتشم بالاست. لپ تاپی که از عهده بازیها تا حد زیادی بربیاد قیمتش بالای ۳۲۰۰۰۰۰ تومانه.
۲) مهمترین و اساسی ترین آیتم در بازیها پردازنده کارت گرافیک هستش که بسیار در بازیها تعیین کنندست و نابقی قطعات نقش به مراتب کمرنگ تری دارند. متاسفانه یکی از برداشتها غلط مردم که ناشی از سودجویی فروشگاهها و سوء استفاده از عدم آگاهی مشتری هستش اینه که کارت گرافیک رو با مقدار رم به مشتری معرفی می کنند که بسیار مقیاس غلطی هستش. عزیز مهمترین آیتم در بازی پردازنده کارت گرافیکه نه رم گرافیکی. برای مثال لپ تاپی با پردازنده گرافیکی Geforce GTX960M اگر مش حتی یک گیگ باشه به مراتب بازی رو بهتر َ شفاف تر و دقیق تر و روان تر از لپ تاپی که کارت گرافیکش مثلا geforce GT740 هست اما رم گرافیکش ۴ گیگ یا بیشتره. پی حواستونو جمع کنید که با آیتم رم کارت گرافیک فروشندگان سرتونو کلاه نزارن. کلا توی بازار خیلی حواستون به مشاوره فروشگاهها باشه که عموما بر اساس منافع و موجودی انبارشون و سوء استفاده از بی اطلاعی مشتری جنسشون رو با چرب زبونی غالب می کنن. این لیست کاملا قابل استناد مقایسه پردازنده های مختلف کارت گرافیکی و رتبه بندیشونه:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
شما اگر دو تا لپ تاپ بهتون پیشنهاد دادن و خواستید ببینید کدومش برای اجرای بازی مناسبتره َ اول مدل پردازنده کارت گرافیکیش رو سوال کنید و در این لینک با یکی دیگه مقایسه کنید.
با این اوصاف به نظر من بهترین انتخاب با این مبلغ اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP...ptop/لپ-تاپ-15-اينچي-ايسر-مدل-اسپاير-E5-573TG

compen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این لپ تاپ میتونه برای شما انتخاب خوبی باشه
هم CPU اش خوبه و هم جزو طراحی جدید ایسوس قرار گرفته
لپ تاپ ایسوس

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
بالا