• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید لپ تاپ

M £ H D I

Registered User
لایک‌ها
439
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی :)
پیرو این تایپک :general705:
http://forum.persiantools.com/threads/مشاوره-برای-خرید-کیس-تا-2-300.594247/

امروز از یکی از مهندسین مشاوره گرفتم گفته ارزش نداره که بخوای این مبلغ برای یک کیس خرج کنی ؛ وقتی مانیتورت 17 اینچ و دم و دستگاهای دیگت همونه و اینکه بعدا نمیتونیش حملش کنی فایده نداره ؛ اگه برای بازی بخوای میتونی چند قطعه ضعیفش رو ارتقا بدی و این همه خرج نکنی ولی اگه بخوای این مبلغ رو خرج کنی لپ تاپ بخری به صرفه تره ؛ حالا موندم چیکار کنم !!!؟
سیستم بنده مال 5 سال پیش و قدیمی شده و بازی پی اس 2014 رو دیگه نکشید :D
حالا به نظر شما چیکار کنم بهتره؟:general703:

bijan darbari

Registered User
لایک‌ها
258
سلام

یک پی سی بخر.
بعدا اگه نیاز به این داشتی که قابل حمل باشه ، یک نوت بوک 14 اینچی سی پی یو ضعیف و باتری قوی بخر با قیمت پایین.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی :)
پیرو این تایپک :general705:
http://forum.persiantools.com/threads/مشاوره-برای-خرید-کیس-تا-2-300.594247/

امروز از یکی از مهندسین مشاوره گرفتم گفته ارزش نداره که بخوای این مبلغ برای یک کیس خرج کنی ؛ وقتی مانیتورت 17 اینچ و دم و دستگاهای دیگت همونه و اینکه بعدا نمیتونیش حملش کنی فایده نداره ؛ اگه برای بازی بخوای میتونی چند قطعه ضعیفش رو ارتقا بدی و این همه خرج نکنی ولی اگه بخوای این مبلغ رو خرج کنی لپ تاپ بخری به صرفه تره ؛ حالا موندم چیکار کنم !!!؟
سیستم بنده مال 5 سال پیش و قدیمی شده و بازی پی اس 2014 رو دیگه نکشید :D
حالا به نظر شما چیکار کنم بهتره؟:general703:
سلام دوست عزیز. اگر قابل حمل بودنش براتون مهمه لپ تاپ والا دسک تاپ. هیچوقت لپ تاپ از نظر سرعت لود و کارآیی به پای دسک تاپ نمیرسه. اینم یه امر طبیعیه. پاور دسک تاپ حجیم و توان بالاتر داره و گرافیکش هم حجیم و بزرگ و .... پس اگر قابل حمل بودن براتون زیاد اولویت نداره به نظر من دسک تاپ بگیرید.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
اول که بنا به تحربه دوستان توی همین انجمن لنوو بدنه خوبی نداره. دوم اینکه پردازندش سری U هست و سرعت مناسبی نداره. سوما اینکه اصلا فکر اینکه سرعتش به پای معادل دسکتاپ برسه عمرا غیرممکنه.
این تصمیم گیری بین لپ تاپ و دسک تاپ یکم مشکله. باید بررسی کنید بینید قابل حمل بودنش چقدر براتون مهمه؟ آیا ابنقدر ارزش داره که بتونید با سرعت تفریبا نصف دسک تاپ(اینو نسبی و حدودی می گم) می تونین بسازید. این دیگه بسته به نظر شما داره و هیچ مورد تخصصی نیست.

M £ H D I

Registered User
لایک‌ها
439

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
تصمیم گرفتم برای آینده کاریم لپ تاپ بخرم چون قابل حمل است
و بین مدل های مختلف قراره انشالله اینو بخرم !
http://www.digikala.com/Product/DKP-24106/Lenovo-IdeaPad-Z510-B/لپ-تاپ-لنوو-آيدياپد-Z510

نظری دارین؟
به سه دلیل بدیهی، فروش جهانی PC رومیزی هر سال رو به کاهش و در عوض فروش لپتاپ رو به افزایشه : 1.مصرف انرژی بسیار پایین لپتاپ 2.سهولت حمل و نقل و دست و پاگیر نبودن (حتی در نمونه های خاص گیم) 3.وجود انواع لپتاپ قوی، با طیف گسترده ی سخت افزارهای مجتمع و متناسب با همه نوع سلیقه
همچنان برای گیم حرفه ای و محاسبات بسیار سنگین طولانی و مواردی از این دست به PC نیازه
ولی در غیر این موارد بصرفه هست که با صرف بودجه ی مناسب، یک لپتاپ با سخت افزار مناسب و حتی الامکان با نمایشگر Full HD تهیه کنید

Last edited:

M £ H D I

Registered User
لایک‌ها
439
همچنان برای گیم حرفه ای و محاسبات بسیار سنگین طولانی و مواردی از این دست به PC نیازه

نه گیمر حرفه ای هستم و نه کار سنگینی دارم :D پس لپ تاپ برام مناسبه فکر کنم !
حالا فکر کنم لنوویی که معرفی کردم خوب باشه برای کارهای روزمره و گاهی هم گیم!

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
نه گیمر حرفه ای هستم و نه کار سنگینی دارم :D پس لپ تاپ برام مناسبه فکر کنم !
حالا فکر کنم لنوویی که معرفی کردم خوب باشه برای کارهای روزمره و گاهی هم گیم!
عموما لنوو کیفیت ساخت خوبی نداره. بهتره با اولویت از سونی , ایسوس و نهایتا ایسر انتخاب کنید.

بالا