• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید مادربرد تا یک میلیون

I_H4ve_N0_Name

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان من میخوام یک مادربرد بخرم موندم چی انتخاب کنم سوکت 1150 باشه خودم نظرم روی مدل های زیره
از برند msi
Z97 Gaming 7
از برند Gigabyte
Z97-D3H
Z97X-SLI
Z97X- Gaming 3 5 7
Z97X-UD3H Or UD5H-BK
از برند Asus
Z97-Pro
Z97-VII Ranger or Hero
میدونم اختلاف قیمت زیادی وجود داره بین مادربرد ها و بعضی مادربرد ها گیمینگ هستن
فقط میخوام بدونم بین ارزون ترین اینها که Z97-D3H هست با گرون ترین که هیرو ایسوز هست تفاوت زیادی وجود داره یا نه؟ ارزش هزینه بیشتر رو داره؟
کاربرد من هم بیشتر گیم هست و اینم میخوام بدونم که مادربرد های گیمینگ چه امکاناتی دارن که اسم گیمینگ روشون گزاشتن

mojtaba2600

Registered User
لایک‌ها
285
سلام مادربوردهایی که شما در نظر دارید همه خوبن ولی بین دو تا از اینا مقایسه اجمالی دارم که فرقها رو متوجه بشید:
بین asus z97-VII hero و asus z97-pro
فرق بین نوع امکانات استفاده شده هست نه سی پی یو و رم و گرافیک که میتونید رو مادربورد استفاده کنید:
1- روی هیرو شما میبینید هر دو از لن اینتل که دارای دو برابر سرعت هست استفاده شده اما هیرو دارای ویژگی GAMEFIRST III که بسته های دریافتی که از اینترنت رو دریافت میکنه کامل میکنه بعد اطلاعات جانبی برای بقیه برنامه ها یعنی سرعتی به مراتب بیشتر برای بازی های آنلاین مثل PES که به زمان تاخیر کمتر اینترنت نیاز دارن و لگ کمتر در بازی و حتی در مرورگرها.
2- SupremeFX تراشه صوتی که در هیرو استفاده شده و در پرو نه . دارای خروجی 8 کاناله به جای 7.1 که با استفاده از خازنهای ژاپنی به این توان رسیدن و دارای دکمه تعبیه شده روی مادربورد برای استفاده از تمام توان واحد صوتی سیستم بها فشار یک دکمه در هر سیستم عاملی.
3- Sonic Radar II که در هیرو هست و برای بازیهای اول شخص است که یه سری آیتم برای بهتر شنیدن صوتهای اطراف در گیم استفاده میشه.(مخصوصا کانتر)
4- استفاده از تراشه key boot که امکاناتی نظیر تعویض کلیدهای W,A,S,D در گیمها برای بازیکنان چپ دست که در هیرو هست.(البته امکان زدن یک دکمه مثل F11 برای اورکلاک سی پی یو در هر دو هست ولی اینی که من نوشتم در هیرو تنها هست.)
5- ROG TrueVolt که ولتاژ خروجی برای یو اس بی رو روی 5 ولت تنظیم میکنه.
6- ESD Guard خازنهای دو برابری از لحاظ ظرفیت برای کنترل نوسانهای احتمالی برق در هیرو.
7- 10K Black Metallic Capacitors خازنهای استفاده شده برای تحمل گرمای بیشتر(تا 20 %) درلود نزدیک به 100 درصد در گیمها و 5 برابر عمر بیشتر نسبت به خازنهای معمولی در هیرو.
8- ROG RAM DISK یه برنامه قابل اعتماد برای تبدیل اضافات رم روی سیستم به هارد درایو و اجرای برنامه هایی که نیاز به سرعت دارن مثل برنامه افترا افکت برای رندر گرفتن که در هیرو درون دی وی دی همراه هست.
و...
اینا بخش اعظم فرقها هست که 2 و 6و 7 خیلی خیلی مهم هست چون فشار روی همهی قطعات در گیم زیاد هست.

در مورد گیگا هم به همین صورته که فرقها به قطعات استفاده شده در مادربورد هست که کیفیتی بالاتر رو داشته باشن.
شما از ایسوز میتونید به سری ROG که ریلیز شدن برای فشار گیم و اورکلاک اعتماد کنید و در گیگا هم خودش زده مدل GAMING حالا هرچی عدد کمتر بشه مثلا GAMING 1 کیفیت بالاتر میره و امکانات نیز بیشتر میشه.
هر کدوم از سری گیمینگ بگیری ضرر نکردی و پولتو هدر ندادی اما مسئله اصلی اینه که شما میخوای SLI (یا برای کارتهای ATI ، Cross fire)کنی یا اورکلاک که به دنبال چیپست Z97 رفتی چون اینا تفاوتهاشون با H97 در چند کارت گرافیک خوردن هست و اورکلاک بهتر؟؟؟
آیا واقعا میخوای چند کارت گرافیک استفاده کنی یا در آینده ای نزدیک یا نه کلا میخوای اضافی خرج کنی ؟

Last edited:

I_H4ve_N0_Name

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خیلی ممنون از توضیحات خوبتون
انتخابم رو کردم
Z97X-Gaming 7 رو بر میدارم
در مورد سوالتون بله میخوام درآینده از دو کارت گرافیک استفاده کنم و علت اینکه از چیپست سری Z مادربرد انتخاب کردم برای اورکلاک بود

بالا