• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید مادربرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

p.e.y.m.a.n

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان گرامی.

به صورت خلاصه بگم که میخوام یک مادربورد بخرم و حــــــــــــــد اکثـــــــــــــر تا 600 تومن میخوام هزینه کنم!

ولی متاسفانه تو این دو مارک موندم کدوم رو انتخاب کنم:

چیپست 990fx

یا اینتل z77

(البته نظر خودم x79 اینتل بود ولی متصفانه مادربورد و سی پی یو خیلی گرون قیمتی داره)

ولی خواهش میکنم بدون تعصب بگید چیپ high end شرکت amd بهتره یا z77 اینتل.

باتشکر

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
درود !
معمولا انتخاب مدل و برند مادربرد بعد از انتخاب مهمترين قطعه يعني پردازنده انجام ميشه/
با اين سئوالي كه فرموديد يعني انتخاب پردازنده رو هم غير مستقيم به ما واگذار كرديد !؟؟؟
از لحظه خرد بخواييم بررسي كنيم چيپست 990fx خيلي بهتر هست ولي از لحاظ كلان بخواييم بررسي كنيم پردازنده هاي اينتل در حال حاضر عملكردي به مراتب قوي تر و بهتر از سري amd دارن كه از اين جهت من z77 رو انتخاب ميكنم.

p.e.y.m.a.n

Registered User
لایک‌ها
19
درود !
معمولا انتخاب مدل و برند مادربرد بعد از انتخاب مهمترين قطعه يعني پردازنده انجام ميشه/
با اين سئوالي كه فرموديد يعني انتخاب پردازنده رو هم غير مستقيم به ما واگذار كرديد !؟؟؟
از لحظه خرد بخواييم بررسي كنيم چيپست 990fx خيلي بهتر هست ولي از لحاظ كلان بخواييم بررسي كنيم پردازنده هاي اينتل در حال حاضر عملكردي به مراتب قوي تر و بهتر از سري amd دارن كه از اين جهت من z77 رو انتخاب ميكنم.

ممنون بابت راهنمایی ولی;

مشکل بزرگ اینجاست که قدرت پردازنده fx 8350 هفتصد و پنجاه تومنی از i7 سوکت 1155 اینتل که بالای یک تومن قیمت داره، بیشتره

به عبارتی قابل مقایسه با سوکت 2011 هست

نظر خودم مادربورد گیگابایت مدل GA-990fx ud5 با پردازنده هشت هسته ای FX-8350 هست که پولش برابر مین + پردازنده core i5 ولی خیلی قدرتمند تره

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
ممنون بابت راهنمایی ولی;

مشکل بزرگ اینجاست که قدرت پردازنده fx 8350 هفتصد و پنجاه تومنی از i7 سوکت 1155 اینتل که بالای یک تومن قیمت داره، بیشتره

به عبارتی قابل مقایسه با سوکت 2011 هست

نظر خودم مادربورد گیگابایت مدل GA-990fx ud5 با پردازنده هشت هسته ای FX-8350 هست که پولش برابر مین + پردازنده core i5 ولی خیلی قدرتمند تره
مادربرد خوب و كارايي هست و همين طور مدل پردازنده انتخابي خودتون !
شايان ذكر است پردازنده اي همچون Core i5 3570 نسبت به FX-8350 قيمتي برابر و عملكرد به مراتب بهتري جز مواردي كه هسته هاي amd در چند مورد به صورت موازي بتونن درگير بشن داره !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا