عزیز بنده در خصوص PS3 عرض کردم. ضمنا شما میشه اسم یکی از اون بازیهایی که FUll HD اجرا میشه رو بفرمائید. شما از کجا رزولوشن خروجی رو متوجه میشید؟ چون هیچیک از بازیهای کنسول امکان انتخاب رزولوشن و تنظیمات گرافیکی رو ندارند که این نقطه قوت PC هستش. اینکه شما روی تلویزیون Full HD بازی رو تمام صفحه ببینید دلیل بر اجرای بازی در رزولوشن 1080*1920 ای همون Full HD نیستش و صرفا یه Scale ساده هستش. توجه داشته باشید که کارت گرافیکی کنسولها بسیار محدوده و به هیچ وجه بازیهای مشترک PC و کنسول رو نمی تونه روی آخرین رزولوشن و تنظیمات گرافیکی تواما اجرا کنه و اصلا اجازه تغییر در تنظیمات گرافیکی رو به کاربر نمی ده.
ضمنا وقتی شما رزولوشن بالاتر از FUll HD لازم ندارید اگر تلویزیون بخرید (دیگه تقریبا همشون Full HD هستند) امکانات زیاد دیگه ای هم براتون خواهد داشت. در نظر داشته باشید اگر مانیتور بگیرید باید برای صداش هم فکری جداگانه بکنید. چون تا جایی که بنده عملا کار کردم و دیدم هیچیک از مانیتورها با وصل کردن کابل HDMI بهشون , براتون خروجی صدا ندارند و صرفا تصویر رو بهتون میدن. از طرفی PS3 و PS4 فقط خروجی صدای Optical دارند و خروجی صدای آنالوگ ندارند که شما باید این مسائل رو هم در نظر بگیرید.
در هر صورت پیشنهاد بنده هنوز همونیه که عرض کردم. اما اگر اصرار دارید مانیتور 27 اینچ تهیه کنید پیشنهاد بنده اینه:
http://lioncomputer.ir/product/5575/BenQ+GL2760H+27inch++Monitor