• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید مانیتور یا TV تا ۷۰۰ تومن برای بازی

Mohiwoods

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان برای وصل کردن PS3 وX360 با HDMI یه مانیتور عاللللیی بهم میشه معرفی کنید ؟
حتما فول اچ دی باشه 1920*1080 و کنتراستش خیلی بالا باشه . زمان پاسخ دهی هم ۲ms باشه

من خودم اینو خوشم اومده ولی یه مشکلی که داره اسپیکر نداره .
دوستان یه سوال دیگه همین مانیتوری که گفتم جک 3.5 داره ؟ کلا مانیتور خوبی هست ؟ کیفیتش ؟ کیفیت ساختش؟

دوستان XVision کلا چجوریه؟ خوبه ؟ کیفیت تصویرش چطوریه؟ خوبه یا عالی؟
من هر جا گشتم مدت زمان پاسخگویی پیکسل هاشو پیدا نکردم برای این مدل میشه بگید چند میلی ثانیه است ؟

حالا اصلا ایکس ویژن بگیرم یا اون ای او سی بالا ؟یا میشه یه مانیتور یا تی وی خوب تا ۷۰۰ ت بهم معرفی کنید برای بازی؟

خواهشا سریع جواب بدین

Mohiwoods

Registered User
لایک‌ها
2
خواهشاً جواب بدید باید الان برم

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
AOC E2243FW2K 21.5 inch LED Backlit LCD Monitor
مدل خیلی خوبیه تو فرومای مختلف دیدم
برا گیمینگ زیاد توصیه می کنن. قیمتشم نسبت به کاراییش واقعا مناسبه.2 تا hdmi داره.
جک هدفونم داره . به نظر من اسپیکر برا مانیتور بیشتر یه چیز تزیینیه ، چون کیفیت چندانی نداره . به نظر من ارزش نداره انتخابتو به خاطر یه اسپیکر عوض کنی .
اینم بگم که مانیتورای مادیران کیفیتشون با اون چیزی که تو مشخصات نوشته متفاوته . مراقب باش.

Mohiwoods

Registered User
لایک‌ها
2
AOC E2243FW2K 21.5 inch LED Backlit LCD Monitor
مدل خیلی خوبیه تو فرومای مختلف دیدم
برا گیمینگ زیاد توصیه می کنن. قیمتشم نسبت به کاراییش واقعا مناسبه.2 تا hdmi داره.
جک هدفونم داره . به نظر من اسپیکر برا مانیتور بیشتر یه چیز تزیینیه ، چون کیفیت چندانی نداره . به نظر من ارزش نداره انتخابتو به خاطر یه اسپیکر عوض کنی .
اینم بگم که مانیتورای مادیران کیفیتشون با اون چیزی که تو مشخصات نوشته متفاوته . مراقب باش.

واقعا ممنونم از جوابتون ! فقط سه تا سوال : همین مانیتور ای ا سی ساخت کجاست؟ کیفیت ساختش خوبه وپیکسل نمیسوزونه؟ برای اینکه روزی ۸،۷ ساعت و هر روز قراره کار کنه : دی
در مورد آخری هم که میفرمایید مادیران الکی مینویسه میدونستم به خاطر همین از چند تا سایت خارجی هم چِکِش کردم و همون مشخصات رو نوشته بود ، یعنی درسته دیگه؟

بازم ممنونم

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
واقعا ممنونم از جوابتون ! فقط سه تا سوال : همین مانیتور ای ا سی ساخت کجاست؟ کیفیت ساختش خوبه وپیکسل نمیسوزونه؟ برای اینکه روزی ۸،۷ ساعت و هر روز قراره کار کنه : دی
در مورد آخری هم که میفرمایید مادیران الکی مینویسه میدونستم به خاطر همین از چند تا سایت خارجی هم چِکِش کردم و همون مشخصات رو نوشته بود ، یعنی درسته دیگه؟

بازم ممنونم
بیس شرکت تو تایوانه . ولی محصولاتش تو چند تا کشور تو قاره های مختلف تولید میشه که طبیعتا محصولاتی که تو اسیا فروخته میشه ساخت چینه.
درمورد کیفیتش که گفتم دوستان خیلی ازش تعریف میکنن و میگن تجربه خوبی از این مدل مانیتور مخصوصا تو گیمینگ داشتن . ولی من خودم شخصا تا حالا اصلا مانیتور Aoc نداشتم.
در مورد سوال آخرتون : منظورم این بود که مادیران نمیره پنل این مانیتورو از کارخونه ی چینی AOC بگیره . طبق اطلاعاتی که من دارم البته قطعی نیست، این شرکت پنلاشو از کارخونه هایی از چین تامین میکنه که هیچ ربطی به برند lg , aoc ندارن. بعد میاره تو ایران اسمبل میکنن و به مشتری بیچاره که انتخاب دیگه ای نداره میندازن.

Mohiwoods

Registered User
لایک‌ها
2
بیس شرکت تو تایوانه . ولی محصولاتش تو چند تا کشور تو قاره های مختلف تولید میشه که طبیعتا محصولاتی که تو اسیا فروخته میشه ساخت چینه.
درمورد کیفیتش که گفتم دوستان خیلی ازش تعریف میکنن و میگن تجربه خوبی از این مدل مانیتور مخصوصا تو گیمینگ داشتن . ولی من خودم شخصا تا حالا اصلا مانیتور Aoc نداشتم.
در مورد سوال آخرتون : منظورم این بود که مادیران نمیره پنل این مانیتورو از کارخونه ی چینی AOC بگیره . طبق اطلاعاتی که من دارم البته قطعی نیست، این شرکت پنلاشو از کارخونه هایی از چین تامین میکنه که هیچ ربطی به برند lg , aoc ندارن. بعد میاره تو ایران اسمبل میکنن و به مشتری بیچاره که انتخاب دیگه ای نداره میندازن.

P
ممنون
ولی من چجوری باید بفهمم؟ از کجا میتونم خوبش و اصلشو بخرم؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
P
ممنون
ولی من چجوری باید بفهمم؟ از کجا میتونم خوبش و اصلشو بخرم؟
متاسفاته بازار ایران یه سالی هست که در انحصار چهار برند قرار داره که سه تاش به مادیران تعلق داره. برای کاربر معمولی چندان تفاوت نداره که ال جی مادیران بخره یا ال جی اصلی. ولی گیمرا و طراحا به هر مانیتوری راضی نمیشن.
شما نمیتونی اینجا ال جی یا ای او سی اصل فابریک کارخونه پیدا کنی . اگرم گیر بیاری قیمت کاذب فوق العاده ای داره و گارانتی درست و حسابی نداره .
پیشنهاد من به شما اینه که اگر وسواس زیادی تو زمینه ی مانیتور نداری همین مورد رو بخر . به هر حال خیر الموجودینه و امتحانشو پس داده.
ولی اگه وسواس زیادی داری، یا باید صبر کنی ببینی اوضاع بهتر میشه یا نه، یا هم اگه خارج آشنا داری بگی یه مانیتور خوب مثل این ASUS VX238H برات بیاره اسپیکرم داره
: دی

Mohiwoods

Registered User
لایک‌ها
2
متاسفاته بازار ایران یه سالی هست که در انحصار چهار برند قرار داره که سه تاش به مادیران تعلق داره. برای کاربر معمولی چندان تفاوت نداره که ال جی مادیران بخره یا ال جی اصلی. ولی گیمرا و طراحا به هر مانیتوری راضی نمیشن.
شما نمیتونی اینجا ال جی یا ای او سی اصل فابریک کارخونه پیدا کنی . اگرم گیر بیاری قیمت کاذب فوق العاده ای داره و گارانتی درست و حسابی نداره .
پیشنهاد من به شما اینه که اگر وسواس زیادی تو زمینه ی مانیتور نداری همین مورد رو بخر . به هر حال خیر الموجودینه و امتحانشو پس داده.
ولی اگه وسواس زیادی داری، یا باید صبر کنی ببینی اوضاع بهتر میشه یا نه، یا هم اگه خارج آشنا داری بگی یه مانیتور خوب مثل این ASUS VX238H برات بیاره اسپیکرم داره
: دی

:دی
الان همین مدلی که گفتین تو ایران نیست؟ یا هست باز پنلاشون قلابیه؟ چند هست؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
دوست من اگه بود که همون اول بهت همین مدلو پیشنهاد می دادم . من خودم مجتمع ایران و رضارو زیر و رو کردم ، حتی مانیتور اسوس ساخت دو سه سال پیشم گیر نیاورم چه برسه به این مدل که شیش هفت ماه بیشتر از عرضه اش نمیگذره.
من نشنیدم مانیتور اسوس قلابی داشت باشه . من با یکی از فروشنده ها که نمایندگی بازرگانی مهر بود آشنا بودم میگفت مانیتورارو اکبند از کارخونه ی اسوس میارن. البته این قضیه مال دو سال پیشه.
قیمت این مانیتور هم بین 170 تا 180 دلاره.
اسوس انتخاب اول گیمراست، البته نه تو ایران:eek:

MR_nitro

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان برای وصل کردن PS3 وX360 با HDMI یه مانیتور عاللللیی بهم میشه معرفی کنید ؟
حتما فول اچ دی باشه 1920*1080 و کنتراستش خیلی بالا باشه . زمان پاسخ دهی هم ۲ms باشه

من خودم اینو خوشم اومده ولی یه مشکلی که داره اسپیکر نداره .
دوستان یه سوال دیگه همین مانیتوری که گفتم جک 3.5 داره ؟ کلا مانیتور خوبی هست ؟ کیفیتش ؟ کیفیت ساختش؟

دوستان XVision کلا چجوریه؟ خوبه ؟ کیفیت تصویرش چطوریه؟ خوبه یا عالی؟
من هر جا گشتم مدت زمان پاسخگویی پیکسل هاشو پیدا نکردم برای این مدل میشه بگید چند میلی ثانیه است ؟

حالا اصلا ایکس ویژن بگیرم یا اون ای او سی بالا ؟یا میشه یه مانیتور یا تی وی خوب تا ۷۰۰ ت بهم معرفی کنید برای بازی؟

خواهشا سریع جواب بدین

سلام دوست عزیز
ایکس ویژن دارم ۲۴ اینچ ال‌‌ای دی
همچیشم خوبه واسه بعضی‌
خودم از همین استفاده می‌کردم تا چند روز پیش که فورختمش
البته من با رایانه باهاش کار می‌کردم

itfanz

Registered User
لایک‌ها
33
با 750 تومن E2391VR ال جی بگیر . به نظرم یکی از بهترین مانیتورهاییه که تا حالا دیدم . خیلی شیک و لوکس هست و ویژگیهای خیلی خوبی داره .
من یه فیلم sd رو باهاش با کیفیت hd تونستم ببینم بدون اینکه تصاویر رو رندر رندر کنه .
برای بازی محشره .
ورودی hdmi داره .
full hd هست .
کلا" به نظرم اینو بگیری تا مدتها راضی هستی و نیازی به تعویض نداری چون جز مدلای شاخ بازاره .

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40
e2243 aoc توی ایران هست دیگه . گارانتیشم با مادیرانه . یکی از مدلای خیلی خوب بازاره . کیفیت تصویرش و مشخصاتشم خوبه . قیمتشم حول و حوش 500 تا 550 هست .

بالا