• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید مانیتور 23"

DVBS2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میخوام مانیتور بگیرم الان کیس خریدم کیسم پولش 1500 در اومد. ولی تو مانیتور موندم چی بگیرم؟
3D باشه بهتره و همچنین برای گیم میخوام و همچنین بگین 3D بودنش مشکلی برای انجام دیگر کارها به وجود نمیاره؟ تا 600 ت هم میتونم هزینه کنم. قیمت هم اگه دارین بگین

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
24 اینچ 3d ال جی باید همین قیمتها باشه . حدود 500 فکر کنم باشه . منتها کلا پیدا نمیشه.

noonkhoshki

Registered User
لایک‌ها
41
یکی از بهترین مانیتورهای 3D بازار در حال حاضر مدل D2342P LG هست که مشخصات خوبی داره .
مشخصات :
ماديران - LG Monitor D2342P-مشخصات، بررسي و خريد-مانيتور ال جي

عینک های 3Dمانیتور D2342Pمجهز به تکنولوژی FPRهستند بنابراین به باتری نیاز ندارند و Crosstalk Free هستند. قیمت این عینکها بسیار مناسب است و بنابراین برای تهیه این عینکها به تعداد اعضای خونواده مشکلی وجود نداره (10-5 هزار تومان )
همانطور که میدونی برای نمایش فیلم یا عکس 3Dباید Content مورد استفاده 3Dباشد ولی چون این مانیتور مجهز به تکنولوژی 2D to 3D هست ، با استفاده از فعالسازی نرم افزار مربوطه قابلیت نمایش 2D Content را به صورت سه بعدی دارد .
تکنولوژی 2D to 3D : در اين تكنولوژي تصاوير دو بعدي به تصاوير سه بعدي قابل تبديل مي باشند، حتي اگر اين تصاوير به صورت اوليه سه بعدي تصويربرداري نشده باشند. پس از نصب نرم افزار TriDef بر روي سيستم كامپيوتر مي توان تصاوير و يا فيلم دو بعدی را به صورت 3D مشاهده نمود.

قیمتش 500 تومن هست .

shabgaгd67

Registered User
لایک‌ها
17
آقا فقط asus بگیر
بیخودی پول واسه آشغال LLG نده

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
بیخیال ال جی و اسوس بشید .
تو محیط کار قبلیم از تمام مانیتور ها ما داشتیم . زمانی که مثلا من که جلوم 2 تا 20500 سامسونگ بود ، میرفتم پشت 2 تا asus میشستم که مثلا گرون تر و . . بودن . سر درد میشدم
اسوس خوشگل تره اما زیاد کارایی نداره . ال جی هم که رنگ و روی درست حسابی نداره . الان خونه یه 23" سامسونگ دارم و کاملا ازش راضیم

smahdіs

Registered User
لایک‌ها
18
تایید میشه، فقط سامسونگ

بالا