rezano
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1
- لایکها
- 0
با سلام
می خوام یه مانیتور بخرم ولی هیچ سر رشته ای ندارم.
با سرچ هایی که تا حالا انجام دادم یه چیزایی متوجه شدم و بعضا یه جاهایی هم گیج تر شدم:wacko:
مانتور الانم CRT هستش
حس می کنم یه مقدار کوچیکه:weird:
به خاطر همین یه مانتور بزرگ می خوام ، 22 فکر کنم خوب باشه:blink:
جدیدا به این نتیجه رسیدم که LED زیاد با LCD تفاوت چندانی نداره (از همون سرچ کردن تو نت) به همین خاطر گفتم برای کمتر شدن هزینه (و بعضا کیفیت تصویر) همون LCD رو انتخاب کردم.
مبلغ هم حدودا 250 تا فوقش 300 می خونم خرج کنم :rambo:
بیشتر برای بازی و فیلم می خوام
البته بعضی وقتا هم یه کارایی می کنم که نیاز به چاپ داشته باشن و کیفیت طبیعی نشون دادن رنگ هم برام مهمه
ولی تا اونجایی که فهمیدم هر دوتاش در یکی نمی گنجه پس اولویتم بیشتر با کیفیت نمایشه تا چاپ
(مثل همون فیلم و بازی.)
توی بررسی هایی که به عمل آوردم به این نتیجه رسیدم کهSamsung P23700 گزینه مناسبیه.مصرف برقش نسبت بهSamsung P23500 کمتره و زمان پاسخگویی تصویرش هم بیشتره.
ولی یکم بیشتر که گشتم دیدم انگار با گرافیکم مشکل داره (بعضی ها ناراضی بودن) :worried:
گرافیکم ATI 3850 هستش. گفته بودن انگار سری 4000 و 5000 رزولوشن فول مشکا داره، تصویر پر پر می زنه ... یه همچین چیزایی . خواستم ببینیم درسته؟
و خلاصه شما با رنج قیمت نهایت 300 و 22 اینچ و سیسیم با گراف 3850 چی پیشنهاد می کنید؟
اصلا سامسونگ خوبه؟ بعضی ها می گفتن LG. (همیناست میگم بدتر گیج شدم)
این IPS و NT فقط روی LG ها هست یا همه مانیتورا این طورین؟
LCD بگیرم یا LED ؟
راستی HDMI هم گرافیکم ساپورت میکنه. می خواستم ببینم اگه DVI استفاده کنم خیلی تاثیر داره؟
یه وقت تصاویر کشیده نشه ؟ (لطفا در این مورد هم راهنمایی کنید) uke:
با تشکر از وقتی که گزاشتید :heart:
می خوام یه مانیتور بخرم ولی هیچ سر رشته ای ندارم.
با سرچ هایی که تا حالا انجام دادم یه چیزایی متوجه شدم و بعضا یه جاهایی هم گیج تر شدم:wacko:
مانتور الانم CRT هستش
حس می کنم یه مقدار کوچیکه:weird:
به خاطر همین یه مانتور بزرگ می خوام ، 22 فکر کنم خوب باشه:blink:
جدیدا به این نتیجه رسیدم که LED زیاد با LCD تفاوت چندانی نداره (از همون سرچ کردن تو نت) به همین خاطر گفتم برای کمتر شدن هزینه (و بعضا کیفیت تصویر) همون LCD رو انتخاب کردم.
مبلغ هم حدودا 250 تا فوقش 300 می خونم خرج کنم :rambo:
بیشتر برای بازی و فیلم می خوام
البته بعضی وقتا هم یه کارایی می کنم که نیاز به چاپ داشته باشن و کیفیت طبیعی نشون دادن رنگ هم برام مهمه
ولی تا اونجایی که فهمیدم هر دوتاش در یکی نمی گنجه پس اولویتم بیشتر با کیفیت نمایشه تا چاپ
(مثل همون فیلم و بازی.)
توی بررسی هایی که به عمل آوردم به این نتیجه رسیدم کهSamsung P23700 گزینه مناسبیه.مصرف برقش نسبت بهSamsung P23500 کمتره و زمان پاسخگویی تصویرش هم بیشتره.
ولی یکم بیشتر که گشتم دیدم انگار با گرافیکم مشکل داره (بعضی ها ناراضی بودن) :worried:
گرافیکم ATI 3850 هستش. گفته بودن انگار سری 4000 و 5000 رزولوشن فول مشکا داره، تصویر پر پر می زنه ... یه همچین چیزایی . خواستم ببینیم درسته؟
و خلاصه شما با رنج قیمت نهایت 300 و 22 اینچ و سیسیم با گراف 3850 چی پیشنهاد می کنید؟
اصلا سامسونگ خوبه؟ بعضی ها می گفتن LG. (همیناست میگم بدتر گیج شدم)
این IPS و NT فقط روی LG ها هست یا همه مانیتورا این طورین؟
LCD بگیرم یا LED ؟
راستی HDMI هم گرافیکم ساپورت میکنه. می خواستم ببینم اگه DVI استفاده کنم خیلی تاثیر داره؟
یه وقت تصاویر کشیده نشه ؟ (لطفا در این مورد هم راهنمایی کنید) uke:
با تشکر از وقتی که گزاشتید :heart: