anf-b
Registered User
سلام دوستان عزیز
من میخوام یک نت بوک بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید چه مدلی بهتره و حدود قیمتشون رو هم بگید
ممنون
من میخوام یک نت بوک بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید چه مدلی بهتره و حدود قیمتشون رو هم بگید
ممنون
من تا 500 تومان میتونم واسش هزینه کنم!تو ابتدا باید , کاربردهایت و بودجه ات را بگویی , تا مدلهایی را به تو معرفی
کنیم.
ممنون ولی من قیمت توی ایران مدنظرم بود! و همچنین 900 تومان واسم زیاده!hp pavilion dv3 قیمت در مالزی 900 تومن
ممنون علی جانمن asus eee 1005 رو پیشنهاد میکنم....خودم دارم ازش راضیم سوالی بود در خدمتیم!!!!!
پ ن:در مورد اجرا شدن اتوکد مطمئن نیستم ولی چیپ گرافیکش اینتل gma950 هست....224 تا share میکنه....ولی ویندوز 7 رو اجرا میکنه...احتمالا بشه!!!!
ممنون علی جان
امکانش هست یک لینک از همین نت بوک در سایت اصلی و یک لینک در سایتهای ایرانی بدی تا مشخصاتش رو ببینم
ممنون
ممنون علی جان
امکانش هست یک لینک از همین نت بوک در سایت اصلی و یک لینک در سایتهای ایرانی بدی تا مشخصاتش رو ببینم
ممنون
بفرما:
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5122
لینک ایرانی پیدا نکردم توی گوگل بگردین پیدا میشه
من acer 1410 رو پیشنهاد میکنم با گرافیک اینتل 4500 و 4 گیگ رم از پس کارهای مهندسی هم برمیاد.
این asus ها خیلی ضعیفند. بهتره اصلا رو اونها فکر کار مهندسی نکنی
http://www.netbookreviews.net/acer/1410-review/
ممنون علی جان
عجب چیزه خفنیه این acer
میپرسم ببینم توی شهرمون (رشت) چنده!
کسی قیمت از این مدل توی ایران نداره؟
فقط یک چیزی! توی این لینکی که بهم دادی زیاد در مورد قطعاتش چیزی ننوشته بود! سایت دیگری میشناسی که بهم معرفی کنی؟
ممنون
من بازار ایران تو تهران دیدم. قیمت حدود 550 بود. البته خودم منتظرم با ویندوز سونش بیاد بعد میخرم:
دو تا اسم داره 1810t و 1410 این هم لینک 1810 هست:
http://www.acer.ae/acer/product.do?...ond189e.c2att1=24&ctx1.att21k=1&CRC=141456421
قیمتش 550 تومنه؟!!!....لابد با ویندوز 7 میشه حدود 600 ت یا حتی بیشتر....من eee 1005 رو 390 ت خریدم....اگر قراره 600 ت بدی چه کاریه میری همون نوت بوک تایملاین 4810 رو میگیری با اسکرین 14 و اپتیکال درایو....فکر کنم حدود 700ت باشه
خوب اسکرین بزرگ نمیخوام کوچک شدن صفحع به خاطر پایین آوردن قیمت نیست. قابلیت حمل لپتاپ و وزن برام مهمه . حتی 700 تومن هم باشه برام ارزش داره چون لپتاپ قوی ای هست و از پس نرم افزار های مهندسی هم برمیاد دوام باطری خیلی خوبی هم داره. اون Asus1005 فقط برای چت کردن خوبه نه برای یه مهندس. فکر کن بخوای یه مدل 3 بعدی اتوکد یا کتیا رو رو ایسوس باز کنی!!! پردازنده اش همون اتم ضعیف و کارت گرافیکش هم وحشتناک ضعیف هست.
ایسر 1410 فقط پردازنده اش می ارزه به اون ایسوس. قیمت پردازنده: 260$
والا من نسبت به قیمت خدمتتون عرض کردم او 4810 هم برو یک سرچ بکن وزنش حدود دو کیلو تازه یک کم کمتره.....هر چی پول بدی همونقدر هم آش میخوری....
پ ن:منظورم اینه که اگر اون بهتره به همون نسبت هم گرونتره...و کسی هم که بخواد اون 1410 رو بگیره با این پول بهتره بره یک نوت بوک 14 اینچی(4810) که حدود 300 گرمی هم سنگینتره رو بگیره تا اینو
پ ن:تا حالا به ابعاد 4810 دقت کردی؟
میدونی اگه حرف شما درست بود acer همزمان جفتشون رو نمیساخت.
بعد هم اگه لپتاپ 14 اینچی با 2کیلو وزن میخواستم خیلی انتخاب داشتم حداقل میگفتی 3810. موضوع اینه که تو رده زیر 12 اینچ انتخاب زیادی نیست مخصوصا چیزی که قابلیت کارمهندسی داشته باشه و قیمت مناسبی .تنها رقیبش MSI U200 و MSI U230 هست که تو بازار ایران گیر نمیاد.
همچین همزمان هم نیست 3810 و 4810 قدیمی تر هستند....به هر حال بحث من سر قیمت بود بحث شما سر اندازه و وزن:f34r:
پ ن:با این وجود به نظر من 550 ت بالای این 1410 همچین ارزون هم نیست!!!!!(حتی با وجود اون سی پی یو):f34r:
پ ن2:راستی شما همون داریوش توی بخش موبایل نیستی که تو آواتارش ن73 رو داده بود دست کورش کبیر؟....لول.....اگر آره سری به بخش موبایل هم بزن بالاخره خاطرات و رفقای قدیمی و از این صوبتا....اگر هم که شما اون نیستی... ببخشید!!!!
خیلی منظورتون رو نمیفهمم. میگی 550 برای 1410 زیاده بعد 4810t که زیر 770 گیر نمیاد رو پیشنها د میدی!؟ اونهم وقتی خیلی از نظر گرافیک و سی پی یو فرقی ندارند.
پ.ن: خودمم. ولی فعلا تکنولوؤی و صنعت موبایل نیمه خوابیده است
من 700 قیمت دارم 4810 رو:f34r:...از یکی از آشنایان که توی کار واردات نوت بوک هست
پ ن: هدایت شو و به جرگه پاکت پی سی داران بپیوند....لول