dooste.man83
Registered User
- نوشتهها
- 6,371
- لایکها
- 7,353
با سلام به همگی دوستان
چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1- الان سونی z آلترا دارم می خوام بدونم ارزش داره بفروشم و نوت 4 بگیرم ؟ ( باید بالای 1200 روش بزارم )
2- بنظرتون با گارانتی بگیرم یا خیر؟ تفاوت قیمت چقدره ؟
3- شرکت های گارانتی معتبر کدوم ها هستن ( دیدم دوستان با گارانتی های متفاوت خرید کردن ) و کدوم ها رو پیشنهاد میدید که گارانتیش واقعا گارانتی باشه نه پول مفت دادن و قیمتش هم منطقی باشه ؟
4- این مدل h با تمام بازی های تو بازار سازگار هست ؟ ( از نظر cpu و gpu )
5- با آپدیت های آینده در مدل h امکان فعال شدن 4g نیست ؟ ( رام اصلی )
6- این مدل c اصلا تو بازار هست و چقدر گرون تره ؟ با گارانتیش وارد نخواهد شد کلا ؟
7- خیالم از بات اینکه میگن کاستوم نسخه c رو روی H میشه زد راحت باشه ؟
8- الان رنگ پر طرفدار و زیباترش که مردونه باشه کدومه ؟ ( قطعا صورتی نیست
)
9- قیمت با گارانتی های معتبر هم اگر اطلاع دارید ممنون میشم بفرمایید
10- رو چه حسابی گفته میشه با آپدیت به آندرویید 5 نسخه ی اگزینوس 64 بیتی خواهد شد ؟
11- از نظرقیمت با توجه به بالا رفتن دلار الان بخرم بهتره یا صبر کنم ارزون تر خواهد شد ؟
12-پلمپ جعبه دقیقا به چه صورتی هست ؟ ( لیبل - نایلون و ... )
13 - آیا ارزش داره صبر کنم s6 بیاد اون رو بگیرم چون شنیدم اسنپ دراگون 810 داره و دوربین 20 و صفحه 5.5 اینچ ( که خیلی با صفحه 5.7 نوت فرقی نداره )
ممنون که پاسخ میدید فقط امیدوارم یکی از استاد های عزیز که لطف میکنه جواب میده جواب های کامل به هر یک از سوالات بده که هم من و هم بقیه استفاده کنن
چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1- الان سونی z آلترا دارم می خوام بدونم ارزش داره بفروشم و نوت 4 بگیرم ؟ ( باید بالای 1200 روش بزارم )
2- بنظرتون با گارانتی بگیرم یا خیر؟ تفاوت قیمت چقدره ؟
3- شرکت های گارانتی معتبر کدوم ها هستن ( دیدم دوستان با گارانتی های متفاوت خرید کردن ) و کدوم ها رو پیشنهاد میدید که گارانتیش واقعا گارانتی باشه نه پول مفت دادن و قیمتش هم منطقی باشه ؟
4- این مدل h با تمام بازی های تو بازار سازگار هست ؟ ( از نظر cpu و gpu )
5- با آپدیت های آینده در مدل h امکان فعال شدن 4g نیست ؟ ( رام اصلی )
6- این مدل c اصلا تو بازار هست و چقدر گرون تره ؟ با گارانتیش وارد نخواهد شد کلا ؟
7- خیالم از بات اینکه میگن کاستوم نسخه c رو روی H میشه زد راحت باشه ؟
8- الان رنگ پر طرفدار و زیباترش که مردونه باشه کدومه ؟ ( قطعا صورتی نیست
9- قیمت با گارانتی های معتبر هم اگر اطلاع دارید ممنون میشم بفرمایید
10- رو چه حسابی گفته میشه با آپدیت به آندرویید 5 نسخه ی اگزینوس 64 بیتی خواهد شد ؟
11- از نظرقیمت با توجه به بالا رفتن دلار الان بخرم بهتره یا صبر کنم ارزون تر خواهد شد ؟
12-پلمپ جعبه دقیقا به چه صورتی هست ؟ ( لیبل - نایلون و ... )
13 - آیا ارزش داره صبر کنم s6 بیاد اون رو بگیرم چون شنیدم اسنپ دراگون 810 داره و دوربین 20 و صفحه 5.5 اینچ ( که خیلی با صفحه 5.7 نوت فرقی نداره )
ممنون که پاسخ میدید فقط امیدوارم یکی از استاد های عزیز که لطف میکنه جواب میده جواب های کامل به هر یک از سوالات بده که هم من و هم بقیه استفاده کنن
Last edited: