helia999
Registered User
سلام دوستان
می خواستم ازتون مشورت بگیرم برای خرید هارد ضد ضربه یک ترا اکسترنال
چه مارکی توصیه می کنید؟
متشکرم
چه مارکی توصیه می کنید؟
متشکرم
سلام. کلا اصطلاح هارددیسک ضد ضربه جنبه تبلیغاتی داره. شما باید از هارددیسکتون مراقبت کنید. اگر منظورتون از هارددیسک External سری 2.5inch هستش و دنبال هارددیسک سریع , بادوام و خوب می گردید پیشنهاد بنده اینه:سلام دوستان
چه مارکی توصیه می کنید؟
متشکرم
گرامی برند سیلیکون پاور چطوره؟ برا ضربه هایی در حد گذاشتن سریع روی سطح سختسلام. کلا اصطلاح هارددیسک ضد ضربه جنبه تبلیغاتی داره. شما باید از هارددیسکتون مراقبت کنید. اگر منظورتون از هارددیسک External سری 2.5inch هستش و دنبال هارددیسک سریع , بادوام و خوب می گردید پیشنهاد بنده اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-25981/Sony-HD-E1-External-Hard-Drive-1TB/هاردديسک-اکسترنال-Sony-مدل-HD-E1-ظرفيت-1-ترابايت
در اولویت بعدی:
http://www.digikala.com/Product/DKP-11876/Toshiba-Stor-e-Canvio-External-Hard-Drive-1TB/هارد-ديسک-اکسترنال-توشيبا-مدل-استور-اي-کانويو-ظرفيت-1-ترابايت
و نهایتا:
http://lioncomputer.ir/product/5728/WDBGPU0010BBK+-+My+Passport+Ultra+Premium+1TB
اما اگر اصرار دارید که حتما اسم ضد ضربه رو یدک بکشه مجبورید برند پایینتری مثل این رو تهیه کنید که بنده توصیه نمی کنم:
http://www.digikala.com/Product/DKP...ata-مدل-دش-درايو-دوريبل-HD710-ظرفيت-1-ترابايت
عزیز , Silicon Power از نظر قدمت و تجربه ساخت هارددیسک در برابر برندهای یاد شده(بالاخص WD و Toshiba) عددی نیست. هارددیسک های External همگی سیستم سیلندر و هد دارند(به جزSSD که قیمتش فضایه و فعلا اصلا نمیشه به چشم هارد اکسترنال بهش نگاه کرد) و وقتی ضربه بخورند خود بخود سیلندر و هد اونها ممکنه آسیب ببینند(ممکن هم هست هیچ مشکلی براشون پیش نیاد). درسته این محافظهایی که روی بدنه گذاشتن از شدت ضربه کم می کنه اما اینکه در برابر ضربه کاملا ایزوله کرده باشه خیر. در کل این برند رو هم به نسبت برندهای پیشنهادیم , رد می کنم.گرامی برند سیلیکون پاور چطوره؟ برا ضربه هایی در حد گذاشتن سریع روی سطح سخت
عزیز , عموما نظر کاربران در دیجی کالا تخصصی و از روی تجربه نیست. هارددیسک اکسترنال عموما واسه آرشیو دیتا هستش و در دراز مدت میشه در موردش نظر داد. توی دیجی کالا اکثر کاربران یا بر اساس شنیده ها نظر میدن یا اینکه خریدن احساسشون رو همون موقع میگن و تابحال ندیدم کسی بعد از چند سال بیاد و در مورد خرید هارد اکترنالش نظری بده. ضمنا لینک که دادید اکثرا راضی بودن و تعریفشو کردن!!! کلا به نظر من چون توی دیجی کالا نظر دادن واسه هر کسی در هر سطحی آزاده اصلا به دید تخصصی نمیشه بهش استناد کرد. مخصوصا در زمینه سخت افزار. عموم نظرها هم کاملا مشخصه که توسط افراد غیرمتخصص داده شده.طبق نظر کاربران این هاردها سونی و ADATA زیاد هم جالب نیستن
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB
Sony HD-E1 External Hard Drive - 1TB
کدوم یک از این دو تا رو پیشنهاد می کنید
اولی در برابر لغزش مقاومه یعنی هارد تکون بخوره هد می ره کنار و به دیسک آسیب نمی زنه
Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 18.1 × 94 × 140 میلیمتر - وزن: 270 گرم
مشخصات فنی:هارد دیسک اکسترنال با ظرفیت 1 ترابایت از نوع قابل حمل و قابلیت اتصال به صورت باسیم از طریق رابطهای USB 2.0 ، USB 3.0 - سایز هد: 2.5 اینچ با سرعت چرخش 5400 دور در دقیقه - سرعت انتقال دادهها: با رابط USB 3.0 با حداکثر سرعت 5 گیگابیت بر ثانیه و با رابط USB 2.0 با سرعت حداکثر 480 مگابیت بر ثانیه - مقاوم در برابر آب - مقاوم در برابر ضربه - مقاوم در برابر شوک - مقاوم در برابر لغزش - مقاوم در برابر گرد و غبار - دارای نشانگر LED
Silicon Power Armor A65 External Hard Drive - 1TB
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 20.7 × 86.7 × 143.4 میلیمتر - وزن: 242 گرم
مشخصات فنی:هارد دیسک اکسترنال با ظرفیت 1 ترابایت از نوع قابل حمل و قابلیت اتصال به صورت باسیم از طریق رابطهای USB 2.0 ، USB 3.0 - سایز هد: 2.5 اینچ با سرعت چرخش 5400 دور در دقیقه - سرعت انتقال دادهها: با رابط USB 3.0 حداکثر سرعت 5 گیگابیت بر ثانیه و با رابط USB 2.0 حداکثر سرعت 480 مگابیت بر ثانیه - مقاوم در برابر آب - مقاوم در برابر ضربه - مقاوم در برابر شوک - مقاوم در برابر گرد و غبار - دارای نشانگر LED
بحث ما پیرامون هارددیسک External 2.5inch هستش و این موردی که این بنده خدا در موردش صحبت کردند External 3.5inch هستش برای مثال هارددیسک وسترن دیجیتال سبز رنگی که ایشون فرمودند اصلا مدل External 2.5inch نداره!. ضمنا خرابی در خفن ترین برندهای دنیا هم در 99 درصد اوقات بخاطر اشباهات مشتریها و کاربران و 1% اوقات هم خرابی اولیه یا زودذس ممکنه رخ بده که اونم با گارانتی حله. این عرایض هم کاملا غیرتخصصیه. بحثش مفصله. ضمنا توی اینترنت در سایتهای فارسی دقیقا مثل دیجی کالا تا دلتون بخواد حرفهای غیرتخصصی و ضد نقیض از کاربران غیرمتخصص و فروشندگان سودجو خواهید دید.من خودم قبلا 2 بار هارد اکسترنال وسترن دیجیتا گرفتم البته رو میزی گرفتم اولیش طبق گفته شما حرف نداره 1 ترابایت اون زمون قیمت 125000 هزار تومن وقتی دلار 1200 بود
ولی دو سال پیش به هوای کیفیت وسترن اینبار هارد 2 ترابایتشو گرفتم و فقط بصورت آرشیو استفاده می کردم بعضی وقتاخود بخود از شناسایی در میومد فک می کردم از ویندوزمه
Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB هارددیسک اکسترنال وسترن دیجیتال مدل مای بوک ظرفیت 2 ترابایت
در این صفحه
گفتگو در زمیته هارد دسکتاپ وسترن دیجبتال
دوباره از برق می کشیدم می زدم برق درست می شد
تا اینکه دسترسی به درایوها امکان پذیر نشد و یا با سرعت خیلی پایین و با هنگ سیستم مواجه شدم
گارنتی هم یک ماه بود تموم شده بودم هارد
پر از فیلم های خانوادگی شخصی بود
بیرون بردم گفت درست نمیشه خودم با هزار مکافات و صرف وقت 99,99 درصد چیزایی رو که می خواستم خودم برگردوندم
هارد رو باز کردم دیدم هارد سبز رنگ وسترن هست ساخت تایلند بر پدر و مادر تایلندی ها هم فحش نموند ندم آخه شما چیکار به ساخت هارد دارین برین دنبال دیسکو و...
بعد تو همین سایت دیجی کالا دیدم که نوشتن هارد سبز خوب نیست بعد از یه مدت سرعتش میاد پایین درست مشکل منو گفتن
رضا محمدی (1394/3/29) :
سلام دوستان. من این هارد رو حدود 2سال پیش خریدم و تمام اطلاعاتم رو که حدود 1.8 ترابایت بود روش ریختم که متاسفانه خودبخود از کار افتاد و قابل شناسایی نبود (ضربه نخورده بود شایدم به دوستام دادمش دست اونا افتاده بود....معلوم نشد) خلاصه هرکاریش کردم فایده نداشت تا اینکه فرستادمش گارانتی که نتونستن درستش کنن بجاش یه نو واسم فرستادن که دمشون گرم ولی تمام زندگی دیجیتالم که حاصل چندسال دانلود بی وقفه بود از بین رفت!
امیدوارم کسی به سرنوشت من دچار نشه...
ولی هارد من روی زمین و جایی نبود که کوچکترین تکون یا لغزشی داشته باشه و با محافظ به برق وصل بود
یه هارد قدیمی 320 سیلیکون هم دارم که اونم به عنوان آرشیو استفاده کردم طوری نشده تا حالا
واسه همین دیگه نمیخواستم برم طرف وسترن
ولی با حرفای شمات بازم وسوسه شدم وسترن بگیرم اما نه دسکتابشو اینبار پاسپورتشو
در پایان به هیچ عنوان هارد سبز رنگ وسترن دیجیتال رو نخرید چه اینترنال چه اکسترنال
نمیدونم وسترن با چه سیاستی این هارد رو بصورت ارزون و بی کیفیت درست کرده
الان هم همه رو سیستموشن هارد سبز رو می ندازن چون 30 40 تومن ارزون تر درمیاد
تجربه 20 ساله من دقیقا بر عکس شماست. بنده تا دلتون بخواد هارد Segate خراب داشتم. توی ادارمون هم همینطور. تا حدی که دیگه چند ساله نه می خرم و نه به کسی توصیه می کنم. توی اداره ما حدود 20 عدد کامپیوتر به هارد اکسترنال وصله و تمام کانفیگها یکیه. یکی از عوامل مهم تعیین کننده هم که PSU باشه هم توی همه یکی بوده. فقط سونی و وسترن و توشیبا مثل روز اولشون دارن کار می کنن. ضمنا Silicon Power و Adata چه از نظر قدمت و چه از نظر تخصص در زمینه هارددیسک نسبت به برندهای یاد شده(به جز سونی) نوپا محسوب میشن و به نظر من حداقل باید 10 سال دیگه بگذره تا در خصوص دوام و کیفیت آنها نظر داد.دوست عزیز من تقریبا 30 ترابایت ارشیو دارم و هارد هایی که داشتم اینا بودن WD,Segate,SP,Sony,Toshiba,Hitachi
اگر بخوام بدون تعصب بگم بهترین بینشون اول سیگیت هست.بعدش سیلیکون پاور و بعدش ای دیتا و سونی هم بعد 1 سال کارکردن مشکل شناسایی نشدن و پارتیشن RAW پیدا کرد و TOSHIBA هم که در عرض 4 ماه سیلندرش سوخت و چون از ترکیه خریده بودم دیگه کاریش نتونستم کنم.وسترن هم سرعتش پایین اومده کمی ولی همچنان داره کار میکنه و هیتاچی هم که معمولیه.باورتون نمیشه من یه هارد سیگیت 2 ترا اداپتوری داشتم تو مغازه از ارتفاع 1.5 متری با مخ اومد رو زمین اخ نگفت تازه ضد ضربه هم نبود.من خودمم sp رو نمیشناختم فقط برای تنوع جنس اورده بودم مغازه که وقتی برای مشتری ها تست کردم خیلی عالی بودن.الان دیگه پدرسالاری تولیدات قطعات هیچ معنایی نداره و همشون شرکای تجاری هستن و با هم درحال رغابت هستن.از نظر من برند Sp هیچ ایرادی نداره و کاملا قابل تایید هست و خودمم بعد از یکسال دارم راجبش نظر میدم.من دوتراشو دارم و رنگش هم مشکی نارنجی هست و با اینکه ضد ضربه هست محض احتیاط براش کیف هم گرفتم و بسیار هم ازش راضی هستم فقط کابلش نری به نری usb3 هست اگه خرابش کنید یا گم کنید سخت گیر میاد یکم.موفق باشید
کاملا موافقم. مخصوصا در خصوص هارددیسک اکسترنال. با تبلیغ ضد ضربه بودن و گارانتی آواژنگ همچین ملت رو گول می زنن که بیا و ببین. ملت هم نمی دونن که این برند در خصوص هارددیسک یک برند کاملا نوپا محسوب میشه. البته سالها پیش رمهای خوبی توی بازار داشت اما الان دیگه در برابر برندهای دیگه به نظر من هم عددی محسوب نمیشه و این تبلیغات ضد ضربه و ... همش واسه بازاریابیه. والا آیتم مهم جنس , معماری و طراحی خود هارددیسکه نه اینکه با یه قالب ترکیبی از لاستیک و پلاستیک اسم ضد ضربه رو روش بزاره. توپترین هارددیسک مکانیکی دنیا اگر در حالیکه در حال چرخش و کار هستش ضربه متوسطی هم بخوره معیوب میشه.فلشهاش(اونایی که تو بازار ایرانه) که دیگه آشغال به تمام معناست.یه چیزی از من به شما نصحیت اصلا دنبال برند
Adata نرو
اینطور نیست عزیز. هارد اکسترنال مدل زیر دقیقا هارددیسک تولید سونی داخلشه(خودم دارم و بازی کردم):من نگفتم این برندها هارد ساز هستن.من گفتم مشکلی ندارن و خودم هم فروشنده نیستم .مصرف کنندم.سازنده های هارد توشیبا و سیگیت و وسترن هستن.و تمامی برندهای دیگه شرکای تجاریشون هستن و با برند و طراحی خودشون هاردهای سازنده رو میفروشن.اگر باور نمی کنید هارد رو باز کنید و مشاهده کنید.تمام هاردهای برندهای دیگه از مدل مرجع استفاده میکنن.مثل کارت گرافیک .رم و ...
اینطور نیست عزیز. هارد اکسترنال مدل زیر دقیقا هارددیسک تولید سونی داخلشه(خودم دارم و بازی کردم):
http://www.digikala.com/Product/DKP-25981/Sony-HD-E1-External-Hard-Drive-1TB/هاردديسک-اکسترنال-سوني-مدل-HD-E1-ظرفيت-1-ترابايت
ضمنا شما که با این قاطعیت می فرمائید میشه لیست مرجعهایی که ازش صحبت کردید رو بفرمائید ما هم استفاده کنیم؟ ممنون میشم. ضمنا بنده هم به هیچ عنوان نه خریدارم و نه فروشنده.
أوست عزیز بنده در خصوص مقایسه سرعتها بحثی نکردم. سرعت مقوله ای جدا هستش با کیفیت طراحی و دوام و استیبل بودن. اون ایرادی کهم که شما می فرمائید 100% نرم افزاری و ربطی به بحث ما نداره. شاید یکی مثل بنده اصلا به سیستم کدگذاری نیازی نداشته باشه که اون بحث نرم افزاره و این قسمت انجمن و کل بحث ما در خصوص سخت افزاره. برای گذاشتن رمز روی پارتیشن نرم افزارهای متعددی هست و کلا ربطی به کیفیت سخت افزار نداره.همین مدلی که شما داری رو من گلدش رو دارم ولی نسبت به sp که اینجا دارم سرعتش کمتره .با sp سرعت 115 میگیرم و با سونی بین 85 تا 90 .با سیگیت تا 165 هم نرم افزار تراکپی نشون داده بهم.ایرادی هم که قبلا داشت سونی این بود که اگه پسوردی که رو هارد میزاری رو یادت میرفت دیگه گارانتی هم نمیتونست کاری کنه.الان این مشکل حل شده یا همچنان با این مشکل روبه رو هست؟
من کاری به چیزی که روی بدنه می زنه ندارم. توی مشخصات سخت افزاری با نرم افزارهایی که تمام اطلاعات رو کامل در میارن امتحان می کنم. من خودم H.D.D External 320GB Hitachi 2.5inch دارم.در مورد برد مرجع هم تمامی برندها روی بدنه اسم خودشون رو زدن و این دلیل نمیشه که سازندش باشن.حتی hitachi که الان دارم و کمتر کسی از این برند هارد داره.برد مرجع رو شما باید از روی مپ هارد مقایسه کنی .من مپشو یه زمانی از تورنت گرفته بودم که متاسفانه به خاطر مشکل پارتیشن RAW هارد سونی خودم پرید و الان هم هرچی گشتم پیداش نکردم.فایل های تورنت هم همیشه پایدار نیستن و لینک دانلود فایل های قدیمی معمولا به خاطر شناسایی سرورهاشون از بین میرن وگرنه بهتون نشون میدادم مپ ها شون رو.