• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید هارد اکسترنال usb3

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
یکی از بهترین انتخابهاست . منتها اگر عجله نداری صبر کن تا بعد از عید یکم متعادل تر میشه قیمتها.

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
یکی از بهترین انتخابهاست . منتها اگر عجله نداری صبر کن تا بعد از عید یکم متعادل تر میشه قیمتها.
ممنون دوست عزیز
شما در مورد مدل و مارک نظر دیگه ای ندارین ؟
در مورد ارزون تر شدن قیمت های هارد خودم هم از یکی از دوستان شنیدم حالا تا بعد عید به نظرت چقدر ارزونتر میشه ؟
اگه ارزش داشته باشه صبر می کنم تا اون موقع عجله ندارم ...

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
شما هرچی میخوای بخری Western فقط بگیر چون امکان رمزگذاری روی هارد به صورت سخت افزاری هست ، کیفیت اش خیلی خوبه .. و با سایر محصولات Western Digital مثل WD HD Player سازگاری بهتری داره ..

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ممنون دوست عزیز
شما در مورد مدل و مارک نظر دیگه ای ندارین ؟
در مورد ارزون تر شدن قیمت های هارد خودم هم از یکی از دوستان شنیدم حالا تا بعد عید به نظرت چقدر ارزونتر میشه ؟
اگه ارزش داشته باشه صبر می کنم تا اون موقع عجله ندارم ...
خیلی فرق نمیکنن مدلهای دیگه . نهایتا 10 تومن فرقشونه با این. یکی از بهترین گزینه های همینه که انتخاب کردی.
راجب قیمت هارد هم اینجارو کامل بخون
http://forum.persiantools.com/t220960.html

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
شما هرچی میخوای بخری Western فقط بگیر چون امکان رمزگذاری روی هارد به صورت سخت افزاری هست ، کیفیت اش خیلی خوبه .. و با سایر محصولات Western Digital مثل WD HD Player سازگاری بهتری داره ..

خیلی فرق نمیکنن مدلهای دیگه . نهایتا 10 تومن فرقشونه با این. یکی از بهترین گزینه های همینه که انتخاب کردی.
راجب قیمت هارد هم اینجارو کامل بخون
http://forum.persiantools.com/t220960.html
ممنون بابت راهنماییتون حتما همین مدل رو می گیرم .
در مورد گرون بودن هم به نظرتون اگه بخوام صبر کنم تا کی باید منتظر باشم تا ارزون بشه ؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
با وضعیت ایران دیگه من بعید میدونم چیزی ارزون بشه .. دلار 1405 :eek: من دوستم تایلند زندگی میکنه و میگه بازسازی جاهایی که تو سیل خراب شده خیلی زمانگیر هست .. البته الان خط تولید مالزی داره هارد میده بیرون من جدیدترین هارد وسترنی که گرفتم ساخت مالزی بود ..

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
با وضعیت ایران دیگه من بعید میدونم چیزی ارزون بشه .. دلار 1405 :eek: من دوستم تایلند زندگی میکنه و میگه بازسازی جاهایی که تو سیل خراب شده خیلی زمانگیر هست .. البته الان خط تولید مالزی داره هارد میده بیرون من جدیدترین هارد وسترنی که گرفتم ساخت مالزی بود ..
یعنی منتظر موندن فایده نداره ؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اگر از خارج براتون بخرند چرا ولی از اینجا نه چون ارز هر روز داره گرون تر میشه ، هارد اگر 6-5 ماه دیگه ارزون بشه بابت بالا رفتن ارز قیمت اش اینجا تکون نمیخوره شاید بیشتر هم بشه ..

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
اگر از خارج براتون بخرند چرا ولی از اینجا نه چون ارز هر روز داره گرون تر میشه ، هارد اگر 6-5 ماه دیگه ارزون بشه بابت بالا رفتن ارز قیمت اش اینجا تکون نمیخوره شاید بیشتر هم بشه ..
ممنون داداش .
من شهرستانم .
میشه بگین قیمت این هارد تو بازار تهران چنده ؟
باید ارزونتر از این قیمت باشه درسته ؟
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=38941

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

سلام
اگر توجه کنی نوشته موجود نیست.این قیمت مال خیلی وقت پیشه.الان 2 ترا این قیمته.یه کمی هم بالاتره.فکر کنم 3 ترا حدود 350 باشه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
یعنی منتظر موندن فایده نداره ؟

5 ماه دیگه قیمت هارد 2 ترا اکسترنال قطعا زیر 200 هزار تومن میاد. اما به قیمت 120 تومن تابستون بخواد برسه یکسال زمان میبره.
راجب قیمت دلار دوستمون تا یک حدی رو راجب قطعات کامپیوتر درست میگند . اما این درستی شامل داستان هارد نمیشه.

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
اگر توجه کنی نوشته موجود نیست.این قیمت مال خیلی وقت پیشه.الان 2 ترا این قیمته.یه کمی هم بالاتره.فکر کنم 3 ترا حدود 350 باشه

5 ماه دیگه قیمت هارد 2 ترا اکسترنال قطعا زیر 200 هزار تومن میاد. اما به قیمت 120 تومن تابستون بخواد برسه یکسال زمان میبره.
راجب قیمت دلار دوستمون تا یک حدی رو راجب قطعات کامپیوتر درست میگند . اما این درستی شامل داستان هارد نمیشه.
خودمم تعجب کرده بودم یه جورایی حال کرده بودم !!!
قیمت همون هارد تو تهران چنده ؟
اینو میگم
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=38941

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

سلام
دوست عزیز من امروز این هارد رو برای خودم خریدم از بازار طالقانی که یکی از معروفترین بازارهای اصفهان هست.
نمی دونم تو تهران چه قیمتی هست ولی من 240 خریدم.با گارانتی دو سال آواژنگ
USB2 اش هم 205 بود
البته من به صورت قیمت همکار خریدم که ممکنه برای یوزر 5 تا 10 تومن(نسبت به فروشنده) بالاتر باشه

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
دوست عزیز من امروز این هارد رو برای خودم خریدم از بازار طالقانی که یکی از معروفترین بازارهای اصفهان هست.
نمی دونم تو تهران چه قیمتی هست ولی من 240 خریدم.با گارانتی دو سال آواژنگ
USB2 اش هم 205 بود
البته من به صورت قیمت همکار خریدم که ممکنه برای یوزر 5 تا 10 تومن(نسبت به فروشنده) بالاتر باشه

ممنون داداش بابت اطلاعت ...

بالا