• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید هارد اینترنال یا هارد رومیزی؟؟؟؟

king abbas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان!!!!!
من قصد دارم یه هارد بخرم اما شک دارم رو میزی بخرم یا اینترنال به نظر شما کدومشون بهتره؟؟؟؟
بعد به نظرتون هارد رومیزی وسترن بهتره یا سیگیت یا ای دیتا؟؟؟

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
سوال اول رو خودتون باید بهش پاسخ بدید! اگر نیاز دارید حمل کنید، رومیزی. اگر نیازی به حرکت دادن و همراه بردن به جایی نیست، اینترنال. البته اگر مادربرد شما یو اس بی 3 پشتیبانی می کند، پیشنهادم رومیزی یا پرتابل هست.
چند گیگ نیاز دارید؟
وسترن دیجیتال بهترین هست و بوده و خواهد بود!

king abbas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سوال اول رو خودتون باید بهش پاسخ بدید! اگر نیاز دارید حمل کنید، رومیزی. اگر نیازی به حرکت دادن و همراه بردن به جایی نیست، اینترنال. البته اگر مادربرد شما یو اس بی 3 پشتیبانی می کند، پیشنهادم رومیزی یا پرتابل هست.
چند گیگ نیاز دارید؟
وسترن دیجیتال بهترین هست و بوده و خواهد بود!
نیاز به حمل و نقل ندارم ولی شنیدم هاردهای اینترنال سرعت سیستم رو پاین میارن !!!!!!!!
به یک ترابایت بیشتر نیاز ندارم در ضمن مادر ورد من یو اس بی سه نداره!!!!!!!!

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
نیاز به حمل و نقل ندارم ولی شنیدم هاردهای اینترنال سرعت سیستم رو پاین میارن !!!!!!!!
به یک ترابایت بیشتر نیاز ندارم در ضمن مادر ورد من یو اس بی سه نداره!!!!!!!!

چندان تفاوتی ندارن! اگر مادربردتون اون USB3 رو داشت، می شد گفت اکسترنال و رومیزی بهتره.
در صورت وسترن دیجیتال بخرید. با 300 تومن نمیشه بهترین رو از اینترنال خرید. اما میشه بهترین رو از اکسترنال خرید.

WD My Passport 1TB USB 3.0 Black Portable Hard Drive WDBBEP0010BBK-NESN - Newegg.com

قیمت: 250,000 تومان/

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
به نظر من اينترنال سي گيت بخريد و صرفا اگه نياز به جا به جايي ديديد داريد پاسپورتي قابل حمل بخريد ....

behnam_amd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
پیشنهاد بنده هم مثل دوستمون خرید هارد اینترنال سیگیت هستش که هم قیمت مناسبتری داره و هم کارایی قابل قبولی . اگر نیاز به جابه جایی نداری خرید هارد اکسترنال اشتباه بزرگی هستش

king abbas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چندان تفاوتی ندارن! اگر مادربردتون اون USB3 رو داشت، می شد گفت اکسترنال و رومیزی بهتره.
در صورت وسترن دیجیتال بخرید. با 300 تومن نمیشه بهترین رو از اینترنال خرید. اما میشه بهترین رو از اکسترنال خرید.

WD My Passport 1TB USB 3.0 Black Portable Hard Drive WDBBEP0010BBK-NESN - Newegg.com

قیمت: 250,000 تومان/
هارد رو میزی تمام قابلیت های هارد اینترنال رو داره؟؟؟
اکسترنال نمی خوام!!!!!

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
هارد رو میزی تمام قابلیت های هارد اینترنال رو داره؟؟؟
اکسترنال نمی خوام!!!!!

اکسترنال به دو بخش رومیزی و قابل حمل تقسیم میشه.
قابلیت خاصی که ندارن! هر دوشون انتقال اطلاعات رو به عهده دارن و از این حیث نسبت به مورد دیگه برتری ندارن!
خوبی هارد اکسترنال اینه که شما USB3 اش رو بخرید، ممکنه در آینده مادبرد جدید بخرید که از این قابلیت استفاده کنه و سرعت به مراتب سریع تر و بالاتری نسبت به هارد اینترنال خواهد داشت.
ضمناً هاردهای رو میزی بالای 400 هزار تومن قیمت دارن! لذا شما با توجه به محدود بودن بودجه تون، ناچار به خرید پرتابل و یا اینترنال هستید. بین اینترنال و پرتابل هم قطعاً پرتابل بهتره. (حتی اگر حمل نکنید!) (همونی که لینکش رو دادم.)

king abbas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اکسترنال به دو بخش رومیزی و قابل حمل تقسیم میشه.
قابلیت خاصی که ندارن! هر دوشون انتقال اطلاعات رو به عهده دارن و از این حیث نسبت به مورد دیگه برتری ندارن!
خوبی هارد اکسترنال اینه که شما USB3 اش رو بخرید، ممکنه در آینده مادبرد جدید بخرید که از این قابلیت استفاده کنه و سرعت به مراتب سریع تر و بالاتری نسبت به هارد اینترنال خواهد داشت.
ضمناً هاردهای رو میزی بالای 400 هزار تومن قیمت دارن! لذا شما با توجه به محدود بودن بودجه تون، ناچار به خرید پرتابل و یا اینترنال هستید. بین اینترنال و پرتابل هم قطعاً پرتابل بهتره. (حتی اگر حمل نکنید!) (همونی که لینکش رو دادم.)

بودجه من زیاد محدود نیست ولی می خوام بدونم هارد رومیزی قابلیتی هایی مثله نصب برنامه داره یا نه با تشکر؟؟؟؟

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
بودجه من زیاد محدود نیست ولی می خوام بدونم هارد رومیزی قابلیتی هایی مثله نصب برنامه داره یا نه با تشکر؟؟؟؟

بله. چرا نداشته باشه؟ از این نظر هارد پرتبال و رومیزی تفاوتی باهم ندارن!
اگر محدودیت بودجه زیاد ندارید، هارد اینترنال وسترن دیجیتال خاویار بلک 1 ترابایت بخرید به قیمت 450,000 تومان.

http://www.sakhtafzarmag.com/review/130-western-digital-caviar-black-.html

Last edited:

behnam_amd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بله. چرا نداشته باشه؟ از این نظر هارد پرتبال و رومیزی تفاوتی باهم ندارن!
اگر محدودیت بودجه زیاد ندارید، هارد اینترنال وسترن دیجیتال خاویار بلک 1 ترابایت بخرید به قیمت 450,000 تومان.

به نظر بنده این هارد اصلا ارزش خرید نداره با این قیمت . درسته یه مقدار سرعت بهتری داره ولی نه اونقدر که به خاطرش این همه هزینه کنی . پس اگر کسی دنبال سرعت و کارایی بیشتر هستش هاردهای ssd پیشنهاد میشه
شما میتونی با 399 تومان هارد 3 ترا بخری که 2 ترابایت به نفعتون هستش هزینه کمتری هم کردی

بالا