• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید هارد بدون صدا!

temp.arash.2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان به تازگی یک هارد یک ترا 7200 خریدم. از اونجا که در سیستم فقط فن cpu کار میکنه،صدای فعالیت هارد خیلی بیشتر به گوش میرسه مخصوصا هنگام دسترسی به فایل ها که صدای خر خر میده! صدای فایل رو با گوشی ضبط کردم ممنون میشم بفرمایید که این صدا طبیعی هست یا خیر؟!
و هارد یک ترا مدلی در بازار هست که صدای بسیار کمی داشته باشه و صداش به گوش نرسه؟

دانلود فایل با حجم 85 کیلوبایت!
http://uplod.ir/jbpnq2py1uot/20141223_001.amr.htm

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان به تازگی یک هارد یک ترا 7200 خریدم. از اونجا که در سیستم فقط فن cpu کار میکنه،صدای فعالیت هارد خیلی بیشتر به گوش میرسه مخصوصا هنگام دسترسی به فایل ها که صدای خر خر میده! صدای فایل رو با گوشی ضبط کردم ممنون میشم بفرمایید که این صدا طبیعی هست یا خیر؟!
و هارد یک ترا مدلی در بازار هست که صدای بسیار کمی داشته باشه و صداش به گوش نرسه؟

دانلود فایل با حجم 85 کیلوبایت!
http://uplod.ir/jbpnq2py1uot/20141223_001.amr.htm
سلام عزيز.در كل تمام هاردديسكها به سبب ماهيت مكانيكي كه دارند هنگام Read/Write صدا ميدن. اما بسته به صداي ساير قطعات مثل فن كيس ، فن پردازنده ، فن گرافيك و،خود فضاي كيس و شلوغي داخل كيس اين صدا ممكنه كم يا زياد باشه و البته به دقت كاربر هم واسه شنيدن صدا بستگي داره. اولا بايد مطمئن بشيد كه پيچهاي هاردديسك داخل كيس رو محكم بسته شدنه ياخير. اگر درست و محكم بستيد(4 عدد پيچ بايد باشد) اين صدا طبيعبه و تمام هاردديسكها تقريبا اين صدا رو دارن و جاي نگراني نيست.

temp.arash.2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزيز.در كل تمام هاردديسكها به سبب ماهيت مكانيكي كه دارند هنگام Read/Write صدا ميدن. اما بسته به صداي ساير قطعات مثل فن كيس ، فن پردازنده ، فن گرافيك و،خود فضاي كيس و شلوغي داخل كيس اين صدا ممكنه كم يا زياد باشه و البته به دقت كاربر هم واسه شنيدن صدا بستگي داره. اولا بايد مطمئن بشيد كه پيچهاي هاردديسك داخل كيس رو محكم بسته شدنه ياخير. اگر درست و محكم بستيد(4 عدد پيچ بايد باشد) اين صدا طبيعبه و تمام هاردديسكها تقريبا اين صدا رو دارن و جاي نگراني نيست.

همه چیز صحیح نصب شده،من دنبال یک سیستم خیلی کم صدا هستم.صدای فن cpu و پاور خیلی کم و نرم هست ولی هارد موقع دیترسی به اطلاعات صدای فعالیتش از داخل کیس شنیده میشه که آزار دهنده میشه، شما فایل صوتی رو گوش دادین؟ هارد بک ترایی هست که خیلی آروم کارکنه و هد اون چنین صدایی تولید نکنه؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
همه چیز صحیح نصب شده،من دنبال یک سیستم خیلی کم صدا هستم.صدای فن cpu و پاور خیلی کم و نرم هست ولی هارد موقع دیترسی به اطلاعات صدای فعالیتش از داخل کیس شنیده میشه که آزار دهنده میشه، شما فایل صوتی رو گوش دادین؟ هارد بک ترایی هست که خیلی آروم کارکنه و هد اون چنین صدایی تولید نکنه؟
عزيز اگر مي خواين كه اصلا صدا نداشته باشه ، اين خصلت جزء لاينفك هارددديسك غيرمكانيكي از جنس حافظه يا همون SSD هستش كه سرعتش بيش از 5 برابر هاردهاي مكانيكي هستش. اما قيمتشون بالاست. مدل هارد شما چيه؟ بنده خودم WD Green دارم صداش خيلي كمه. ضمنا جنس بدنه و طراحي كيس هم همونطور كه قبلا گفتم تاثير بسزايي در شنيدن صداي هاردديسك داره.

temp.arash.2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيز اگر مي خواين كه اصلا صدا نداشته باشه ، اين خصلت جزء لاينفك هارددديسك غيرمكانيكي از جنس حافظه يا همون SSD هستش كه سرعتش بيش از 5 برابر هاردهاي مكانيكي هستش. اما قيمتشون بالاست. مدل هارد شما چيه؟ بنده خودم WD Green دارم صداش خيلي كمه. ضمنا جنس بدنه و طراحي كيس هم همونطور كه قبلا گفتم تاثير بسزايي در شنيدن صداي هاردديسك داره.

حجم و قیمت ssd برام مناسب نیست. سری گرین که اصلا به درد نصب سیستم عامل نمیخوره چون ۵۴۰۰ هست و سرعت ترنسفر و زمان دسترسیش پایین هست و طبیعتا سرعتش کم هست.من هاردم توشیبا،میخوام بدون وسترن بلو و سیگیت باراکودا ۷۲۰۰ صداشون مشابه همین هست یا صدای کمتری ایجاد میکنن؟!

m.rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
من رو سیستم خودم WD blueبستم 7200 64MB خیلی صداش زیاد شده قبلا یه SSD 128 ADATA بود با یه خنک کننده مایه CORSAIR H100i از موقعی که این هارد رو گرفتم کلا رو مخمه صداش پیشنهاد میکنم seagate بگیری هم قطرش کمتره هم شنیدم صداش کمتره
راستی اگه ssd نداری و من پیشنهادم اینه که sshd ببندی که 8 گیگ ssd داره و یه ترا هارد قیمتش هم حدودا 250 تومنه البته سیگیت
اون 8 گیگ میشه cache

Last edited:

temp.arash.2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من رو سیستم خودم WD blueبستم 7200 64MB خیلی صداش زیاد شده قبلا یه SSD 128 ADATA بود با یه خنک کننده مایه CORSAIR H100i از موقعی که این هارد رو گرفتم کلا رو مخمه صداش پیشنهاد میکنم seagate بگیری هم قطرش کمتره هم شنیدم صداش کمتره
راستی اگه ssd نداری و من پیشنهادم اینه که sshd ببندی که 8 گیگ ssd داره و یه ترا هارد قیمتش هم حدودا 250 تومنه البته سیگیت
اون 8 گیگ میشه cache

یکی از گزینه هام وسترن بلو بود! پس صدای اون هم زیاد هست درسته؟
این هایی که ssd دارن روی خودشون اون ۸ گیگ به عنوان یک پارتیشن جدا نشون داده میشه که میشه روشون ویندوز ریخت؟چه جوریه؟

m.rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
یکی از گزینه هام وسترن بلو بود! پس صدای اون هم زیاد هست درسته؟
این هایی که ssd دارن روی خودشون اون ۸ گیگ به عنوان یک پارتیشن جدا نشون داده میشه که میشه روشون ویندوز ریخت؟چه جوریه؟
بله درسته
عزیز شما نمیبینی عرض کردم به صورت
cacheهستش وشما نمیبینی و تمام فعالیت هایی رو که شما بیشترین اولویت استفاده از ازشون رو دارید داخلش به صورت اتومات ذخیره میکنه در نتیجه سرعت بالاتری بهتون میده
البته منم نداشتم ولی یه عزیزی بهم گفته باز هم خودتون یه اماری بگیرید

m.rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
ولی چقدر خوبه که داری در مورده صداش هم امار میگیری من اصلا تحقیق نکردم و الانم بایدصداشو تحمل کنم
اخه میدونی چی شد من یه 500 سیگیت داشتم اصلا صدا نداشت بعد بازم سیگیت سفارش دادم اشتباهی واسم بلو فرستاد منم گفتم اشکال نداره دیگه اومده
که شر شد واسم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ضمن تشکر از توضیحات جناب رحیمی , باید خدمتتون عرض کنم که بالاخره نتایجی که در هارددیسکهایHybrid در قسمت ُSSD بدست میاد باید بالاخره دیر یا زود روی همون هارددیسک مکانیکی ذخیره بشه که بازم همون مساله صدا بوجود میاد. من توشیبا بستم اصلا صدا در این حدی که فرمودید نداشته. Segate که بنده به هیچ عنوان از نظر کیفیت و صدا و دوام پیشنهاد نمی کنم(تجربه شخصی). هارددیسک سامسونگ F1 Spinpoint هم داشتم صدای آنچنانی نداشت. دیگه نمی دونم والا فکر کنم تمام برندها رو کمابیش بررسی کردم. توضیحات جناب رحیمی رو هم که دیدیم. دیگه تصمیم با خودتونه.

بالا