• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید هارد مخصوص فیلم و بازی

Hamid H20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من قصد دارم تو چند روز آینده یه هارد بگیرم . اطلاعاتم فیلم، فول آلبوم موزیک و بازی هستش . بازی زیاد دی ال میکنم و حالا میخوام ذخیرشون کنم همه این ها رو .
میخوام بدونم هارد اکسترنال بگیرم بهتره یا اینترنال ؟ البته اهل حمل کردن هارد نیستم ولی میخوام دوام بیشتری داشته باشه اطلاعاتم و از بین نره . خیلی برام مهمن
حالا میخوام اول بگید اکسترنال یا اینترنال و بعدش مدل رو بگید . حجم هارد هم 1 تا 2 ترابایت باشه . مرسی

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام

من قصد دارم تو چند روز آینده یه هارد بگیرم . اطلاعاتم فیلم، فول آلبوم موزیک و بازی هستش . بازی زیاد دی ال میکنم و حالا میخوام ذخیرشون کنم همه این ها رو .
میخوام بدونم هارد اکسترنال بگیرم بهتره یا اینترنال ؟ البته اهل حمل کردن هارد نیستم ولی میخوام دوام بیشتری داشته باشه اطلاعاتم و از بین نره . خیلی برام مهمن
حالا میخوام اول بگید اکسترنال یا اینترنال و بعدش مدل رو بگید . حجم هارد هم 1 تا 2 ترابایت باشه . مرسی

سلام . شما اطلاعاتتون رو فقط یک بار برای استفاده اول میخواین بریزید و آرشیو کنید یا خیر؟
در هر صورت به دلیل سهولت قضیه کلا هارد اکسترنال های با حجم 2 ترابایت دستکتاپی پیشنهاد میشه.

Hamid H20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از پاسختون

میشه چند تا مدل پیشنهاد کنید ؟

hamidparniyan

Registered User
لایک‌ها
36
پیشنهاد من خرید هارد اینترنال هست و برای آرشیو وسترن گرین رو به شما پیشنهاد میدم!
هاردهای با آداپتور اکسترنال داخلشون همین هارداینترنال هست!

Hamid H20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از دوستان

من الان حدود 150 گیگابایت فیلم دارم . از هارد هم به طور مداوم استفاده نمیکنم . اما نمیخوام هاردی که میگیرم با هاردی که الان رو کامپیوتر هست متصل بشه . در اینصورت فقط باید اکسترنال بگیرم ؟
سرعت کدوم بهتره ؟ و اگه میشه قیمت حدودی هر کدوم رو هم بگین . ترجیحا هارد دو ترابایت میخوام

بالا