• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید هارد 3 ترابایتی (( وسترن یا سیگیت مسئله این است !!! ))

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام به همگی
دوستان بین دو هارد 3 ترابایتی اکسترنال و آداپتوری

Seagate Backup Plus 3 TB USB 3.0
و
Western Digital My Book Essential 3 TB USB 3.0/2.0

1- کدومش بهتره ؟؟؟ ( از لحاظ طول عمر و ضربه و سرعت و ... )

2- مادربرد من فقط usb 2.0 داره آیا مدل سیگیت که فقط نوشته usb 3.0 مشکلی با مادربرد من نداره ؟ ( یعنی سازگار با usb 2.0 هم هست ؟ ))

3- این پایه سیگیت که جدا میشه آیا به مدل هارد دسکتاپی آداپتوری گوفلکس هم می خوره ؟ ( دقیقا مدل قبلی این هارد میشه )

4- برم بخرم یا یکی دو هفته دیگه ممکن ارزون تر شه ؟ ( گرچه من که ندیدم ارزون شه در این 1 سال اخیر همیشه گرون تر شده !!!! به قیمت دلار هم اصلا ربطی نداره )

ممنون از کمکتون

amirashkanvh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
1.1az lahaze boarde har dotash daghighan ye sherkate va faghat postashon fargh mikone pas an chenan farghi toye soraat nadre ama mamolan sigate arzontare
2.na moshkeli pish nemiad chon age ye harde usb3 ro be ye maine usb2 vasl koni hamon karero dare ke ye harde usb 2 ro be ye maine usb 2 vasl koni pas negaran nabash
3.etelaeeeeeeee nadaram
4.be gheymate dolar arbt nadare?pas be chi rabt dare?hardi ke 90t bod alan shode 240t hatman be abo hava rabt dare! age gerontar nashe arzontar nemishe

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اینکه می گم به قیمت دلار ربط نداره چون قیمت دلار شد 4000 تومن من زنگ زدم 2 ترا وسترن رو گفت 390 بعد الان که دلار شده 3200 قیمت همون هارد شده 430 !!! از این لحاظ گفتم بی ربط هستن به هم !!!:lol:

amirashkanvh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
gheymate dolaro aslan kar nadashte bash ke cheghad migan

man khodam lavazem arayeshi daram speryi ke mikharidam 35000 vaghte dolar geron shod shod 6150 alan shode 7200
pas motmaenan gheymate dolar nayomade paein

albate manzor az az dolar gheymate arze derham riyal kolaaaaaaaaaaaan albate behtare begim pole ma arzeshesh omade paein ona narafte bala:):)

E-Charge

Registered User
لایک‌ها
34
Western Digital My Book Essential 3 TB USB 3.0/2.0
بهش شک نکن
من 2تا هارد 1T دارم یه Seagate یه western
Seagate داغون شده،بد سکتور گرفته فقط 200GB قابل استفادس ولی Westerne آخ نگفته ، 1 سال هم عمرش بیشتره

بالا