• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید هارد

dark_sky

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
از اون جایی که در هر برندی مدل خوب و بد وجود داره، می‌خواستم نظر دوستان رو در مورد مدل

Seagate Barracuda ST2000DM001 Internal Hard Drive - 2TB
بدونم. چون تا جایی که من اینور اونور خوندم حتی تو همین سری Barracuda هم کیفیت و دوام مدل ها بسته به حجمشون فرق داره!
حالا میخواستم بدونم مدل 2 ترابایتیِ این سری از سیگیت چطوره و اینکه در مقایسه با وسترن بلو 2 ترابایتی به صرفه تر هست یا خیر.

XBOX ONE

Registered User
لایک‌ها
121
بله به صرفه است.
البته اگر خواهان داشتن عمر بالایی برای هارد داخلی هستی فقط به پیچ کردن و نصب داخل کیس نباید رضایت بدهی هموطن.

dark_sky

Registered User
لایک‌ها
10
بله به صرفه است.
البته اگر خواهان داشتن عمر بالایی برای هارد داخلی هستی فقط به پیچ کردن و نصب داخل کیس نباید رضایت بدهی هموطن.
ممنون عزیز
بله من زیاد کار نمیکشم از هارد و کلا سیستم و همیشه حواسم هست به سلامت قطعات سیستمم. منتها خیلی جاها خوندم که هاردهای سیگیت(مثل همین مدل) علی‌رقم سرعت بالا از درصد خرابی بالایی هم برخوردارن و همین موضوع منو به شک انداخته برای خرید این هارد! البته خیلی ها هم تعریف کردن و گفتن که مشکلی نداشتن با این هارد. سرگردون شدم به کل!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام
از اون جایی که در هر برندی مدل خوب و بد وجود داره، می‌خواستم نظر دوستان رو در مورد مدل

Seagate Barracuda ST2000DM001 Internal Hard Drive - 2TB
بدونم. چون تا جایی که من اینور اونور خوندم حتی تو همین سری Barracuda هم کیفیت و دوام مدل ها بسته به حجمشون فرق داره!
حالا میخواستم بدونم مدل 2 ترابایتیِ این سری از سیگیت چطوره و اینکه در مقایسه با وسترن بلو 2 ترابایتی به صرفه تر هست یا خیر.
ببین سرعت بالاتر طبیعتا اصطحلاک بالا هم داره . مگر اینکه کیفیت ساخت متفاوت بشه مثل سری بلک. اما اینکه شما بخوای بگی قطعا وسترن بلو از سیگیت بیشتر عمر میکنه تقریبا اثباتش غیر ممکنه. یکم مبحث عمر مفید هارد پیچیدگی هایی داره که نمیشه دیگه مثل قدیم یک هارد رو خوب کرد و یک هارد رو بد.

dark_sky

Registered User
لایک‌ها
10
ببین سرعت بالاتر طبیعتا اصطحلاک بالا هم داره . مگر اینکه کیفیت ساخت متفاوت بشه مثل سری بلک. اما اینکه شما بخوای بگی قطعا وسترن بلو از سیگیت بیشتر عمر میکنه تقریبا اثباتش غیر ممکنه. یکم مبحث عمر مفید هارد پیچیدگی هایی داره که نمیشه دیگه مثل قدیم یک هارد رو خوب کرد و یک هارد رو بد.
سریِ بلکِ وسترن که خیلی گرونه و نمیشه سمتش رفت...
دقیقاً همینطوره که شما گفتید، پیچیدگی های زیادی داره، چون از طرفی سرعت چرخش بالا عامل استهلاک بیشتر هست، از طرف دیگه سرعت چرخش پایین ممکنه هنگام اجرای بعضی برنامه ها کم بیاره و هارد دچار مشکلاتی مث بدسکتور بشه.
نمیدونم کدومو انتخاب کنم! سوالمم در مورد همون کیفیت ساخت سیگیت هست که ازش مطمئن نیستم!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سریِ بلکِ وسترن که خیلی گرونه و نمیشه سمتش رفت...
دقیقاً همینطوره که شما گفتید، پیچیدگی های زیادی داره، چون از طرفی سرعت چرخش بالا عامل استهلاک بیشتر هست، از طرف دیگه سرعت چرخش پایین ممکنه هنگام اجرای بعضی برنامه ها کم بیاره و هارد دچار مشکلاتی مث بدسکتور بشه.
نمیدونم کدومو انتخاب کنم! سوالمم در مورد همون کیفیت ساخت سیگیت هست که ازش مطمئن نیستم!
اون بحث کیفیت ساخت مال 2 سال اخیر نیست . قدیمی تر از این حرفهاست. الان واقعا تفاوت انقدر نیست که مطمئنن یکی از یکی بهتر باشه.

dark_sky

Registered User
لایک‌ها
10
اون بحث کیفیت ساخت مال 2 سال اخیر نیست . قدیمی تر از این حرفهاست. الان واقعا تفاوت انقدر نیست که مطمئنن یکی از یکی بهتر باشه.
عجب!
یه مسئله ای هم که منو به شک انداخت تفاوت قیمت سیگیت باراکودا 2ترا (49 دلار) و وسترن بلو 2ترا (72 دلار) در آمازون بود. ولی جالبه که تو ایران هم قیمت هستن!!!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
عجب!
یه مسئله ای هم که منو به شک انداخت تفاوت قیمت سیگیت باراکودا 2ترا (49 دلار) و وسترن بلو 2ترا (72 دلار) در آمازون بود. ولی جالبه که تو ایران هم قیمت هستن!!!
غلطه . این درسته

فایل های ضمیمه

• 91.jpg
    91.jpg
    38.3 KB · نمایش ها: 5

dark_sky

Registered User
لایک‌ها
10
مدلی که تو بازار هست دقیقا اون عکسیه که من گذاشتم . باراکوداش رو بیخیال.
بله اتفاقا الان اون ST2000DM001 آخرش رو هم دیدم.عکسشم همونه که شما گذاشتید. نمیدونم داستان اونی که 49 دلاره چیه!!!
حسابی هم گمراه کننده س. چون امتیازدهیِ کاربرای آمازون هم فرق داره توی این 2 مدل! و اینی که شما گذاشتید خیلی امتیاز بهتری داره نسیت به اون 49 دلاری.
ببینید
ee.JPG ee3.JPG

dark_sky

Registered User
لایک‌ها
10
پس اگه این مدل باشه امتیاز آمازونشم خیلی فرقی با وسترن بلو نداره.
اینم وسترن بلو

فایل های ضمیمه

• ee34.JPG
    ee34.JPG
    26.8 KB · نمایش ها: 2

dark_sky

Registered User
لایک‌ها
10
hwt عزیز مرسی از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردید. استفاده کردم از نظراتتون.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
بله اتفاقا الان اون ST2000DM001 آخرش رو هم دیدم.عکسشم همونه که شما گذاشتید. نمیدونم داستان اونی که 49 دلاره چیه!!!
حسابی هم گمراه کننده س. چون امتیازدهیِ کاربرای آمازون هم فرق داره توی این 2 مدل! و اینی که شما گذاشتید خیلی امتیاز بهتری داره نسیت به اون 49 دلاری.
ببینید
مشاهده پیوست 972820 مشاهده پیوست 972821
سری قدیمی تره احتمالا.

بالا