• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پاور کامپیوتر (فوری)

ArmanRZ

Registered User
لایک‌ها
48
سلام به دوستان عزیز
راستش قصد دارم برای یه کامپیوتر پاور تهیه کنم. برای این کار سعی کردم از سایت‌های تعیین اتوماتیک توان کامپیوتر استفاده کنم. از جمله سایت گرین
نرم افزار آنلاین محاسبه توان مصرفی کامپیوتر
و سایت ترمال تیک
Thermaltake Power Supply Calculator
اما این سایتا نتایجشون خیلی با هم اختلاف داره و ضدونقیضه. خلاصه گفتم که دوستان کمک بنمایند.

سوال اول: برای سیستم زیر چه پاوری پیشنهاد میکنین، آیا 430 و 480 وات جوابگو است؟
CPU AMD Phenom II X4 945
Motherboard Gigabye GA-MA770T-UD3P
Graphic XFX Geforce 9600 GSO 1.5GB DDR2
RAM 4GB(2*2) Corsair 1600 DDR3
HDD 500GB Western Digital SATA
DVD-RW LG 24X
CD-RW ASUS 52X
FDD
Dial-up PCI modem
فن اضافه هم نداره.

سوال دوم: اگر در سیستم بالا کارت گرافیک را با یک Sapphire Radeon HD 5830 1GB GDDR5 جایگزین کنیم چطور؟ توان مصرفی چقدر میشه؟ آیا پاور GP535A گرین مناسبه؟

سوال سوم: برای سیستم زیر توان مصرفی چقدره؟ آیا پاور GP535A گرین جواب میده؟
CPU AMD FX-8320 3.5GHz
مادر برد (هنوز معلوم نیست، ولی فرض کنین Gigabyte GA-970A-UD3 )
Sapphire Radeon HD 5830 1GB GDDR5
Ram 6GB(3*2) DDR3 1600
HDD 1TB Western Caviar Green
DVD-RW معلوم نیست (فرض کنین همون LG )
فن اضافی هم یه دونه سایز معمولی تصور کنین.

از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن. حیاتیه.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
بيشترين آيتم تو انتخاب پاور يكي مصرف گرافيك هست كه بايد مد نظر داشته باشيد و يكي هم انتخاب برند مطمئن از پاور كه قدرت واقعي رو ارائه بده :
پيشنهاد ميشه گرين تهيه كنيد:
مورد اول 430
و
مورد دوم هم 530

ArmanRZ

Registered User
لایک‌ها
48
بيشترين آيتم تو انتخاب پاور يكي مصرف گرافيك هست كه بايد مد نظر داشته باشيد و يكي هم انتخاب برند مطمئن از پاور كه قدرت واقعي رو ارائه بده :
پيشنهاد ميشه گرين تهيه كنيد:
مورد اول 430
و
مورد دوم هم 530

مرسی دوست عزیز
منم خودم همین ایتما رو مد نظر داشتم. ولی توی محاسبه کننده خود گرین که میرفتم، عددای تخیلی عجیب غریب میداد. توان مصرفی مورد اول رو تخمین زده بود 490 وات!!! برای همین تعجب کردم گفتم از بروبچ همینجا بپرسم. مرسی.

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
مرسی دوست عزیز
منم خودم همین ایتما رو مد نظر داشتم. ولی توی محاسبه کننده خود گرین که میرفتم، عددای تخیلی عجیب غریب میداد. توان مصرفی مورد اول رو تخمین زده بود 490 وات!!! برای همین تعجب کردم گفتم از بروبچ همینجا بپرسم. مرسی.

فطعا اون برنامه هه درست محاسبه نکرده چون حتی وقتی گفته میشه که مثلا پاور 430 بزارید دلیلش این نیس که توان مصرفی تون همین 430 هست چه بسا خیلی کمتر هم باشه ... معمولا پاور رو یکم بالاتر از ماگزیمم توان مصرفی می گیرن که احتمال ایجاد مشکل به صفر نزدیک بشه

ArmanRZ

Registered User
لایک‌ها
48
فطعا اون برنامه هه درست محاسبه نکرده چون حتی وقتی گفته میشه که مثلا پاور 430 بزارید دلیلش این نیس که توان مصرفی تون همین 430 هست چه بسا خیلی کمتر هم باشه ... معمولا پاور رو یکم بالاتر از ماگزیمم توان مصرفی می گیرن که احتمال ایجاد مشکل به صفر نزدیک بشه

درسته، معمولا توان محاسباتی باید حداکثر 80-90 درصد توان اسمی (پیک) پاور باشه. مشکل گرین این بود که توان رو 490 محاسبه میکرد، بعدش پیشنهاد میکرد که پاور 585 برداریم! یعنی اعدادش هیچ رقمه به خرجم نمیرفت :\

pinkdreammss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پاور گرین آشغال ترین نوع پاور که متاسفانه توی ایران جای خوبی برای خودش باز کرده. اگر دسترسی دارید به ترتیب Seasonic , XFX , Corsair برندهای خوب و معتبری هستند. فکر میکنم 500 وات کافی باشه.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
بالا