• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پاکت پی سی تا 400

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
سلام . من حدود 400 بودجه دارم میخوام یه پاکت پی سی بخرم . حالا 20-30 تومن بالا پایین مشکلی نداره . بین چند مدل گیر کردم اینجوری که تحقیق کردم اینارو میتونم بخرم . لطفا تو انتخاب کمکم کنید
تاچ 2
دیاموند 2
تاچ پرو

پیشاپیش از کمکتون ممنونم

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
22 نفر خوندن ولی هیچ کس راهنماییم نکرده:( کمکم کنید لطفا

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شما تا حالا با پاکت پیسی کار کردی؟
بدرد هر کسی نمیخوره ها!
چون امکانات اسمارت فون ها بیشتره واسه کاربر معمولی

در ضمن تاچ 2 هم تعریفی نداره دایموند هم که دیگه قدیمی شده(در قیاس با دیوایس های جدید)

اگه بتونی یه omnia2 بگیری خیلی خوبه. یخورده باید بودجت رو افزایش بدی!

Last edited:

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
سلام . من حدود 400 بودجه دارم میخوام یه پاکت پی سی بخرم . حالا 20-30 تومن بالا پایین مشکلی نداره . بین چند مدل گیر کردم اینجوری که تحقیق کردم اینارو میتونم بخرم . لطفا تو انتخاب کمکم کنید
تاچ 2
دیاموند 2
تاچ پرو

پیشاپیش از کمکتون ممنونم

دیاموند 2 مشکل توی طراحی مدار باطریش داره که خیلی خوب عمل نمیکنه شاید بشه گفت ضعیف ترین آپگرید HTC بود
تاچ 2 اونقدر کانفیگش پایینه که ارزش خرید نداره

پرو1 از لحاظ سخت افزاری خوبه رزولیشن VGA داره کی برد خیلی نرم و راحت ولی از رده خارجه
من پیشنهاد میکنم یا بودجتون رو کمی افزایش بدید و یک پرو2 بخرید یا اینکه یک دست دوم این مدل رو پیدا کنید

ولی اگر من مجبور باشم بین این سه مدل انتخاب کنم پرو1 رو انتخاب می کنم
البته بازار خرید فروش d2 خیلی بهتره که به نظرمن با توجه به مشکلاتی که داره و تفاوت کم قیمتش با مدلموفق تر HD خریدش 100% اشتباه

به نظر من سه مدل موفق HTC به ترتیب

HD2
pro2
HD

بازم بین HD و Pro2 من پرو2 رو پیشنهاد میکنم

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
شما تا حالا با پاکت پیسی کار کردی؟
بدرد هر کسی نمیخوره ها!
چون امکانات اسمارت فون ها بیشتره واسه کاربر معمولی

در ضمن تاچ 2 هم تعریفی نداره دایموند هم که دیگه قدیمی شده(در قیاس با دیوایس های جدید)

اگه بتونی یه omnia2 بگیری خیلی خوبه. یخورده باید بودجت رو افزایش بدی!

ممنون که اومدی و راهنماییم کردی

نه عزیز تا به حال با پاکت پی سی کار نکردم ولی باید از یه جا شروع کرد چون بالاخره باید از تکنولوژی استفاده کرد
خوب گزینه های دیگه ای هم هست ولی به بودجه من نمیخوره البه فعلا همونطور که گفتم تجربه اول پاکت هست
ترجیح میدم htc باشه چون از سامسونگ خیری ندیدم بعد هم البته با اطلاعات ناقص من فکر میکنم برند htc تو پاکت پیشتازتر از سامسونگ باشه

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
دیاموند 2 مشکل توی طراحی مدار باطریش داره که خیلی خوب عمل نمیکنه شاید بشه گفت ضعیف ترین آپگرید HTC بود
تاچ 2 اونقدر کانفیگش پایینه که ارزش خرید نداره

پرو1 از لحاظ سخت افزاری خوبه رزولیشن VGA داره کی برد خیلی نرم و راحت ولی از رده خارجه
من پیشنهاد میکنم یا بودجتون رو کمی افزایش بدید و یک پرو2 بخرید یا اینکه یک دست دوم این مدل رو پیدا کنید

ولی اگر من مجبور باشم بین این سه مدل انتخاب کنم پرو1 رو انتخاب می کنم
البته بازار خرید فروش d2 خیلی بهتره که به نظرمن با توجه به مشکلاتی که داره و تفاوت کم قیمتش با مدلموفق تر HD خریدش 100% اشتباه

به نظر من سه مدل موفق HTC به ترتیب

HD2
pro2
HD

بازم بین HD و Pro2 من پرو2 رو پیشنهاد میکنم

از شما هم ممنونم سیروس جان .
اخه مدلهایی که شما پیشنهاد دادید دست کم 150 گرون تر از بودجه من هست دست دو هم تاحالا نخریدم یعنی خیلی وقتها به ریسکش نمیارزه مخصوصا واسه من که تجربه اول پاکت رو دارم و خیلی سر در نمیارم و نمیتونم یه گوشی پاکت دست دو رو ارزیابی کنم . والا قیمت گوشی تو شیراز نسبت به قیمتهایی که شما دوستان تو قسمت خرید و فروش میدید خیلی بالاتره مثلا من تو قسمت فروش دیدم گفته بودن دیاموند 2 380 ولی شیراز 400 به بالاست اونم با کلی منت که میگن تخفیف دادیم یا تاچ پرو 1 شیراز 470 هست در صورتی که اینطور که اعضا گفتن 400-410 هست . از بخت بد من اینجا فروشنده با انصاف پیدا نمیشه که بشه یه گوشی دست 2 خوب خرید . خرید از اینترنت هم که ریسکش بالاست

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
ببخشید سیروس خان مشکل مدارش چی هست . اخه من یه دوست تعمیر کار موبایل دارم دست خودش تاچ دیاموند 2 بود و ازش کلی تعریف کرد و میگفت هیچ مشکلی نداره البته باید بگم اونم چندین سال هست پاکت داره و تقریبا میشه گفت خبره هست تو پاکت . میشه مشکل مدارش رو بگید
من الان داشتم تحقیق میکردم تو یه فروم دیدم نوشته باطری1340 میلی هم واسه دیاموند اومده و اون مشکل حل شده . درسته ؟تایید میشه ؟

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ممنون که اومدی و راهنماییم کردی

نه عزیز تا به حال با پاکت پی سی کار نکردم ولی باید از یه جا شروع کرد چون بالاخره باید از تکنولوژی استفاده کرد
خوب گزینه های دیگه ای هم هست ولی به بودجه من نمیخوره البه فعلا همونطور که گفتم تجربه اول پاکت هست
ترجیح میدم htc باشه چون از سامسونگ خیری ندیدم بعد هم البته با اطلاعات ناقص من فکر میکنم برند htc تو پاکت پیشتازتر از سامسونگ باشه
ولی بنظر من امنیا2 خیلی انتخاب خوبیه واستون . یه سرچ بزن ریویو هاش رو بخون. ppc بروزیه با امکانات بالا و دوربین بهتر نسبت به دیوایس های htc

sprint3r

Registered User
لایک‌ها
0
منم فکر می کنم omnia II نسبت به قیمتش خیلی میارزه ولی خب پرو 2 هم به خاطر کیبوردش خوبه ولی کیفیت صفحه omnia II...

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
من جای شما بودم سامسونگ اس8500 رو میخریدم

بالا