• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید کفش فوتسال

hamed 1369

Registered User
لایک‌ها
173
سلام دوستان من فعلا علی حساب میخواستم یه کفش ارزان 30 تا 45 تومانی واسه فوتسال بخرم تا وقتی پول دستم اومد یدونه f10 adidas بخرم
دوستانی که اهله فوتسالن بهترین کفش فوتسال تا 45 رو به من معرفی کنن که هم استاندارد باشه هم خوشگل ؟؟؟ و ادرس یه مغازه منصف تو میدان منیریه رو پخ کنن ( چون الان همه کفش ها درجه دو و سه هم داره و تشخیصشون فقط زمانی که کنار هم باشن ممکنه ؟
فوتسالی ها لطف کنن جواب بدن

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
تو قسمت بازارچه یکی هست که میفروشه.هم کفش گورن و خوب داره و هم کفش ارزون

hamed 1369

Registered User
لایک‌ها
173
هیچکی اینجا فوتسالی نیست یعنی؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
یدونه از این تایگر 10 تومنی بگیر از همه چی بهتره واسه فوتسال

hamed 1369

Registered User
لایک‌ها
173
داداش شوخی میکنی
الان بچه ها هم از این تایگرا پاشون نمیکنن تازه خیلی ضرر هم داره این تایگرا اصلا استاندارد نیست مخصوصا کف اونها

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
اسپیزیال بگیر
دور و بر نود تومنه خیلی هم خوبه
یه مارکه دیگه هم هست یادم نمیاد.
اونم خیلی خوبه

hamed 1369

Registered User
لایک‌ها
173
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون اما فعلا اونقدر نمیتونم خرج کنم الان تا 45 میخوام
بعدش میخوام f10 بخرم که 110 هست
اسپیزال جنس خوبش هم 60 هست خیلی گران گفتی

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
اون کسی که بهت معرفی کردم بدردت نخورد؟
یکی از دوستان من از دبی کفش میاره قیمتاش خیلی خوبه.میخوای برات سوال کنم؟
مارک خاصی مدنظرته؟

hamed 1369

Registered User
لایک‌ها
173
سلام رفتم سایت اون جناب رو دیدم
کفش هایی که داشت خیلی خز بود مثلا مرکوریال رو میده 45 که حتما درجه دو هست و f50 37 که اینم حتما درجه دوم هست
ترجیح میدم درجه اول بگیرم اما مارکش معروف نباشه مثلا میزانو
اره دوست عزیز اگه امار این دوستتو بدی خیلی خوب میشه ببین چی میتونه بیاره اگه قیمتاش خوب باشه نسبت به ایران یهو گرانش رو میخرم
من منتظر خبرتون هستم

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
ای بابا اوضاع بازار خیلی خراب تا 6 سال پیش تایگر 7 هزار تومنی خیلی خوب بود تا 3 سال پیش وورد کاپ 10 هزار تومنی البته الان وورد کاپ کیفیتش اصلا خوب نیست کلا انگار چیزی دیگه دارن میسازن اصلا عمر نمیکنه

فعلا کفش خوب برای سالن حداقل قیمت 30 تومن داره

کفش اف 50 رو بهت پیشنهاد میکنم میتونی مدل ایرانیش رو گیر بیاری کیفیت نسبتا خوبی داره نسبت به قیمتش که 15 تومن هست البته بعضی جاها تا 18 هم میدن من اشنا داشتم میگفت 14 هم بهت میدم
اما من میگم یه چیزی رو بگیر که ارزشش رو داشته باشه نسبت به قیمت هم بهت میگم اف 50 ادیداس من همین هفته با قیمت 23 تومن گرفتم اخه جنس اینا از دبی میارن - اینروزا اوضاع ته لنجی ها خرابه جنس از خارج نمیارن!!
قیمت اف 50 خرید جدیدشون از هفته ی دیگه 40 تومن به بالا میشه اف 50 کفش خوبی هشت مچ پارو خوی میگیره کفش هم سر نمیخوره پاشنه پاش یخورده سفته اما این سفتی خوبه چون با فشار پا کم کم نرم میشه و خوبیش همینه - کفش خیلی خوبی هست کلا خاستی بفهمی کفشی که میگیری برای فوتشال خوب هست یا نه اونو مثل لباسی که میچرونی چرخ بده باید راحت چرخ بخوره (البته بعضی کفش ها هستن مثل وورد کاپ که چرخ نمیخورن اما وقتی روشون بازی کنی و نرم بشن اونموقع خوب چرخ میخوره بین دودستت)

موفق باشی - کفش خوبیه اف 50 اما بهت نندازنا! کف کفشو نگاه کن مارک ایرانی روش نباشه!! فرق جنس ایرانی با ادیداس اینه که روی کفش های ایرانی یه نوار دوخت نخ هست.شبیه به نوار هایی که روی کفش وورد کاپ هست اما ادیداس نداره کلا روش یه تیکه هست

بالا