• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید کیس ویژه تدوین و مونتاژ

Mahmoudkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
وقت بخیر دوستان .
لطفا راهنمایی کنید که بودجه تا حدود یک میلیون و هفتصد هزار تومان ( سقف بودجه ) چه مشخصاتی رو برای کار میکس و مونتاژ عروسی پیشنهاد میکنید ( فقط کیس ) . نرم افزار های افتر و ادیوس رو برای کار انتخاب کردیم .
سیستم رو با دوکارت گرافیک پیشنهاد میکنید یا یکی ؟
چه کارت میکسی استفاده بشه ؟
کدوم گرافیک ها با کدوم کارت میکس ها سازگاری بهتری دارند ؟
هارد و دی وی دی و اینا هم لازم نیست محاسبه کنید .

Last edited:

_ ^ Mast3R ^ _

Registered User
لایک‌ها
116
اگه در سطح حرفه ای میگی با این مقدار بودجه نمیشه من واسه دوستم در حدود ۴.۹۰۰ خرج کردیمم اونم تو صدا و سیما بود و واسه کار مونتاژ میخواست .

Mahmoudkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییتون ، البته 4900 یا بهتر بگم پنج میلیون ، بهتر بود یه مقدار دیگه روش میزاشتن آی مک میگرفتن :دی البته بنده عرض کردم که برای کار عروسی منظورم هست ، کاری که جلوه های ویژه زیادی لازم نداره :) اگر سیستمی با این قیمت به نظرتون میاد پیشنهاد بدین ، اگر اطلاعاتی هم در مورد باقی سوالات دارین دریغ نکنید .

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
با این قیمت الان سیستمی در حد اداری میتونی ببندی!
یه cpu 2500k بخوای بخری یک سوم پولته!!!

Mahmoudkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز مرسی از راهنمایی هایی که نکردید :دی بنده نگفتم میخوام سیستم خیلی خفنی ببندم :) یا اینکه رنج قیمتم به درد کار میکس و مونتاژ میخوره :دی گفتم با همچین قیمتی سیستم پیشنهاد بدید :دی یه سری سوالای دیگه هم کردم که امیدوارم جواب بگیرم :rolleyes: هارد و دی وی دی درایو هم لازم نیست :)

mehrdadafk

Registered User
لایک‌ها
2
اول اینکه درباره سیستم خودت جواب خودتو دادی. یه خرده بیشتر پول بدی و یه خرده ام بگردی یه 309 دست دوم خوب میتونی پیدا کنی. به هر حال با این پول زیون نمیتونی ببندی. اتخابت رو ویندوز محدود به cori 7 نهایتا. که خب بازم 309 ازش بهتر کار میکنه.
ولی برای نرم افزار اگر میخوای از افتر استفاده کنی که بعید میدونم کلا جایگزینی براش باشه خب چرا کنارش ادیوس؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا پریمیر نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ادیوس به درد کارایی میخوره که تو اطمینان از یکی بودن فرمت فیلمی که پیشت میارن نداری. یعنی ممکنه مجبور شی یه راشهای با فرمتای مختلفو بهم بچسبونی. اونوقت ادیوس بدردت میخوره چون همه فرمتا رو یه جا و بدون کانورت برات ساپورت میکنه. تو این وضعو نداری. چون آدمهای مشخصی با دوربینای مشخصی قراره فیلم بیارن پیشت. ولی استفاده مستمر از افتر میخوای بکنی باید یه نرم افزاری انتخاب کنی که قابلیت تعامل و خوندن پروژه افتر رو داشته باشه. اونم فقط پریمیره. در مورد سخت افزارم کلا گرافیک در ویندوز و در اپل دو تا بحث جداست و قطعا مک بهتره. شک نکن درموردش. در مورد نرم افزارم همون افتر که گفتی بهترین گزینست الان.

taha_system

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میتونم حضوری در تهران با توجه به قطعات روز کمکتون کنم
خودم هم استودیو دارم و عروسی کار میکنم
کارت DVX هم دارم که میتونم بهتون پیشنهاد بدم
درضمن اگر میخاید کار مونتاژ کنید بر عکس تصور همگانی خیلی گرافیک تاثیر خاصی نداره
اگه اوکی بودید در خدمتم
09125624583طاها
استودیو چارچوب

بالا