• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی از عربستان؟؟؟؟؟؟؟

big help

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان.من میخواستم بدونم تا حالا هیچ کدوم از شما دوستان از عربستان گوشی خریدین؟؟؟میخوام بدونم مثلا اینکه رو گوشی هات نوشته شده ساخته شده در فلاند یا آمریکا ،اینا درستن یا نه یا همه ی گوشی های اونجا ساخت چینند.چون قیمت های اونجا نسبت به اینجا خیلی فرق داره یعنی پایین تره.حالا به نظر شما دوستان چه کنم بخرم .لطفا اونایی که تجربه خرید گوشی از اونجا رو داشتن ما رو هماز تجربیاتشون مستفیض کنن.باسپاس فراوان

Mehdy54

Registered User
لایک‌ها
20
تو دبی که قیمت ها از ایران بالاتر بود ولی عربستان رو نمیدونم تازه اگر هم ارزونتر باشه که نیست گارانتی هم نخواهید داشت

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام دوست عزیز .معمولا گوشی های نوکیلا فقط ساخت فنلاند هستند که فکر کنم منظورتون باشه.باید خدمتتون عرض کنم که فرقی نمی کنه ایران باشه یا عربستان یا هر جای دیگه.سری اول همیشه ساخت فنلانده و سری های بعد ساخت چین البته تحت لیسانس کشور ساخت اول.برای متوجه شدن هم از روی سریال گوشی مشخص می شه.سریال های ساخت فنلاند رو در گوگل سرچ کنید مشخص میشه گوشیتون ساخت کجاست
موفق و سربلند باشید

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
فرق که نداره ولی بعضیا گیرن دیگه:blush:الانم دیگه کسی دنبال نوکیا نیست که حالا فنلاند باشه یا چین

big help

Registered User
لایک‌ها
19
ممنون از همه دوستان ولی چند چیز
برا من گارانتی ملاک نیست پس گارانتی داشته باشه یا نداشته باشه فرقی نداره.من باخرید از اینجا مشکلی ندارم ولی چون وضعیت مالی ساپورت نمیکنه اگه بتونم گوشی که مد نظر دارم باقیمت کمتر واینکه اصل باشه از اونجا بخرم چرا این کارو نکنم.
من نمیخوا م نوکیا بخرم ولی این برام سواله که آیا گوشی های بامارک های اچ تی سی یا سامسونگ هم اونجا اصلند یانه؟؟؟؟برا من اصل بودن مهمه واگر ببینم گوشی مد نظرم اونجا اصل وبا قیمت کمتری در میاد حتما میخرم.
با تشکر

بالا