اقا من یه راهنمایی برات دارم
من خودم هم چند وقتیه دنبال یه گوششی میان رده هستم . دیروز اتفاقی چشمم خورد اینجا به پست یکی از دوستان مبتنی بر فروش تعدادی موتورولا دیفای مینی . قیمتشون هم 253 تومن هستش . من این گوشی رو خیلی در موردش تحقیق کردم . کلا سیستمم اینجوریه که یه چیزی میخوام بخرم خیلی در موردش وسواس به خرج میدم . به این نتیجه رسیدم که این گوشی از خیلی از گوشی هایی مثل htc desire 200 و htc explorer که خیلی هم گرونتر هستن بهتره . هیچوقت دنبال گوشی های چینی نرو . پولت رو دور میریزی. معایب این گوشی موتورولایی که گفتم این هست که یک دوربینش ضعیفه . 3 مگ هستش. دوم اینکه حافظه داخلیش کمه . الان گوشی htc desire 200 بخوای بخری اون کلید های لمسیش چراغ ندارن . دوربین جلو نداره . دوربینش فلاش نداره . باطریش ضعیف تره . کیفیت تراکم پیکسلی صفحه اش هم پایین تره . اما نکته جالب این بود که این موتورولا ها ضد اب و ضد گرد و غبار هم هستن. البته نباید مدت طولانی زیر اب بمونه . بیشتر میشه گفت اگه اتفاقی با اب تماس پیدا کنه کاملا مقاوم هستش . من کلیپ هاشو تو یوتوب دیدم که طرف میندازتش تو اکواریو دوباره درش میاره باهاش کار میکنه. این گوشی هم فلاش داره دوربینش . هم دوربین جلو داره . هم چراغ اخبار یا نوتیفیکیشن لایت داره . صفحه گوریلا گلاس ضد خش داره . باطری خیلی خیلی عالی ای داره و قیمتش هم خیلی عالی هستش . حالا من قراره شنبه براشون پول بریزم یدونه برام بفرسته . یه روز باهاش کار میکنم اوکی بود میگم شما هم همین رو تهیه کن . البته تا اونجایی که من در موردش خوندم و دیدم خیلی گوشی خوبیه . حالا یه دو روز صبر کن من بهت اطلاع میدم