• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی بلک بری زد10

lord_of_atlantiss

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان بنده قصد خرید گوشی بلک بری زد10 دارم اما چیز زیادی ازش نمیدونم با توجه به محدودیت هایی آیا خوبه بگیرمش یا نه ؟؟؟ :)

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوستان بنده قصد خرید گوشی بلک بری زد10 دارم اما چیز زیادی ازش نمیدونم با توجه به محدودیت هایی آیا خوبه بگیرمش یا نه ؟؟؟ :)
تو ایران خیلی محدودیت داره و به پای اندروید نمیرسه.با این قیمت میشه یه گوشی خیلی خوب مثل zl خرید یا اس پی یا اپتیموس جی یا ...

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
تو ایران خیلی محدودیت داره و به پای اندروید نمیرسه.با این قیمت میشه یه گوشی خیلی خوب مثل zl خرید یا اس پی یا اپتیموس جی یا ...
اتفاقا روش میشه برنامه اندروید هم ریخت ولی سیستم عامل خودش blackberry os سیستم عامل خوب و تکی هست ولی بازم این گوشی و کلا گوشی های بلکبری تو ایران زیاد جا نیافتاده و برای پز دادنش مردم میگیرن ولی به نظر من کلا گوشی خوبی هست

lord_of_atlantiss

Registered User
لایک‌ها
126

من گوشیی میخوام که تک باشه البته از نظر نرم افزاری و امکانات نباید کم بیاره اولین بارمه گوشی بلک بری میگیرم دستم

lord_of_atlantiss

Registered User
لایک‌ها
126
اتفاقا روش میشه برنامه اندروید هم ریخت ولی سیستم عامل خودش blackberry os سیستم عامل خوب و تکی هست ولی بازم این گوشی و کلا گوشی های بلکبری تو ایران زیاد جا نیافتاده و برای پز دادنش مردم میگیرن ولی به نظر من کلا گوشی خوبی هست

موافقم اما با توجه به محدودیت هاش ریسکه واسه خرید این گوشی دوستانی که باهاش کار کردن لطفا بیشتر توشیح بدن.ممنون از شما

mersi0000

Registered User
لایک‌ها
470
گوشي خيلي خوبيه حداقل از اندرويديها بهتره ولي به آيفون نميرسه
يكي تو امضام هست آنلاك وفول برنامه ساخت مكزيك با فارسي هم مشكلي نداره

بالا