دو سیمم اصلا مهم نیست. خروجی صدا خوب باشهسلام
وقتت بخیر برادر بزگوار؟
کمی از انتظاراتت میگی؟
کیفیت صفحه نمایش؟
اندازه صفحه؟
اهل بازی هستی؟
دو سیم؟
جنس بدنه؟
ممنونم...
ی زد 2 سفارش دادم ببینم چی میشه .پیشنهاد من گالکسی اس 5 و اکسپریا z2 می باشد.
ی زد 2 سفارش دادم ببینم چی میشه .
داداش 1520 میگرفتی دوریین عالی به هیییییییییییچ عنوان لک و هنگ نداره فوقالعاااااااااده روونه باتریش یه دوستی همین پی تی گذاشته بود مقایسشونو میتونی سرچ کنی پیدا کنی بهترین باتری رو بین گوشیا داره عالی نگه میداره
خیلی خاص شیک ، جنس عالی ،
فقط تنها عیب اگه اونم بگی عیب اینه که نرم افزاراش به گستردگی اندروید نی گه اونم مطمُنم هر چی لازمت باشه میتونی پیدا کنی ... و اینکه وای فای لازم داری برای نصب نرم افزاراش من خودم حدود 1 ساله وین فون دارم دو تا از دوستام چون یه مدت دستم دیدن از نزدیک وین فون گرفتن یکی دیگگه هم میگه پول دستم بیاد وین فون میگیرم
زیاد به شایعات توجه نکن
سلام داداش خودمم دلم با 1520 بود ولی گفتم زد 2 رو میگیرم اگه خوشم نیومد میفروشم 1520 میگیرم.داداش 1520 میگرفتی دوریین عالی به هیییییییییییچ عنوان لک و هنگ نداره فوقالعاااااااااده روونه باتریش یه دوستی همین پی تی گذاشته بود مقایسشونو میتونی سرچ کنی پیدا کنی بهترین باتری رو بین گوشیا داره عالی نگه میداره
فقط تنها عیب اگه اونم بگی عیب اینه که نرم افزاراش به گستردگی اندروید نی گه اونم مطمُنم هر چی لازمت باشه میتونی پیدا کنی ... و اینکه وای فای لازم داری برای نصب نرم افزاراش من خودم حدود 1 ساله وین فون دارم دو تا از دوستام چون یه مدت دستم دیدن از نزدیک وین فون گرفتن یکی دیگگه هم میگه پول دستم بیاد وین فون میگیرم
زیاد به شایعات توجه نکن
داداش 1520 میگرفتی دوریین عالی به هیییییییییییچ عنوان لک و هنگ نداره فوقالعاااااااااده روونه باتریش یه دوستی همین پی تی گذاشته بود مقایسشونو میتونی سرچ کنی پیدا کنی بهترین باتری رو بین گوشیا داره عالی نگه میداره
زیاد به شایعات توجه نکن
گوشیه چینی بهتر از سونیه کیفیت صفحه بسیار پایینی داره و نسبت به قیمتش ارزش خرید نداره و ضعیفترین شرکت سازنده موبایله برند به حساب میاد سونیاره از همین جا خریدم .
گوشیه چینی بهتر از سونیه کیفیت صفحه بسیار پایینی داره و نسبت به قیمتش ارزش خرید نداره و ضعیفترین شرکت سازنده موبایله برند به حساب میاد سونی
سامسونگ میخریدی خوب بود و به راحتی هم میتونستی ردش کنی[/QUOTE
الان زد 2 اومده دستم پنلش ips باتری عااالی کلا خیلی خوبه رمشم 3 هستش با اینکه از اس 5 ارزونتره ب نظرم جای رقابت داره