emadegol
Registered User
سلام دنبال یک گوشی دو سیم تا سقف 1.300 هستم. اندرویدی باشه، دو سیم باشه، قطعات تا اونجایی که میشه چه پردازنده چه رم و چه پردازنده گرافیکی و رام بالاتر باشند دوربینشم عالی باشه باتری و شارژدهی و صفحه نمایش هم هرچه بیشتر و باکیفیت تر بهتر. ساپورت نرم افزاری داشته باشه. فعلا دو مورد پیدا کردم میخوام بدونم دیگه چی هست. ممنون میشم مشاوره بدین و راهنماییم کنین.
دو موردی که پیدا کردم :
Samsung Galaxy Note 3 Neo N7502
Alcatel Onetouch Idol X Plus 6043D
مورد دوم به وضوح از اولی قویتره ولی اصلا نمیدونم که شرکت آلکاتل ساپورت نرم افزاری برای گوشیش خواهد داشت و ورژن کیتکت براش میاد یا خیر.
یک گزینه دیگه ای هم که بچشمم خورد Huawei Honor 3X بود که قیمت حدود 960 داره. از نظر قطعات عالی هست ولی شنیدم کیفیت دوربین فیلمبرداریش چنگی به دل نمیزنه و بخاطر اینکه فیلم هارو با فرمت 3gp ضبط میکنه کیفیت فیلمش با اینکه رزولوشن فول اچ دی داره تا حد زیادی پایین میاد. از ساپورت نرم افزاری هواوی هم برای گوشیاش خبری ندارم...
خلاصه موندم
دو موردی که پیدا کردم :
Samsung Galaxy Note 3 Neo N7502
Alcatel Onetouch Idol X Plus 6043D
مورد دوم به وضوح از اولی قویتره ولی اصلا نمیدونم که شرکت آلکاتل ساپورت نرم افزاری برای گوشیش خواهد داشت و ورژن کیتکت براش میاد یا خیر.
یک گزینه دیگه ای هم که بچشمم خورد Huawei Honor 3X بود که قیمت حدود 960 داره. از نظر قطعات عالی هست ولی شنیدم کیفیت دوربین فیلمبرداریش چنگی به دل نمیزنه و بخاطر اینکه فیلم هارو با فرمت 3gp ضبط میکنه کیفیت فیلمش با اینکه رزولوشن فول اچ دی داره تا حد زیادی پایین میاد. از ساپورت نرم افزاری هواوی هم برای گوشیاش خبری ندارم...
خلاصه موندم
Last edited: