• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 300 هزار تومان

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سلام....
قصد دارم یک گوشی لمسی بگیرم که سیستم عاملش اندورید 4 به بالا باشه و دوربینش هم خوب باشه حداقل 5 مگا پیکسل باشه و خلاصه رم و سی پی یو و.....همه چیش اوکی باشه و این که یکی از ملاک های مهمم اینه که گوشی صفحش بزرگ باشه حالا از هر مدلی نمیخواد باشه....به نظرتون با 300 هزار تومان پول یه گوشی لمسی که صفحش بزرگ باشه و این امکانات رو داشته باشه چه گوشی خوبه؟/؟پیشنهاد شما چیه؟ممنون

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
فکر کنم بهترین انتخاب تو برندا سونی e1 dual باشه
تو الجی هم ال40
تو سامسونگ که هیچی
تو هواوی هم که کلی مدل این قیمت وجود داره ....

makh1226

Registered User
لایک‌ها
41
سلام....
قصد دارم یک گوشی لمسی بگیرم که سیستم عاملش اندورید 4 به بالا باشه و دوربینش هم خوب باشه حداقل 5 مگا پیکسل باشه و خلاصه رم و سی پی یو و.....همه چیش اوکی باشه و این که یکی از ملاک های مهمم اینه که گوشی صفحش بزرگ باشه حالا از هر مدلی نمیخواد باشه....به نظرتون با 300 هزار تومان پول یه گوشی لمسی که صفحش بزرگ باشه و این امکانات رو داشته باشه چه گوشی خوبه؟/؟پیشنهاد شما چیه؟ممنون
سلام داداش اگه برندش واست مهم نیست من پیشنهاد میکنم ی هواوی جی 610 گیر بیار تو این رنج قیمت امکاناتش از بقیه بهتره فقط صفحه نمایشش چنگی ب دل نمیزنه ک اونم با توجه ب هم رده های قیمتیش خوبه.

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سلام داداش اگه برندش واست مهم نیست من پیشنهاد میکنم ی هواوی جی 610 گیر بیار تو این رنج قیمت امکاناتش از بقیه بهتره فقط صفحه نمایشش چنگی ب دل نمیزنه ک اونم با توجه ب هم رده های قیمتیش خوبه.
سلام....داداش جی 610 قیمتش 470 هزار تومانه....توی رنج قیمت 300 چی پیشنهاد میکنید؟...نمیخوام دسته دو بگیرم میخوام نو بگیرم....برند گوشی اصلا برام مهم نیست حتی اگه گوشی چینی باشه و گوشی طرح اصلی باشه و این امکاناتی رو که گفتم داشته باشه مشکلی نیست....

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
اندروید 4 با 400 هزار تومن گیر میاد مگر جنس های چینی یک بار مصرف

بالا