• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 800 و همچنین توصیه های احتیاطی

sewsez

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام خدمت همگی؛
دو تا راهنمایی میخوام لطفا، اول یه گوشی تا سقف قیمت 800 تومن که ترجیحا امکانات کامل و مخصوصا دوربین خوبی داشته باشه رو بهم معرفی کنید و دوم که خیلی مهمتره برام اینکه من گوشی شناس و گوشی باز نیستم میخوام که سرم از قیمت و اصل بودن گوشی کلاه نره. یکی میگه شماره باتری رو با روی کارتن مطابقت بده یکی میگه فلان کد رو توی فلان سایت وارد کن مشخصاتش رو ببین و ... ازین حرفا. لطفا توصیه های این چنینی اگه بلدید بهم بگید، و موضوع گارانتی رو برام توضیح بدید که کلا هیچی ازش نمیدونم و نهایتا یه جای مطمئن برای خرید.

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
من به شما s3 neo را پیشنهاد میکنم. قیمتش حدود 720 هست.
برای اینکه سرت کلاه نره حتما جعبه پلمپ باشه و جلوی روت جعبه باز بشه.
در مورد گارانتی چند مدل داریم یکی مرکزی یا بینالمللی و یکی شرکتی . شرکتی خیلی گیرونه پس بهتره با گارانتی مرکزی بخری.
تمام

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
یکم خرج کن جی 2 16 گیگ یا جی پرو بگیر یا نکسیوس 5 مدل 16 گیگ از لحاظ دوربین و سخت افزار عالین

makh1226

Registered User
لایک‌ها
41
با سلام خدمت همگی؛
دو تا راهنمایی میخوام لطفا، اول یه گوشی تا سقف قیمت 800 تومن که ترجیحا امکانات کامل و مخصوصا دوربین خوبی داشته باشه رو بهم معرفی کنید و دوم که خیلی مهمتره برام اینکه من گوشی شناس و گوشی باز نیستم میخوام که سرم از قیمت و اصل بودن گوشی کلاه نره. یکی میگه شماره باتری رو با روی کارتن مطابقت بده یکی میگه فلان کد رو توی فلان سایت وارد کن مشخصاتش رو ببین و ... ازین حرفا. لطفا توصیه های این چنینی اگه بلدید بهم بگید، و موضوع گارانتی رو برام توضیح بدید که کلا هیچی ازش نمیدونم و نهایتا یه جای مطمئن برای خرید.

سلام . تو این رنج قیمت من بهت پیشنهاد میکنم ی هواوی پی 7 در حد گیر بیاری(البته کم یابه). دوربین جلوش عالیه دوربین پشتشم ی چیزی از جی 2 کمتره .یه خورده داغ میکنه ک اگه اپدیت کنی حل میشه ضمنا تو تری جی و فور جی باتریش ی خورده ضعیف عمل میکنه اما توجیش خوبه.برای اصل بودنشم کد پشت گوشیرو با کارتون مطابقت بده . *#06# رو هم بزن کدو چک کن. البته این کدو میتونن با زدن باکس تغییر بدن .

بالا