• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا 300 تومان

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام. یه دختر خانمی هست میخواد گوشی بخره. فقط از لحاظ نرم افزاری چیزی سرش نمیشه (!) و صرفا معیارش برای خرید مارک گوشیه! گفته سونی یا نوکیا میخواد ولی با توجه به گرد و خاکی که آندروید راه انداخته فکر نکنم زیر 300 تومان آندروید از این دو تا مارک گیرش بیاد. احتمالا سامسونگ باید بخره؛ درسته؟! کلا بی زحمت تجاربتونو به اشتراک بذارید دیگه که با این قیمت چی بخره خوبه. اصلا پیش فرضم مبنی بر برتری آندروید درست هست و تفاوت آندروید و فرضا سیمبین گوشی های نوکیا برای همچین کاربری (خانمی که احتمالا 99 درصد استفاده اش به اپلیکیشن های خود گوشی معطوف میشه) چه قدر هست؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
فقط 4 تا نمایش بعد از 1 ساعت؟! :eek:

لطفا منتقل شود به گفتگوی آزاد! کاره ای بودم کل پی تی را می کردم گفتگوی آزاد! والا :D

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
واسه ایشون فک کنم حتی فاقد os هم باشه زیاد فرق نکنه . ضمن اینکه سیمبین هم سیستم عامل بدی نیست

شما میتونی از سامسونگ روی ویو 1 و ویو 2 نظر داشته باشی
از سونی اریکسون ویواز و ویواز پرو یا یه مدل وامکن جدید داره اگه خوششون بیاد همینطور سونی اریکسون لایو اگه قیمتش مناسبتر بشه ...

از نوکیا x6 c6-01 , و چند مدل دیگه ...

دنبال اندروید واسه ایشون نباش گوشی های زیر 300 تومنی اندروید واسه استفاده های معمول گوشی مثه دوربین و موزیک زیاد قابلیت های قابل توجهی ندارن

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
واسه ایشون فک کنم حتی فاقد os هم باشه زیاد فرق نکنه . ضمن اینکه سیمبین هم سیستم عامل بدی نیست

شما میتونی از سامسونگ روی ویو 1 و ویو 2 نظر داشته باشی
از سونی اریکسون ویواز و ویواز پرو یا یه مدل وامکن جدید داره اگه خوششون بیاد همینطور سونی اریکسون لایو اگه قیمتش مناسبتر بشه ...

از نوکیا x6 c6-01 , و چند مدل دیگه ...

دنبال اندروید واسه ایشون نباش گوشی های زیر 300 تومنی اندروید واسه استفاده های معمول گوشی مثه دوربین و موزیک زیاد قابلیت های قابل توجهی ندارن

اتفاقا میخواد صداش و دوربینش و ایناش خوب باشه. الان یادم اومد دیکشنری هم میخواد راه بندازه روش. این سونیا که گفتی سیمبینن؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اتفاقا میخواد صداش و دوربینش و ایناش خوب باشه. الان یادم اومد دیکشنری هم میخواد راه بندازه روش. این سونیا که گفتی سیمبینن؟

خوب اگه دوربین میخاد پس با این بودجه سمت آندروید نرو

ویوازها سیمین هستن آره

Phone Finder results - GSMArena.comینم ویو با سیتم عامل بادا

Samsung S8500 Wave - Full phone specifications

ویو 2

Samsung S8530 Wave II - Full phone specifications

فعلا اینارو ببین ببین خوشت میاد یا نه.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90