• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا 600 هزار تومان

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
سلام
یه گوشی میخوام بخرم بودجه تا 600 تومن.
توی این رنج قیمت طبق سرچ ها موارد زیر رو پیدا کردم. بنظرتون کدوم انتخاب بهتریه؟
TP-LINK Neffos C5 Max TP702A Dual SIM Mobile Phone
LG K10 Dual SIM Mobile Phone - 16GB
Samsung Galaxy J5 Dual SIM SM-J500H/DS Mobile Phone
Huawei P8 Lite Dual SIM Mobile Phone - 16GB
Huawei Honor 4X Dual SIM Mobile Phone

با مشخصاتی که انلاین دیدم از ال جیه بیشتر خوشم اومد اگرچه ضعف باتری داره.
میخوام نظر شما دوستان رو بدونم توی این رنج قیمت چه انتخابی بهترینه؟

Last edited:

avast4890

Registered User
لایک‌ها
66
سلام
یه گوشی میخوام بخرم بودجه تا 600 تومن.
توی این رنج قیمت طبق سرچ ها موارد زیر رو پیدا کردم. بنظرتون کدوم انتخاب بهتریه؟
TP-LINK Neffos C5 Max TP702A Dual SIM Mobile Phone
LG K10 Dual SIM Mobile Phone - 16GB
Samsung Galaxy J5 Dual SIM SM-J500H/DS Mobile Phone
Huawei P8 Lite Dual SIM Mobile Phone - 16GB
Huawei Honor 4X Dual SIM Mobile Phone

با مشخصاتی که انلاین دیدم از ال جیه بیشتر خوشم اومد اگرچه ضعف باتری داره.
میخوام نظر شما دوستان رو بدونم توی این رنج قیمت چه انتخابی بهترینه؟

Samsung Galaxy J5 بهترین گزینه هست، سخت افزارش هم یک پله قویتر از K10 هست، شارژدهی کم K10 قطعاً بعد از یک هفته شروع به آزار دادنتون می‌کنه، نکته دیگه هم اینکه J5 بسیار شناخته شده و امتحان پس داده هست و روزی هم که تصمیم به فروشش بگیرین کمتر اذیت می‌شید. دقت کنید که K10 دو مدل داره، در نهایت اگر تصمیم به خرید K10 گرفتین به هیچ وجه مدل 3G رو نخرید، حتماً LTE رو بگیرید.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
Samsung Galaxy J5 بهترین گزینه هست، سخت افزارش هم یک پله قویتر از K10 هست، شارژدهی کم K10 قطعاً بعد از یک هفته شروع به آزار دادنتون می‌کنه، نکته دیگه هم اینکه J5 بسیار شناخته شده و امتحان پس داده هست و روزی هم که تصمیم به فروشش بگیرین کمتر اذیت می‌شید. دقت کنید که K10 دو مدل داره، در نهایت اگر تصمیم به خرید K10 گرفتین به هیچ وجه مدل 3G رو نخرید، حتماً LTE رو بگیرید.
از گوشی های سامسونگ خوشم نمیاد.
بعد از تحقیقاتی که طی چند روز گذشته کردم کلا نظرم در مورد خرید گوشی هایی که قبلا نام بردم عوض شد و هیچ کدوم دیگه مدنظرم نیست.
الان موارد زیر مدنظرمه:
Redmi Note 3 Pro
Honor 5C
Lenovo Vibe K5 Note
LeEco Le 2
و اخرین انتخاب P9 lite
نظرتون در مورد این مدل ها چیه؟

گوشی Honor 5C با مشخصاتی مشابه P9 قیمت خیلی فوق العاده ای با توجه به امکاناتش داره و باید 15-20 درصد کمتر از 5x قیمت بخوره توی رنج 550-650 تومن. فک کنم برای همین واردش نمیکنن چون با قیمتی پایین تر از اکثر گوشی های میان رده مثل 5x بهتره.

Last edited:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
ولی ریسک خرید ردمی نوت 3 پرو بالاست. پیدا نشدن قطعات در صورت خرابی و نداشتن گارانتی و پشتیبانی ضعیف و اینطور که تحقیق کردم بعیده براش ورژن های جدید اندروید (مارشمالو و...) بیاد. از طرفی رنگ خاکستریش که رنگ مورد نظر من هست هم ایران بسختی پیدا میشه.
از اون طرف گوشی انر 5 سی هست که این مشکلات رو نداره و از نظر نرم افزاری دوربین صفحه نمایش بهتره و برتری که ردمی نوت 3 پرو داره اینه که در دو ورژن 2/3 گیگاباتی رم و 16/32 حافظه ارائه و سخت افزاری بهتره. در مجموع اینطور که فهمیدم ردمی نوت تری 32 > هانر 5 سی 16 > ردمی نوت تری 16 هست.
هانر 5 سی هم ظاهرا قرار نیست توی ایران بیاد چون مقرون بصرفه ترین گوشی هواوی هست.
موندیم چکار کنیم!

Last edited:
بالا