• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی خوب

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
با سلام خدمت اساتید بزرگوار و دوستان عزیز،

من تصمیم دارم یه گوشی خوب بخرم. خودم 2 تا نظر دارم، یکی اینکه آیفون بخرم که هم کارآمده و هم با کلاس. از طرف دیگه چون دارم روی برنامه نویسی اندروید کار میکنم، بعضی وقتا تو ذهنم میاد که یه گوشی متوسط اندرویدی بخرم مثل Desire HD. از یه طرف قیمت بالای آیفون منو به شک میندازه که شاید یه گوشی ارزش اینقدر هزینه کردن رو نداشته باشه و از طرف دیگه کارآیی و زیبایی و شخصیتش بهم میگه که شاید ارزششو داشته باشه. در مورد گوشی اندرویدی هم مشکل موجود آپدیت گوشیه که برای همه گوشیا نمیاد. برای اونایی هم که میاد، رده قیمتیشون نزدیک به آیفونه. برادرم و دوستش باهم هرکدوم یه Optimus 3D خریدن. تو نگاه اول بسیار زیبا و فریبنده ولی بعد از چند روز کار کردن، لکه زرد روی صفحه و ظاهراً پیکسل سوخته اذیتشون میکنه. البته من پیکسل سوخته رو تایید نمیکنم و به حساب ناآشناییمون با سه بعدی بودن میزارم.
به هرحال، از دوستان خواهش دارم که منو راهنمایی کنن. درست مثل اینکه میخواین برای خودتون گوشی بخرین. خودتونم میدونید که گوشی وسیله ضروری نیست که نشه بدون اون زندگی کرد و جزء لوازم لوکس زندگی محسوب میشه. ولی گوشی باید به رده کاری و شخصیت محیط کاری هم تا حدودی بخوره.

پیشاپیش ممنون از راهنمایی دوستان

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوست عزیز اگر با آیفون و سیستم iOS کارکردین به هیچ عنوان سراغ آندروید نرین که بشدت پشیمون میشین
در مورد انتخاب گوشی هم اگر با قیمتش و هزینه بالا مشکل ندارین 100% آیفون 4 یا 4S بگیرید
اگر هم خیلی دوس دارین اندروید داشته باشین من درصورت نداشتن مشکل مالی Samsung Galaxy Nexus رو پیشنهاد میدم
در غیر این صورت با تجربه کاری که با گوشی های آندرویدی رده متوسط دارم بدون شک HTC Incredible S رو پیشنهاد میدم
دلایلش رو هم میتونین باتری بهتر و دوربین بهتر(تاحدودی) و صفحه نمایش با کیفیت تر و وزن کمتر نسبت به HTC Desire HD ملاک قرار بدین
درکل تا الان با کیفیت ترین گوشی آندرویدی که داشتم و از فروشش پشیمون شدم Incredible S بــــود
اگر سوالی باشه هستم خدمتت

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
ممنون از توجه و راهنمایی شما
من iPad داشتم و آیفون هم دست مردم دیدم و اگه قرار به خرید از این رده باشه که حتماً 4S انتخابمه. دقیقاً همونطور که شما فرمودید iOS اعتیاد آوره و دیگه نمیشه با گوشی دیگه ای کار کرد. مشکل هزینه وجود نداره. نکته ای که وجود داره اینه که من نمیخوام روی گوشیم زیاد برنامه یا بازی نصب کنم چون واقعاً فرصت استفاده ندارم. ولی همونطور که عرض کردم، میخوام تو اوقات بیکاری برنامه نویسی اندروید رو کار کنم و برای تست شاید داشتن گوشی اندرویدی بهتر باشه.
ولی هنوز هم اعتیاد به iOS رو نتونستم ترک کنم و هر وقت تو انجمن تاپیک فروش آیفون میبینم، دست و دلم میلرزه. حتی توی برنامه خرید iPad 2 رو هم دارم. ولی باید حداقل بین خریدام 2 ماه فاصله بندازم تا پول رو بتونم جور کنم.

تا الان Incredible S رو در صدر لیست اندرویدی ها دارم و منتظر نظرات بقیه دوستان هستم.

msbmeysam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز یه گوشی چیپ اندرویدی بگیر برای دم دستی و برنامه نویسی و آزمایش و یدونه آیفون 4S بگیر برای اینکه گوشیت باشه . خودت هم که میگی بهش اعتیاد داری و باهاش حال میکنی دیگه چه بهتر :) !

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
دوست عزیز یه گوشی چیپ اندرویدی بگیر برای دم دستی و برنامه نویسی و آزمایش و یدونه آیفون 4S بگیر برای اینکه گوشیت باشه . خودت هم که میگی بهش اعتیاد داری و باهاش حال میکنی دیگه چه بهتر :) !

اینم پیشنهاد خوبیه. ولی موضوع اینه که بهتره گوشی اندرویدم به 4 آپدیت بشه تا بتونم برای پلتفرم جدید برنامه نویسی کنم. خودتونم در جریانید که این آپدیت برای هر گوشی ارائه نمیشه و باید رفت سراغ اندکی گرون قیمتها. چون من برنامه نویسی رو بصورت تفریح و تو وقت اضافه انجام میدم، شاید از نظر اقتصادی موجه نباشه که من دو تا گوشی گرونقیمت بخرم. واقعیتش اینه که یکی از اهداف من از زدن این تاپیک اینه که یکی پیدا بشه و منو از خرید آیفون منصرف کنه (با توجه به اینکه دوباره میخوام آیپد بخرم). ولی با دو تا نظری که دوستان دادن، مصمم تر شدم که آیفون بگیرم.

msbmeysam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینم پیشنهاد خوبیه. ولی موضوع اینه که بهتره گوشی اندرویدم به 4 آپدیت بشه تا بتونم برای پلتفرم جدید برنامه نویسی کنم. خودتونم در جریانید که این آپدیت برای هر گوشی ارائه نمیشه و باید رفت سراغ اندکی گرون قیمتها. چون من برنامه نویسی رو بصورت تفریح و تو وقت اضافه انجام میدم، شاید از نظر اقتصادی موجه نباشه که من دو تا گوشی گرونقیمت بخرم. واقعیتش اینه که یکی از اهداف من از زدن این تاپیک اینه که یکی پیدا بشه و منو از خرید آیفون منصرف کنه (با توجه به اینکه دوباره میخوام آیپد بخرم). ولی با دو تا نظری که دوستان دادن، مصمم تر شدم که آیفون بگیرم.

الآن Live With Walkman به اندروید 4 آپدیت میشه . واکمن هم هست میتونید به عنوان یه پلیر با کیفیت ازش استفاده کُنید و قیمت به نسبت خوبی هم داره . ( یخورده باید بیشتر پول بدین چون میخولین رو اندروید 4 کار کنید و برنامه ـتون رو اونه )

اما i phone برای اینکه گوشی ـتون باشه عالیه و البته نگاهی هم به آیپد داشته باشید چون خودتون میگین دوستش دارین و اگر میبینین خرید i pad نسبت به i phone براتون کاربردی تره i pad بخرین .

بالا