• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی ( فقط کیفیت صدا )

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
من فقط یک گوشی میخواستم که تنها چیزیش که برام مهمه کیفیت صدای خروجی اون هست و اینکه بشه بهش هندزفری متصل کرد. هیچ کاربرد دیگه ای از این گوشی برام مهم نیست. ممنون میشم پیشنهاد بدید

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
ضمنا فراموش کردم این مورد رو هم بگم. میخوام تا جای ممکن کوچک باشه و سبک

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام
با هدفون هایی که ما اکثرا استفاده میکنیم ٫ کلا کیفیت پخش گوشی ها تفاوت آن چنانی با هم ندارن...
بهتره پولی که می خواید برای گوشی بدین رو خرج هدفون بکنین ٫ و یک آیپاد هم همراهش خریداری کنین...
گرچه بالای ۹۰درصد هدفون هایی که تو ایران هستند تقلبی و High Copy اند... اگه براتون خیلی اهمیت داره پیشنهاد می کنم سفارش بدین از خارج کشور براتون یه هدفون خوب و بدرد بخور بیارند

بعدا نوشت :
اوه ! به Location تون توجه نکردم...
خط چهارم رو نادیده بگیرین :rolleyes:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
ممنون ، البته دکر نکردین که بالاخره برای گوشی پیشنهادتون چیه :دی در رابطه با هدفون اتفاقا هفته پیش از دبی یک هدفون برنذ beats گرفتم 400 تومن و فکر نکنم دیگه بهتر از این هدفونی وجود داشته باشه. بنابراین هدفون اوکی هست ولی گوشی رو میخوام یک چیز خیلی جمع و جور و با کیفیت صدای خوب بگیرم اونم نه برای گوش کردن به آهنگ ، بلکه گوشی کاری هست و فقط جهت تماس.

پ.ن: والا میرسیم شیراز آب و هواش که بهمون میخوره دیگه حوصله عوض کردن یک لوکیشن هم نداریم :دی

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ممنون ، البته دکر نکردین که بالاخره برای گوشی پیشنهادتون چیه :دی در رابطه با هدفون اتفاقا هفته پیش از دبی یک هدفون برنذ beats گرفتم 400 تومن و فکر نکنم دیگه بهتر از این هدفونی وجود داشته باشه. بنابراین هدفون اوکی هست ولی گوشی رو میخوام یک چیز خیلی جمع و جور و با کیفیت صدای خوب بگیرم اونم نه برای گوش کردن به آهنگ ، بلکه گوشی کاری هست و فقط جهت تماس.

پ.ن: والا میرسیم شیراز آب و هواش که بهمون میخوره دیگه حوصله عوض کردن یک لوکیشن هم نداریم :دی

آقا داغ دل ما رو تازه کردی :(

اگه کیفیت تماس مهمه و شیراز(ایران) هستید که کلا با خطوط فوق العاده مخابرات هیچ فرقی نمی کنه چه گوشی ای باشه...
ولی از لحاظ جمع و جور بودن و این که رنج قیمت مشخص نکردین Xperia Mini گوشی خیلی جمع و جوریه و CPU 1ghz داره... دوربینش هم نسبت به خودش قابل قبوله...
Sony Ericsson Xperia mini - Full phone specifications
قیمت ها همه اش تغییر می کنن ولی دور و بر ۳۰۰ باید باشه قیمتش...
اگه رنج قیمتی خاصی هم مد نظرتونه بگین...

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
ببین شاید زیادی غلو کردم. نه که الان چند روزه یک گوشی مال عهد دقیانوس دستمه ( بخاطر سبکی و کوچک بودنش ) برای همین این کیفیت صدا برام مهم شده. در کل همون قدر که پورت اتصال هدفون روش باشه و خوش گوش باشه :دی ( یعنی روی گوش درست قرار بگیره ) و جمع و جور و کوچیک باشه برام کافیه. این کوچک بودنش خیلی برام مهمه. دیگه هیچ چیز دیگه ای از اون برام مهم نیست و چه بهتر که اصلا نداشته باشه.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ببین شاید زیادی غلو کردم. نه که الان چند روزه یک گوشی مال عهد دقیانوس دستمه ( بخاطر سبکی و کوچک بودنش ) برای همین این کیفیت صدا برام مهم شده. در کل همون قدر که پورت اتصال هدفون روش باشه و خوش گوش باشه :دی ( یعنی روی گوش درست قرار بگیره ) و جمع و جور و کوچیک باشه برام کافیه. این کوچک بودنش خیلی برام مهمه. دیگه هیچ چیز دیگه ای از اون برام مهم نیست و چه بهتر که اصلا نداشته باشه.

خوب یه رنج قیمتی هم مشخص کنید ٫ همینجوری نمی دونم چی پیشنهاد بدم

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
شما تا میتونی پایین در نظر بگیر ، از 10 تومن تا 150 تومن

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
آقا داغ دل ما رو تازه کردی :(

اگه کیفیت تماس مهمه و شیراز(ایران) هستید که کلا با خطوط فوق العاده مخابرات هیچ فرقی نمی کنه چه گوشی ای باشه...
ولی از لحاظ جمع و جور بودن و این که رنج قیمت مشخص نکردین Xperia Mini گوشی خیلی جمع و جوریه و CPU 1ghz داره... دوربینش هم نسبت به خودش قابل قبوله...
Sony Ericsson Xperia mini - Full phone specifications
قیمت ها همه اش تغییر می کنن ولی دور و بر ۳۰۰ باید باشه قیمتش...
اگه رنج قیمتی خاصی هم مد نظرتونه بگین...

آقا هیچ وقت ایکسپریا نگیر
من خودم یه استودیو دارم
ولی با اکسپریا مینی اصلا صداش در نمیاد
کلا فکر نکن هر گوشی پورت 3.5 میلیمتری داشت میتونی استفاد کنی
خصوصا با Beats

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
یه دونه از این چینیا داشتم وقتی روشن میکردم مثل یه ضبط ازش صدا در میومو .

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
آقا هیچ وقت ایکسپریا نگیر
من خودم یه استودیو دارم
ولی با اکسپریا مینی اصلا صداش در نمیاد
کلا فکر نکن هر گوشی پورت 3.5 میلیمتری داشت میتونی استفاد کنی
خصوصا با Beats

شما بیتز رو از کجا خریدین ؟ اگه ایران ٫ به فیک بودنش شک نکنین :)

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
شما بیتز رو از کجا خریدین ؟ اگه ایران ٫ به فیک بودنش شک نکنین :)

من ازدبی خریدم
ولی تو ایران هم تکو توک پیدا میشه ولی نگردی بهتره :)
ولی من یه پرو اورده بودم از اینجا یه استودیو خریدم از همین های کپی ها ولی درجه یکش واقعا عالیه
الان من نزدیک 1 ساله دارم استفاده میکنم آخ نگفته
اگه آشنا داشته باشی که واقعا های کپی بده بهت به قیمتش ارزش داره
صداش هیچ فرقی هم با اورجینال نداره

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
دوست عزیز من میتونم بهتون samsung i9100 را پیشنهاد کنم که کیفیت صداش بسیار عالیه به خصوص در هدفون کوشیش هم عالیه بهترین و قدرتمندترین گوشیه

فقط اندازش برا شما که میگید کوچک باشه بزرگه ولی وزنش کمه و شیک و زیبا البته قیمتشم الان 1000000 تومنه

انتخاب با خودته

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
من ازدبی خریدم
ولی تو ایران هم تکو توک پیدا میشه ولی نگردی بهتره :)
ولی من یه پرو اورده بودم از اینجا یه استودیو خریدم از همین های کپی ها ولی درجه یکش واقعا عالیه
الان من نزدیک 1 ساله دارم استفاده میکنم آخ نگفته
اگه آشنا داشته باشی که واقعا های کپی بده بهت به قیمتش ارزش داره
صداش هیچ فرقی هم با اورجینال نداره

بستگی داره چه استفاده ای ازش بشه...
ولی به طور کلی ٫ های کپی ها ماکسیمم ۲-۳ ماه کار می کنن بعد به خش خش و اینا می افتند... البته من نداشتم ٫ شنیده ام...
تو ایران هم کلا همه های کپی اند ! چه اپل سنتر ٫ چه مغازه های پایتخت ٫ چه هرجای دیگه ٫ من هر جایی که بگی همه رو رفتم... :eek:
فرق صداشون وقتی که معلوم میشه که گیتار الکتریک رو مستقیم بزنی بهش ٫ یا یه آهنگی که یه Female vocalis تحریر انجام میده رو بذاری ٫ صداش رو زیاد کنی ببینی آیا گوش رو آزار میده یا خیر...
یا تست های این چنینی...

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
دوست عزیز من میتونم بهتون samsung i9100 را پیشنهاد کنم که کیفیت صداش بسیار عالیه به خصوص در هدفون کوشیش هم عالیه بهترین و قدرتمندترین گوشیه

فقط اندازش برا شما که میگید کوچک باشه بزرگه ولی وزنش کمه و شیک و زیبا البته قیمتشم الان 1000000 تومنه

انتخاب با خودته

جسارت نباشه ولی واقعا شا فکر میکنی i9100 با 1 میلیون تومن قیمت بهترین و قدرتمند ترین گوشیه ؟!!! حتی در کیفیت پخش موسیقی ؟!!!
شما کیفیت پخش موسیقی گلکسی رو با آیپاد هم نمیتونید مقایسه کنید چه برسه به آیفون
این تفاوت فقط با هدفون های کوچیک خودشون مشخص نمیشه
فقط وقتی خودشو نشون میده که اونو به یه هدفون حرفه ای وصل کنید بعد میبینید که چه تفاوت پخشی دارند

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوست عزیز با توجه به تستی که از نوکيا X2-05 داشتم این گوشی رو پیشنهاد میدم
موفق باشید

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
آقا ممنون از راهنمایی همه دوستان ، امروز رفتم یک سامسونگ Champ 3303 گرفتم. خدا رو شکر همون چیزی بود که میخواستم ، هم خیلی سبک و کوچک و هم از نظر صدای گوشی خوب بود. ضمن اینکه صفحه لمسیشم قابل قبوله:
Samsung C3300K Champ - Full phone specifications

در رابطه با Beats دقیقا همین بلا تو دبی سر من اومد. من از جامبو به قیمت 800 درهم گرفتم بعد رفتم سمت خلیج سنتر همین طوری داشتم چرخ میزدم که چشمم به جمال beats روشن شد با قیمت 150 درهم. دقیقا مثل همونی که گرفته بودم. خلاصه بعد از اینکه از چندجا سوال کردم متوجه شدم که اینا فیک هستش وگرنه حتما سکته رو زده بودم :دی

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121

انتخاب با خودته

جدی چی باعث شد فکر کنین یه دفعه ۸۵۰تومن به بودجه شون اضافه می کنن و قید کوچیک بودن رو هم می زنن ٫ که این پست رو زدی‌ ؟ :دی

آقا ممنون از راهنمایی همه دوستان ، امروز رفتم یک سامسونگ Champ 3303 گرفتم. خدا رو شکر همون چیزی بود که میخواستم ، هم خیلی سبک و کوچک و هم از نظر صدای گوشی خوب بود. ضمن اینکه صفحه لمسیشم قابل قبوله:
Samsung C3300K Champ - Full phone specifications

در رابطه با Beats دقیقا همین بلا تو دبی سر من اومد. من از جامبو به قیمت 800 درهم گرفتم بعد رفتم سمت خلیج سنتر همین طوری داشتم چرخ میزدم که چشمم به جمال beats روشن شد با قیمت 150 درهم. دقیقا مثل همونی که گرفته بودم. خلاصه بعد از اینکه از چندجا سوال کردم متوجه شدم که اینا فیک هستش وگرنه حتما سکته رو زده بودم :دی

مبارک باشه :happy:

بالا