hessam.0111
Registered User
باسلام
همونطورکه از عنوان مشخصه میخوام یه گوشی لمسی بگیرم که خواسته های منو برآورده کنه
اول از همه اینکه لمسی باشه (صفحه کامل لمسی)
دوم اینکه دوربین خوبی داشته باشه (کیفیت عکسش عالی باشه) این مورد برام خیلی مهمه
با sms فارسی هیچگونه مشکلی نداشته باشه
ترجیحا سیستمش اندروید باشه
وایرلس داشته باشه / نداشت هم مهم نیست
قیمت حداکثر تا 600تومن باشه (حالا موردی بود که ارزش کمی بیشتر پول دادن رو داشت حتما بگید)
مارکش مهم نیست
لطفا چند تا گوشی با ذکر مارک و مدل و قیمت روز بهم پیشنهاد بدید تا ظاهرشو ببینم (کمی هم درمورد مشخصاتش توضیح بدید)
خیلی خیلی نیازمند یاری دوستان هستم / لطفا مشاوره بدید
-------------------------------------------
راستی یه گوشی دارم سونی اریکسون مدل K970 بسیار تمیییییییییییییییییز (درحد) - برا خواهرمه
اینم قیمت روزشو بگید ممنون میشم (کارکرده-درحد-بدون هیچگونه خط و خش-حتی رو شیشه اش هم کاور داره اصلا هیچ جاش خط و خش نداره- تمیز ترین در ایران!!!)
همونطورکه از عنوان مشخصه میخوام یه گوشی لمسی بگیرم که خواسته های منو برآورده کنه
اول از همه اینکه لمسی باشه (صفحه کامل لمسی)
دوم اینکه دوربین خوبی داشته باشه (کیفیت عکسش عالی باشه) این مورد برام خیلی مهمه
با sms فارسی هیچگونه مشکلی نداشته باشه
ترجیحا سیستمش اندروید باشه
وایرلس داشته باشه / نداشت هم مهم نیست
قیمت حداکثر تا 600تومن باشه (حالا موردی بود که ارزش کمی بیشتر پول دادن رو داشت حتما بگید)
مارکش مهم نیست
لطفا چند تا گوشی با ذکر مارک و مدل و قیمت روز بهم پیشنهاد بدید تا ظاهرشو ببینم (کمی هم درمورد مشخصاتش توضیح بدید)
خیلی خیلی نیازمند یاری دوستان هستم / لطفا مشاوره بدید
-------------------------------------------
راستی یه گوشی دارم سونی اریکسون مدل K970 بسیار تمیییییییییییییییییز (درحد) - برا خواهرمه
اینم قیمت روزشو بگید ممنون میشم (کارکرده-درحد-بدون هیچگونه خط و خش-حتی رو شیشه اش هم کاور داره اصلا هیچ جاش خط و خش نداره- تمیز ترین در ایران!!!)