• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی مناسب من

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
مشاوره خوب واسه خزید گوشی می خوام
گوشی های الانم:

Nokia N95 گوشی اصلیمه و از همه نظر امکاناتش منو راضی می کنه غیر از باطری و نداشتن کیبرد
K1000 chini 2 simcarte به خاطر شرایط کاری دو سیم کارت کاری دارم که باید توی این باشه و TV هم داره که بعضی وقتا خوبه
Imate Jamin برای وینموش گرفتم و میشه گفت الان 6 ماه هست که خاموشه!
Nokia 5310 که بیشتر به خاطره کوچیک بودن و Mp3pleyersh گرفته بودم واسه ski

البته دوتای آخرو می خوام بفروشم، آگهی هم کردم حتی اگر بخوام گوشی جدید بگیرم N95 هم باید بره

کلا نظر خودم رو این گوشی هاست.
یکی از دوستان می خواد برام Omnia HD بخرن به عنوان کادو ( کادو بودنشو در نظر نگیرین)
دو عیب داره البته در کنار خیلی مزیت :نداشتن کیبرد - نداشتن دگمه های مخصوص موزیک

5730 هم دو تا عیب داره صفحه نسبتا کوچیک حتی از N95 هم کوچیکتره - دوربین 3.2( نگرانم در حد N73 عکس بگیره که جالب نبود کیفیتش) - ظاهر نسبتا معمولی البته رنگ قرمزش منو جذب کرد

N86 هم نظرمو گرفته چون من از حالت double slide N95 و کاراییش خیلی خوشم میاد و عادتم کردم بهش اونم همینجوریه - ایرادش در ظاهر زشتش_ کوچیک بودن دگمه های جلوی گوشی و نبودن کی برد

من کارکرد های زیر به طور متوسط روزانه در گوشی دارم:
1. تعداد 3 عکس
2. 1 ساعت موزیک
3. 1 ساعت سرف و چت با گوشی ( اینترنت وافای تو شرکت و منزل هست)
4. 2 ساعت تاک

همه موارد بالارم لازم دارم با کیفیت خوب، یعنی مثلا مورد یک که دوربین چون خوشم نمیاد چند تا دستگاه داشته باشم دوربین دیجیتال ندارم و کل عکس های لازم مثل سفر عکس از مدارک .. رو با گوشی میگیرم
یا مورد دو موزیک و فایل صوتی زیاد گوش میدم حتی وصلش می کنم به ضبظ ماشین معمولا یا تو اسکی( دگمخه موزیک تو اسکی لازم میشه)

یا مورد 3 واقعا شبا تو تخت خیلی حال میده تا خوابت ببره یا وقتی بیکاری تو خونه و حوصله باز کردن لپ تاپو نداری...
سیستم عامل وینمو خیلی خوشم نمیاد اما جاوا هم نمی خوام که نشه کار خاصی کرد، بیشتر نظرم رو سیمبینه، سرعت گوشی هم برام مهمه( مثلا همین دیروز که با Nimbuzz که می دونین به تازگی توانایی ویدئو کال اسکایپ گذاشته !!! خواستم با N95 کانکت شم ری استارت شده که فکر کنم به خاطر رم یا cpu بود...
گوشی نمی خوام خیلی بزرگ باشه، N97 گویا خیلی خوب از آب درنیومده البته اونم موزیک کی نداره
نظرتون چیه؟

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام مازیار جان

والا این گزینه با نداشتن 3.5 mm audio jack کلا حذف شد، البته کی برد و دگمه موزیک هم نداره، با این حال گوشی خیلی خوبیه فقط مناسبه من نیست، می دونم دوربینش فوق العادست، البته از نظر ظاهری من نمی پسندمش، از کارخونه SE Xperia 2 رو ترجیح میدم که هنوز نیومده و حداقل باید چند ماه صبر کرد که قیمتش بیاد زیر 600
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x2-2926.php

بیشتر دنبال گوشی هستم که گزینه هایی که می خوامو داشته باشه، خیلی ها می گن omina hd عالیه و با وجود داشتن صفحه بزرگ می تونه نداشتن کیبرد فیزیکی رو جبران کنه، نظرت چیه؟

Last edited:

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
قربونت...//

w995 هم خوبه ها...برات مناسبه

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
Nokia E72

غیر از باطری و نداشتن کیبرد

داره

نداشتن کیبرد

داره

5 مگاپیکسل با فلش و AF

1. تعداد 3 عکس
2. 1 ساعت موزیک
3. 1 ساعت سرف و چت با گوشی ( اینترنت وافای تو شرکت و منزل هست)
4. 2 ساعت تاک

تاک تایم 12 ساعت (روی کاغذ البته)

نداشتن 3.5 mm audio jack

داره

بیشتر نظرم رو سیمبینه

سیمبین هست

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
E72 رو چک کردم قبلا، مشکل صفحه کوچیک نبودن دگمه موزیک رو داره، چون سری بیزنس هست کیفیت صداش خوب نیست، N86 بهتره ازش

به نظرتون برای omnia pro صبر کنم؟

آخه چی میشد رو omina hd کیبرد می زاشتن؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما به نظر من با توجه به خواسته هاتون یا N86 بگیر یا W995 هردو هم خیلی خوب هستن...و همه چی هم دارن...فقط w سیمبین نیست...

هر دو دکمه های مخصوص موسیقی دارن..هردو جک 3.5 میلی متری دارن..دوربین هردو خوب هست...صفجه هاشون بزرگ و خوبه...هر دو wifi دارن....

کلا هردو مناسب هستن...

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
نظرتون راجب i8510 چیه؟

ضعفی داره؟

به نظر همون N95 8 گیگ میاد با دوربین بهتر...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره یه ضعف بد داره اونم باتری اش هست...من هرکی رو دیدم داشته از باتری اش مینالیده...کلا مشکل باتری رو 90 درصدشون دارن...

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
با کلی ریویو خوندن و تحقیق و ... به 3 تا انتخاب زیر رسیدم:
omina hd samsusng
N86 nokia
Innov8 i8510 samsung

کسی ضعفی تو اینا دیده؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بین اینا من همون N86 رو بهتر میدونم...اون امنیا HD خوبه ولی خیلی بزرگه...از نزدیک بگیری دستت متوجه میشی...کلا تو جیب ادم باهاش راحت نیست!

8510 هم گوشی خوبیه...منتها مشکل باتری داره....

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
یه 3 روزی هست دارم تحقیق می کنم راجبه موبایل یه فکری برای گوشی های که کیبرد فیزیکی افقی از نوع کشوی مثل N900 دارن به فکرم خطور کرد، به نظرتون جالب نمی شد اگر dual slide می کردن یعنی از اینوز کیبرد و از اور مثلا موزیک کی می زاشتن ...

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
یک سوالی که کسی می تونه بهش جواب بده که دو تا گوشی رو داشته باشه، چون سیستم عامل ها یکین، کسی می تونه امتحان کنه ببینه هندزفری 2 تیکه نوکیا 5800 با omnia hd هماهنگه یا نه؟ میشه باهاش عقب جلو کرد موزیکو؟

چند مدل که قابلیت تعویض موزیک رو داسته باشه و بشه بهش گوشی خودمو وصل کنم ( jack 3.5 داشته باشه ) معرفی می کنی

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
بین دو تا هندزفری SE ds 220 و Jabra BT3030 کدوم کیفیت صدای بهتری دارند؟

بالا