• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی ویندوزی / Windows Phone 8

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
با سلام خدمت استاید محترم ...
امیدوارم هرجا که هستید حالتون خوب و خوش باشه
خمت دوستان عارضم که یه چند وقتی هست به سرم زده یه گوشی تهیه کنم که به همین منظور اومدم مزاحم استاید محترم سایت شم تا بنده رو کمی راهنمایی کنند.

من تجربه کار با اندروید و ویندوز فون رو نداشتم و از اول Apple ios داشتم که از نسخه 3.1.3 و تا 6.1.3 رو داشته ام و راضی هم بودم الان هم دلم هنوز پیش ios هست اما خب متاسفانه بودجه اونقدری نیست که بتونم هزینه کنم و آیفون بخرم ... طبق تحقیقات و باز تجربه کمی کار به این نتیجه رسیدم که ویندوز سیستم عامل خیلی خوبی هست و از خیلی جهات از اندروید سر هست ... راستش هم بنده به چند دیلی نمی تونم با اندروید ارتباط برقرا کنم . کلا باب میلم نیست.

در حال حاضر بنده حدوداً 500 - 550 بودجه دارم و با این قیمت قصد تهیه یه گوشی مناسب که یه 3-4سالی ساپورت شه رو نیاز دارم.

پارامتر ها :
1- از نظر آپدیت ساپورت شه
2- سخت افزار قوی داشته باشه (رم 1 و سی پی یو 2 هسته ی)
3- کیفیت صفحه نمایش خیلی خوب باشه (S-Lcd2 و ترجیحاً AMOLed)
4- بازی سنگین و فیلم 1080 رو اجرا کنه
5- کلا یه چیز کارکشته و خوب میخوام :دی

خودم با یه سرچ این 2تا رو مناسب دونسته ام HTC 8x و Nokia Lumia 825 که باز ممنون میشم دوستان این 2 مدل و همچنین مدل های دیگه پیشنهاد بدن.

ارادتــــــــــــــ

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
به نظر من:
اندروید نه تنها از ویندوز فون بهتره که از ios هم بهتره.
این خوبه
http://www.mobile.ir/phones/specifications-37057-sony-xperia-l.aspx
سلام

والله من کلا از اندروید خوشم نمیآد و نمی تونم زیاد باهاش ارتباط برقرا کنم ...

البته به نظر من اندروید قابل قیاس با ios نیست - ios در جایگاه خاصی حداقل برای امثال من قرار داره ....

8x باهاش کار کرده ام خوشم اومد اما ظاهرا میگن نوکیا خیلی بهتر کار کرده ... نظر دوستان در مورد 820 چیه ؟

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
نظر من رو 920 هست

خیلی عالیه ! هیچ جوره لنگت نمیزاره

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به نظر من:
در بین ویندوز فون ها از خوب به بد
1-
لومیا 820
2-
لومیا 525

دومی هنوز جا داره برای کاهش قیمت.

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
خمت دوستان عارضم که یه چند وقتی هست به سرم زده یه گوشی تهیه کنم که به همین منظور اومدم مزاحم استاید محترم سایت شم تا بنده رو کمی راهنمایی کنند.

من تجربه کار با اندروید و ویندوز فون رو نداشتم و از اول Apple ios داشتم که از نسخه 3.1.3 و تا 6.1.3 رو داشته ام و راضی هم بودم الان هم دلم هنوز پیش ios هست اما خب متاسفانه بودجه اونقدری نیست که بتونم هزینه کنم و آیفون بخرم ... طبق تحقیقات و باز تجربه کمی کار به این نتیجه رسیدم که ویندوز سیستم عامل خیلی خوبی هست و از خیلی جهات از اندروید سر هست ... راستش هم بنده به چند دیلی نمی تونم با اندروید ارتباط برقرا کنم . کلا باب میلم نیست.

در حال حاضر بنده حدوداً 500 - 550 بودجه دارم و با این قیمت قصد تهیه یه گوشی مناسب که یه 3-4سالی ساپورت شه رو نیاز دارم.

پارامتر ها :

خودم با یه سرچ این 2تا رو مناسب دونسته ام HTC 8x و Nokia Lumia 825 که باز ممنون میشم دوستان این 2 مدل و همچنین مدل های دیگه پیشنهاد بدن.

ارادتــــــــــــــ
دوست عزیز سلام
به شما تبریک میگم بخاطر دیدگاهتون نسبت به سیستم عامل ها :) دقیقا تجربه منم همین رو میگه

متاسفانه خدمت شما باید عرض کنم که نسبت به قیمتتون به هیچ کدوم از پارامترهاتون و انتظاری که از ساپورت سیستم عامل دارید نمیرسید.
شاید شاید ساپرت سیستم عامل در 525 در آینده رخ بده.که اونم نمیشه صد در صد گفت الان.
ولی فعلا با این قیمتها همون 525 بهتر هست تهیه کنید.اگر هم کمی صبر کنید قیمتش پایین تر بیاد در بازار که چه بهتر.
گوشی 8x خوبه.ولی نقطه ضعفش ساپورت ضعیف از طرف شرکتشه.در مقایسه با نوکیا
نوکیا کیفیت ساخت گوشیاش بهتره.توی دوربینش که دیگه یقین داشته باشید واقعا ثابت شده هست.
و اما
انتظارات شما مدل لومیا 925 هیت که الان توی بازار هست و اینجا رو بخونید هم بد نیست.ولی قیمتش ...
لومیا 820 که خودم دارم و واقعا راضیم.
اگر رم 1 گیگ رو در نظر نگیریم. لومیا 620 گوشیه خوبیه و به پول شما هم میخوره. 3.8 اینچ هم هست.دوربین دوم و NFC داره .البته nfc فعلا کارایی نداره.

alialavia11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

پارامتر ها :

ارادتــــــــــــــ

سلام دوستان
یه سری به این فروشگاه بزنین علاوه بر اینکه قیمت عالیه امکان جستجوی پیشرفته هم داره .
http://www.irangushi.com
ایران گوشی

بالا