• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی و محصولات اپل

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان به نظرتون به صرفه هست یک گوشی اپل بخرم که مثلا ال سی دیش باید عوض بشه!؟آیا این مشکل بعدا مشکلات جدیدی پیش نمیاره!؟
اصلا میارزه گوشی های اینطوری خرید؟!
از محصولات اپل که قیمت کم و ios7 داشته باشند چی معرفی میکنید؟!

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
سعی کن همچین چیزی نخری.جنس سالم بخر.
آیفون 4 و 4 اس ios7 دارن.4 پیشنهاد نمیکنم 4 اس بهتره.
در کل 5 اس خریدن بهتره تا با 600 تومن کمتر 4 اس بخری.دیگه 4 و 4 اس یکم قدیمی شدن.البته به کاری میخوای باهاشون بکنی هم ربط داره.
واسه بازی های سنگین جدید توصیه نمیشه ولی برای برنامه ها و بازی های گرافیکی 2014 به قبل و موسیقی هنوزم 4 اس توانا هست.

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
منم با نظر pavilion موافقم
به نظرم فقط خرید آیفون 6 به صرفست البته قیمت بالایی داره اما مثل طلاست تو دست آدم که قیمت از دست نمیده

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
من فقط واسه کار با سیستم عامل و موسیقی می خام!در کل اگر چیز اینطوری مثلا 5 با قیمت 300 بود و تنها مشکلش صفحه بود چی؟!بنظرت بخرم!؟یه ال سی دی نهایتش 100 تومنه!

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
قیمت رو پخ کنید!به همراه جزئیات

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
من فقط واسه کار با سیستم عامل و موسیقی می خام!در کل اگر چیز اینطوری مثلا 5 با قیمت 300 بود و تنها مشکلش صفحه بود چی؟!بنظرت بخرم!؟یه ال سی دی نهایتش 100 تومنه!
در مورد تعمیرات که خبری ندارم قیمت قطعات در چه وضعیه
اما خرید گوشی که تعمیر نیاز داره مشکل ساز میشه
خودم به شخصه گوشی که مشکل داره نمیخرم بخوام 50 تومن اضافه بدم اما زیر بار دردسر تعمیر و ینکه گوشی تعمیری میشه و موقع فروش 1000 تا عیب و ایراد میزارن سرش دردسره

بالا