King_Turbo
Registered User
سلام به همه ی دوستان من میخوام یه گوشی بخرم...بین 5800 و vivaz شک دارم
از یه طرف میخوام vivaz بگیرم میبینم کیفت صدا اصلا نداره اما خوب کیفیت فیلم برداری و عکس برداری توپی داره
از یه طرف بیش تر دلم می خواد 5800 بخرم بعضی ها می گن بعد از یه مدت گاهی اوقات LCD خط خطی میشه و این حرفا اما خوب کیفیت صدای توپی داره....نوکیا هستش و این خودش کلی میرزه.....
کدومو بگیرم؟ (زیاد کیفیت دوربین مهم نیست چون خودم یه دوربین دیجیتال دارم.......راستی فیلم برداری vivaz بهتره یا 5800 ؟)
کلا می خوام بدونم کسایی که 5800 دارن LCD مشکل نداره؟....شما فرض کنین من می خوام یه مموری کارت 16 گیگ بگیرم و از این 16 گیگ کمه کم 14-15 تاشو پر کنم.......5800 هنگ نمی کنه؟ Vivaz چی؟
برای اینترنت چی؟ 5800 جواب میده؟
راستی صفحه ی لمسی 5800 چه جوری؟ خوب کار می کنه؟
هنگ که نداره 5800 ؟
مرسی ممنون
راستی یادم رفت که بگم اگه غیر از این دوتا گوشی، گوشی دیگه تا رنج 270-280 تومن سراغ دارین بگین فقط این مشخصاتو داشته باشه:
GPS
Wi-Fi
3G
صفحه ی لمسی
کیفیت صدای خوب...نه مثله Vivaz
هنگ نکنه
سیستم عامل داشته باشه
راستی یه سوال جدی از این ها.....اگه نرخ دوربین بیشتر باشه بهتره یا کمتر باشه؟
مثلا 30 فریم در ثانیه بهتره یا 24 فریم در ثانیه
لطفا تاپیکو منتقل نکنید جواب نمی دن اونجا میخوام به زودی برم بخرم
مرسی
از یه طرف میخوام vivaz بگیرم میبینم کیفت صدا اصلا نداره اما خوب کیفیت فیلم برداری و عکس برداری توپی داره
از یه طرف بیش تر دلم می خواد 5800 بخرم بعضی ها می گن بعد از یه مدت گاهی اوقات LCD خط خطی میشه و این حرفا اما خوب کیفیت صدای توپی داره....نوکیا هستش و این خودش کلی میرزه.....
کدومو بگیرم؟ (زیاد کیفیت دوربین مهم نیست چون خودم یه دوربین دیجیتال دارم.......راستی فیلم برداری vivaz بهتره یا 5800 ؟)
کلا می خوام بدونم کسایی که 5800 دارن LCD مشکل نداره؟....شما فرض کنین من می خوام یه مموری کارت 16 گیگ بگیرم و از این 16 گیگ کمه کم 14-15 تاشو پر کنم.......5800 هنگ نمی کنه؟ Vivaz چی؟
برای اینترنت چی؟ 5800 جواب میده؟
راستی صفحه ی لمسی 5800 چه جوری؟ خوب کار می کنه؟
هنگ که نداره 5800 ؟
مرسی ممنون
راستی یادم رفت که بگم اگه غیر از این دوتا گوشی، گوشی دیگه تا رنج 270-280 تومن سراغ دارین بگین فقط این مشخصاتو داشته باشه:
GPS
Wi-Fi
3G
صفحه ی لمسی
کیفیت صدای خوب...نه مثله Vivaz
هنگ نکنه
سیستم عامل داشته باشه
راستی یه سوال جدی از این ها.....اگه نرخ دوربین بیشتر باشه بهتره یا کمتر باشه؟
مثلا 30 فریم در ثانیه بهتره یا 24 فریم در ثانیه
لطفا تاپیکو منتقل نکنید جواب نمی دن اونجا میخوام به زودی برم بخرم
مرسی
Last edited: