• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی: 5800 یا vivaz

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه ی دوستان من میخوام یه گوشی بخرم...بین 5800 و vivaz شک دارم

از یه طرف میخوام vivaz بگیرم میبینم کیفت صدا اصلا نداره اما خوب کیفیت فیلم برداری و عکس برداری توپی داره

از یه طرف بیش تر دلم می خواد 5800 بخرم بعضی ها می گن بعد از یه مدت گاهی اوقات LCD خط خطی میشه و این حرفا اما خوب کیفیت صدای توپی داره....نوکیا هستش و این خودش کلی میرزه.....

کدومو بگیرم؟ (زیاد کیفیت دوربین مهم نیست چون خودم یه دوربین دیجیتال دارم.......راستی فیلم برداری vivaz بهتره یا 5800 ؟)

کلا می خوام بدونم کسایی که 5800 دارن LCD مشکل نداره؟....شما فرض کنین من می خوام یه مموری کارت 16 گیگ بگیرم و از این 16 گیگ کمه کم 14-15 تاشو پر کنم.......5800 هنگ نمی کنه؟ Vivaz چی؟

برای اینترنت چی؟ 5800 جواب میده؟

راستی صفحه ی لمسی 5800 چه جوری؟ خوب کار می کنه؟

هنگ که نداره 5800 ؟

مرسی ممنون

راستی یادم رفت که بگم اگه غیر از این دوتا گوشی، گوشی دیگه تا رنج 270-280 تومن سراغ دارین بگین فقط این مشخصاتو داشته باشه:
GPS
Wi-Fi
3G
صفحه ی لمسی
کیفیت صدای خوب...نه مثله Vivaz
هنگ نکنه
سیستم عامل داشته باشه

راستی یه سوال جدی از این ها.....اگه نرخ دوربین بیشتر باشه بهتره یا کمتر باشه؟

مثلا 30 فریم در ثانیه بهتره یا 24 فریم در ثانیه

لطفا تاپیکو منتقل نکنید جواب نمی دن اونجا میخوام به زودی برم بخرم

مرسی

Last edited:

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان راستی میگن بعد از یه مدت 5800 LCD خط خطی میشه....من بیش تر میخوام 5800 بگیرم.....به جز دوربینش دیگه چیزی که از Vivaz کم نداره....اول میخواستم ویواز بگیرم اما گوشی دوستم ویوازه..اونه دیدم که کیفیت صداش افتضاح بود........بعدش از ویواز گرفتن منصرف شدم

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان یکی لطفا یه چیزی بگه خوب.......راستی این 5800 اسپیکر جدا هم داره دیگه مثله مدلای دیگش.....؟؟؟؟

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
یکی یه کمک بکنه دیگه.......اونقت میگن نرو انجمن های تخصصی موبایل همین جا بهتره...

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
شما فرض کنین من می خوام یه مموری کارت 16 گیگ بگیرم و از این 16 گیگ کمه کم 14-15 تاشو پر کنم.......5800 هنگ نمی کنه؟ Vivaz چی؟

نه، وقتی زده تا 16 گیگ رو ساپورت میکنه دیگه هنگ برای چی !:D

راستی یه سوال جدی از این ها.....اگه نرخ دوربین بیشتر باشه بهتره یا کمتر باشه؟

مثلا 30 فریم در ثانیه بهتره یا 24 فریم در ثانیه

30

راستی یادم رفت که بگم اگه غیر از این دوتا گوشی، گوشی دیگه تا رنج 270-280 تومن سراغ دارین بگین فقط این مشخصاتو داشته باشه:
GPS
Wi-Fi
3G
صفحه ی لمسی
کیفیت صدای خوب...نه مثله Vivaz
هنگ نکنه
سیستم عامل داشته باشه

5800 یه کم قدیمی شده، فکر کنم مدلش 2008 باشه! :دی

بعلاوه اینکه Symbian دیگه جواب نمیده، الان باید به فکر Android باشی !

بنظرم S5830 میتونه ی گزینه ی مناسبی باشه ... همه ی امکاناتی که شما میخواین رو داره... فقط 40-50 تومن بیشتر باید هزینه کنید ... حول و حوش 320 یا 30 باید باشه، دقیقا نمی دونم !

صفحه نمایشش از هر دوی اونا بزرگتره... جدیدم هست !

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
5800 یه کم قدیمی شده، فکر کنم مدلش 2008 باشه! :دی

بعلاوه اینکه Symbian دیگه جواب نمیده، الان باید به فکر Android باشی !

قدیمی شدن که زیاد مشکل نداره فقط اینکه می گی سیمبین دیگه جواب نمی ده یعنی شده مثله PS2 که مثلا خیلی کم بازی میاد براش یا اصلا بازی نمیاد براش؟ اینم دیگه براش برنامه نمیاد؟

N'ash

Registered User
لایک‌ها
18
قدیمی شدن که زیاد مشکل نداره فقط اینکه می گی سیمبین دیگه جواب نمی ده یعنی شده مثله PS2 که مثلا خیلی کم بازی میاد براش یا اصلا بازی نمیاد براش؟ اینم دیگه براش برنامه نمیاد؟
الان Symbian^3 اومده که روی N8 - C7 - C6-01 - E7 و ... هست و برنامه ها و بازی ها بیشتر واسه اینا میان
به اضافه اینکه نوکیا رسماً اعلام کرده که تا چند سال دیگه کلاً از سیمبین به WindowsPhone7 کوچ می کنه

به نظر من اندروید بگیر Galaxy Gio S5660 و HTC Wildfire گزینه های خوبین

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

منظور از قدیمی شدن محیط سیستم عامله وگرنه نرم افزار براش زیاد هست.....این روزا دیگه با وجود اندروید کسی سراغ ویندوز فون 7 نمیره چه برسه سیمبین!!!!!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوست عزیز سیمین دیگه حرفی برا گفتن نداره بین گوشی های آندرویدی

شما بهترین گزینه خریدتون گلکسی جیو هست
اگر قیمت پایینتر بخواین ایکس 8 سونی اریکسون
یه حرف کلی هم بگم خدمتتون:
هیچوقت از دوربین یه گوشی موبایل انتظار فیلمبرداری یا عکاسی خوب نداشته باشید

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
دوست من ویواز از همه نظر پیشنهاد میشه .

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
بابا همش دروغه.
برنامه براش میاد اونم روزانه. لطفا یه سر به سایت موبایلستان بزن تا متوجه بشی. ویواز هم پیشنهاد میشه.

بالا