• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی iPhone 4s یا samsung galaxy s3 ؟؟؟؟؟؟

mohammadx1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بین دو گوشی
'iPhone 4s' یا 'samsung galaxy s3' کدوم بهتره؟؟
:rolleyes:
کسایی که با هر دوتاشون کار کردم نظر بدن لطفا… لطفا از روی تعصب پیشنهاد ندین…!!!
:questionm :thumbsup:

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
دوست عزيز آيفون 4 اس كه الان بايد در بازار 2/100 برايش هزينه كنيد احتمال اينكه Repack باشد زياد هست و به طور كلي با اين رنج قيمتي و اين احتمال پيشنهاد نميشود اگر بحث ايفون داريد حتما آيفون 5 برداريد يا اگر مي خواهيد تجربه ios داشته باشيد مي توانيد يك گوشي معمولي و يك آيپد ميني برداريد
نهايتا گالكسي اس 3 رنج قيمتي متفاوت،‌سيستم عامل متفاوات و ابعاد و پروسسور متفاوتي از ايفون 4 اس دارد قياس كردنشون بدون داشتن هيچ اطلاعاتي از نياز شما دشوار هست.

arash-behboodi

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز قیاس این 2 تا یکم اشتباه هستش الان
چون 4اس یجورایی دیگه قدیمی محسوب میشه و از لحاظ سخت افزار از اس3 خوب ضعیفتر هستش
به نظر من شما که میخوای انقدر هزینه کنی سقف هزینت رو یکوچولو خیلی کم ببر بالاتر و نوت 2 بخر چون گوشی بروز تر و اینده دار تری هستش...

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
راحتي و لذت اي او اس كلاس كاري و بورس بازار ايفون
قدرت بيشتر تكنولوژي بالاتر صفحه با كيفيت تر و... اس ٣

ولي به شخصه ٢ جي رو هم به اندروييد ترجيح ميدم

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود بر شما ، دوست من انتظاراتتون از گوشی چی هست؟ اجرای بازیهای به بهترین شکل؟ دوربین ؟ صفحه نمایش؟ فیلم دیدن؟ ...

mohammadx1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزيز آيفون 4 اس كه الان بايد در بازار 2/100 برايش هزينه كنيد احتمال اينكه Repack باشد زياد هست و به طور كلي با اين رنج قيمتي و اين احتمال پيشنهاد نميشود اگر بحث ايفون داريد حتما آيفون 5 برداريد يا اگر مي خواهيد تجربه ios داشته باشيد مي توانيد يك گوشي معمولي و يك آيپد ميني برداريد
نهايتا گالكسي اس 3 رنج قيمتي متفاوت،‌سيستم عامل متفاوات و ابعاد و پروسسور متفاوتي از ايفون 4 اس دارد قياس كردنشون بدون داشتن هيچ اطلاعاتي از نياز شما دشوار هست.

خواستم بدونم ارزش داره ۶۰۰ اضافه هزینه کنم برا آیفون ....بازم ممنون

mohammadx1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز قیاس این 2 تا یکم اشتباه هستش الان
چون 4اس یجورایی دیگه قدیمی محسوب میشه و از لحاظ سخت افزار از اس3 خوب ضعیفتر هستش
به نظر من شما که میخوای انقدر هزینه کنی سقف هزینت رو یکوچولو خیلی کم ببر بالاتر و نوت 2 بخر چون گوشی بروز تر و اینده دار تری هستش...

شما درست میفرمایین ولی ۵.۵ اینچ برام بزرگتره.... ممنون

mohammadx1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راحتي و لذت اي او اس كلاس كاري و بورس بازار ايفون
قدرت بيشتر تكنولوژي بالاتر صفحه با كيفيت تر و... اس ٣

ولي به شخصه ٢ جي رو هم به اندروييد ترجيح ميدم

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

با این حساب شما میگین آیقون ۴اس؟

mohammadx1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود بر شما ، دوست من انتظاراتتون از گوشی چی هست؟ اجرای بازیهای به بهترین شکل؟ دوربین ؟ صفحه نمایش؟ فیلم دیدن؟ ...

انتظار خاصی تدارم فقط دوربین و صفحه نمایش برام کافیه.....

Last edited:

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
انتظار خاصی تدارم فقط دوربین و صفحه نمایش برام کافیه.....

خوب پس فکر میکنم galaxy s3 براتون انتخواب بهتری باشه ، ارزونتره ، صفحه نمایش بهتری داره ، و دوربینش عالیه (دوربین 4s هم الیته خیلی خوبه)

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
الان یک سوال من دارم صفحه نمایش اس 3 از صفحه رتینای آیفون 4 اس بهتره ؟ !!!!

من پیشنهاد میکنم آیفون بگیرید. راحتی کار با سیستم عامل آی او اس و نرم افزاراش برای شما جالب خواهد بود.
صفحه نمایش عالی
دوربینی خوب و با کیفیت
راحتی در فروش در آینده
و ...

mohammadx1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

من پیشنهاد میکنم آیفون بگیرید. راحتی کار با سیستم عامل آی او اس و نرم افزاراش برای شما جالب خواهد بود.
صفحه نمایش عالی
دوربینی خوب و با کیفیت
راحتی در فروش در آینده
و ...

ممنون از پیشنهادتون

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
دوست عزيز اصلا الان بحث تعصبي بين آيفون و سامسونگ نيست - شما 600 هم بيشتر بدي براي ايفون 4اس معلوم نيست اصليش الان گيرت بياد به طور كلي اگر يوز حرفه اي نيستيد سامسونگ رو برداريد كاربري بهتري براتون خواهد داشت.

mohammadx1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزيز اصلا الان بحث تعصبي بين آيفون و سامسونگ نيست - شما 600 هم بيشتر بدي براي ايفون 4اس معلوم نيست اصليش الان گيرت بياد به طور كلي اگر يوز حرفه اي نيستيد سامسونگ رو برداريد كاربري بهتري براتون خواهد داشت.

بیشتر جاها خوندم که جنسش خوب نیس و اگه بیوفته زمین داغون میشه شما استفاده کردین ازش؟؟؟نظرتون توو این مورد چیه؟!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
بی انصافی نیست بگیم کار با ایوس راحته با اندروید نه ?!?!
دوست گل شما دست رو بد چیزی گذاشتی , اگه میپرسیدی استقلال بهتره یا پرسپولیس شاید راحت تر و زودتر به جواب میرسیدی !
هیشکی جز خودت نمیتونی تصمیم بگیری.. اینجا وابستگی شدید گوشی ایوس به کامپیوتر رو بهش راحتی میگن !!!
هر بار واسه اپدیت و نرم افزار و اینا باید کمه کم سی تومن به یه موبایل فروشی بدی تا کارت رو انجام بده..بله به این میگن راحتی !!
هر اهنگی بخوای بریزی باید بریزی اول رو کامپیوتر و بعد وایسی تا بریزه رو گوشی ! ببین چه راحته !!
بعد اندروید به اون سختی و وحشتناکی !
خلاصه عزیزه دل.. خودت بگیر دستت ببین با کدوم حال میکنی و کدوم به دستت میاد .

MoHamMAD_jOon

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز ببین با کدوم سیستم عامل بیشتر حال میکنی برو همون بخر خلاص

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145

صفحه نمایش عالی
دوربینی خوب و با کیفیت
راحتی در فروش در آینده
و ...

دوست من ، کسی که صفحه نمایش براش مهم باشه ، قاعدتاً بزرگی ، رنگبندی و قابلیت پخش فیلمهای 1080p براش خیلی مهم خواهد بود ، نمیگم صفحه نمایش s3 از 4s بهتره ، ولی برای این منظور خیلی مناسبتر هست. بخصوص که محیط کاربری touchwiz امکان تغییر رنگبندی صفحه و همچنین اجرای فیلم در حین انجام کارهای دیگه رو به کاربر میده

mohammadx1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بی انصافی نیست بگیم کار با ایوس راحته با اندروید نه ?!?!
دوست گل شما دست رو بد چیزی گذاشتی , اگه میپرسیدی استقلال بهتره یا پرسپولیس شاید راحت تر و زودتر به جواب میرسیدی !
هیشکی جز خودت نمیتونی تصمیم بگیری.. اینجا وابستگی شدید گوشی ایوس به کامپیوتر رو بهش راحتی میگن !!!
هر بار واسه اپدیت و نرم افزار و اینا باید کمه کم سی تومن به یه موبایل فروشی بدی تا کارت رو انجام بده..بله به این میگن راحتی !!
هر اهنگی بخوای بریزی باید بریزی اول رو کامپیوتر و بعد وایسی تا بریزه رو گوشی ! ببین چه راحته !!
بعد اندروید به اون سختی و وحشتناکی !
خلاصه عزیزه دل.. خودت بگیر دستت ببین با کدوم حال میکنی و کدوم به دستت میاد .

دمت گرم :rolleyes: واغیتش تا حالا با اندروید کار نکردم کاش ایفون یکم بزرگتر بود

بالا