• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی

dvdlord

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام
من یک چند وقتی هست که تو فکره 2 تا گوشیم.n95 8gb و innov8.چند روز پیش شنیدم که n95 شده 470 تومن.بنابراین تصمیم گرفتم که اونو بگیرم.اما وقتی رفتم از یک فروشنده پرسیدم گفت که 470 تومنی هاش چینیه و اصل نیست.گفت اگه اصلشو بخوای 550 با گارانتیه.(راست می گه؟)
حالا من شک کردم که آیا اینو بگیرم یا صبر کنم تا innov8(مدل 8 گیگش) بیاد تو این حدود قیمت.از اونجایی که innov8 یک سری امکانات اضافه مثل دوربینه 8 مگاپیکسلی با امکانات پیشرفته و لنز اتوماتیک و قابلیت پخش divx رو داره ازش بیشتر خوشم میاد.حالا می خواستم نظره شما رو بدونم که آیا این امکانات ارزشه صبر کردن رو داره؟یا کی قیمت innov8 ( ترجیحا 8 گیگ) میاد حدوده 500؟
ممنون

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با سلام
من یک چند وقتی هست که تو فکره 2 تا گوشیم.n95 8gb و innov8.چند روز پیش شنیدم که n95 شده 470 تومن.بنابراین تصمیم گرفتم که اونو بگیرم.اما وقتی رفتم از یک فروشنده پرسیدم گفت که 470 تومنی هاش چینیه و اصل نیست.گفت اگه اصلشو بخوای 550 با گارانتیه.(راست می گه؟)
حالا من شک کردم که آیا اینو بگیرم یا صبر کنم تا innov8(مدل 8 گیگش) بیاد تو این حدود قیمت.از اونجایی که innov8 یک سری امکانات اضافه مثل دوربینه 8 مگاپیکسلی با امکانات پیشرفته و لنز اتوماتیک و قابلیت پخش divx رو داره ازش بیشتر خوشم میاد.حالا می خواستم نظره شما رو بدونم که آیا این امکانات ارزشه صبر کردن رو داره؟یا کی قیمت innov8 ( ترجیحا 8 گیگ) میاد حدوده 500؟
ممنون

فکر نمیکنم راست بگه, N95 ه طرح چینی خودش 3 حالت داره که گرونترینش قبلا 175.000 بود حدودا
موقع خرید هم که میشه چک کرد- یعنی حداقل دوربین این گوشی که دیگه مشخص هست, در مورد i8510 - به هر حال روی کاغذ غولی هست برای خودش- از هر نظر کامل, باید دید در عمل چه مشکلاتی داره, خارج از کشور حدود 620$ قیمت داره, وضعیتش در ایران مشخص نیست تا جایی که میدونم, یه زنگ به " مایکروتل " بزن و سوال کن, حتی الان DigiKala هم قیمت N95 ه 8 گیگ رو زده 495.000 و این یعنی 470.000 قیمت مناسبی هست, در مورد پخش DivX روی N95 هم با برنامه های مختلفی که میشه نصب کرد امکان پخش فایلهای تصویری با کیفیت بالا هست, به هر حال مدت زمانی که باید برای ورود-کاهش قیمت i8510 صبر کنی رو در نظر بگیر ( اگر اصلا شرکتی ورود این گوشی رو به دست بگیره )

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
منظور از ان 95 چینی ، اوني نيست كه صفحه اش لمسيه و دو سيمكارت ميخوره ، فكر كنم منظورشون ان 95 اصلي باشه و لي در چین توليد ميشه مثل ان 96 كه اينجوريه ، درباره innov8 هم خيلي خوبه انصافا ، اما قيمتش تقريبا دو برابر ان 95 هست ، قيمتش حدود 750-800 تومنه !

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام
در مورد N95 و چینی بودنش باید عرض کنم که جدیدا خیلی از گوشی های نوکیا دارن به طرف ساخت چین میرن و ربطی هم به تقلبی بودن نداره ؛ مثال : N78 & N96 که تماما" چینی هستن !! / پس من باشم خیالم راحت ه از این بابت .
در مورد i8510 هم خودتون باید تصمیم بگیرید که صبر کنید یا نه ... نمیدونم این گوشی وارد بازار ایران شده یا نه ولی در آمازون مدل 16 گیگش رو 880 $ و مدل 8 گیگش رو 750 $ میفروشن .
در این که این گوشی بهتر از N95 8Gig ه که هیچ شکی نیست !! اینجا هم میتونید نظرات یوزر های GsmArena رو بخونید .. تقریبا همه راضی هستن !! و البته بیشتر با N96 در رقابت میدوننش!!
در کل تصمیم اصلی به خودتون بر میگرده که میتونید صبر کنید یا خیر .. ؟ ..

Edit : شرمنده علیرضا جان من این صفحه رو باز داشتم ، وقتی پست زدم متوجه پست شما شدم ...

Last edited:

dvdlord

Registered User
لایک‌ها
12
ممنونم از شما.
منم فکر کنم منظور فروشنده گوشی اصل بوده که ساخت چینه که اینطور که من از حرفای شما متوجه شدم چندان مهم نیست.
الان به نظرم بهتره کمی صبر کنم.شاید innov8 ارزون شد!

dvdlord

Registered User
لایک‌ها
12
یک سوال دیگه میخواستم از شما اساتید بپرسم و اونم درباره ی عدم وجود کاور لنز در n95 8gb هست.ایا امکان لطمه دیدن لنز زیاده؟چون بالاخره ممکنه گوشی از دست آدم بیفته دیگه! اون وقت آدم خیلی حالش گرفته میشه که این همه پوله گوشی دادم و با یک اتفاق همش پرید!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مواظب باید باشید خب ولی این رو بدونید لنز دوربین گوشی خیلی داخل تر از اون شیشه هست...یعنی شیشه هم اگر بشکنه نهایت یه قاب رو عوض کنید مشکلی برای لنز پیش نمیاد...

dvdlord

Registered User
لایک‌ها
12
جدی می فرمایید؟یعنی اگه اون شیشه خش بیفته یا بشکنه مشکل خاصی نداره و با یک تغییر قاب حل میشه؟
پس چرا تو همه ی سایت ها این قدر این مسئله واسشون مهمه و به عنوان یکی از معایب اصلیش ازش یاد میکنند؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من که جایی ندیدم مشکل ذکر کنن...مشکلی که بهش میگیرن اینه که کثیف میشه و باید قبل عکاسی تمیزش کرد...یادمه یه مقایسه ای بود بین محافظ دارها و بدون محافظ ها که اون خط وخش های ریز روی بدون محافظ ها که در اثر تماس با اشیا بوجود میاد چه قدر روی عکس تاثیر میزاره...در انتها نتیجه گیری کرده بود که واقعا فرقی ندارن

dvdlord

Registered User
لایک‌ها
12
ممنون.پس اینطور که معلومه مشکلی نداره.
پس احتمال زیاد میرم تو کاره n95

بالا