• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید 3250

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من می خوام نوکیا 3250 بخرم ولی نمیدونم از بین موارد زیر کدومو بخرم اگه میشه کمکم کنید

1- با گارانتی مادام العمر ارس 335.000 تومان ( ساخت آلمان )

2- با گارانتی مادام العمر اتصالات 370.000 تومان

3- با گارانتی یک ساله اتصالات 355.000 تومان

4- با گارانتی یک ساله پلاس 360.000 تومان ( اسمش گارانتیش درست یادم نیست )

5- با گارانتی یک ساله ایراتل 330.000

6- با گارانتی امارات 286.00 تومان ( این گارانتی تقریبا بین المللی هست و اگه قرار باشه از این گارانتی گوشیمو بخرم باید از دبی بخرم از لحاظ رفتن به دبی در صورتی که گوشی خراب بشه و احتیاج به گارانتی پیدا کنه مشکلی ندارم فقط یه موضوع : میشه گوشی رو وارد ایران کرد از اونجا بدون اینکه کلی مالیات داد ؟ یا حتما باید اونو پنهانی اورد ؟ چون یکی از اقوام داره میره میخواستم بهش پول بدم برام بخره بیاره اصلا این کار عاقلانه هست ؟ اگه نه گوشی رو با کدوم یکی از 5 گارانتی که اول ذکر شد بخرم ؟ )

ممون میشم اگه با دلیل بگید که کدوم خوبه و کدوم بده
در ضمن اگه میشه تجربه ی شخصی خودتون رو هم بگید

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می دونم ولی باز شما اگه جای من بودید کدومو انتخاب می کردید ؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینطور که گفته میشه خدمات اتصالات(البته اگر داشته باشه!!!) بهتر از ایراتل هست .. البته ایا به این اختلاف قیمتی که گفته میشه میارزه یا نه فک نکنم بیارزه .. ایراتل رو بگیر و اگر نشد همون اتصالات .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از A.S.A :
می دونم ولی باز شما اگه جای من بودید کدومو انتخاب می کردید ؟

من اگر بودم میگفتم از دوبی برام بگیرند ولی مطمئن بشن که حتما سالمه. احتمال خرابیش کمه ولی اگر هم خراب بشه میشه اینجا تعمیر کرد. هزینه تعمیر رو میگیرند

f_a_r_i_d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
bebakhshid ke farsi naneveshtam akhe windowsamo taze rikhtam
mikhastam bebinam age az kharej goshi biarim inja kar mikone akhe too television migoft tanha gooshikhaye dakheli kar mikonand

بالا